הכרות

הכרות

שלום לכולם/ן הצטרפתי לפורום היום, הנני אלמנה מאז אסון הכרמל+2 שמעתי על הפורום מחברה שהתאלמנה גם באותו אסון והחלטתי להצטרף. מזה אוטוטו כבר תשעה חודשים חיי התהפכו כמו שאתם הכי מבינים חייתי עם אהובי מגיל 16 וחצי. ההתמודדות איננה פשוטה כלל בתקופה זו עברתי גם עיר וההתנהלות בעיר הולדתי לא פשוטה. שינוי הסטטוס גורם לדברים להשתנות. זהו לכרגע חברים יקרים אני לא מאמינה שהצטרפתי אבל כמו שלמדתי אני נותנת צאנס לעצמי וכרגע זה בכך שבעצם נכנסתי לפורום שהוא מאוד מקוטלג אך מצד שני בעיני מאוד מבין ותומך שיהיה ערב טוב לכולנו

../images/Emo24.gif

הגעת למקום טוב שיקבל אותך כמו שאת כי כאן כולם עברו את האובדן וחיים עם החסר של ב/בת הזוג תנסי לקרוא במה שכתבו החברים לפניך ותראי כמה הכל דומה אבל שונה ופה יקבלו אותך בהבנה ויתנו לך עצות מהנסיון שלהם מחיי יום יום תחיי כל יום את אותו היום , כל יום יביא איתו קצת טוב ואולי העזרה תגיע מחברים חדשים שתכירי ותבני לך כולם כאן עברו את מה שאת עוברת ויבינו אותך שולחת לך חיבוק ממקום של הבנה וים של כוחות

yamkachol

New member
../images/Emo201.gif משתתף בצערך.

ליבנו איתך, מבינים טוב מאוד את מה שאת עוברת. כל הכבוד על ההתמודדות.

giselen

New member
היי

מרגישה בודדה,לא מצליחה לישון.....ומחר אני קמה מוקדם לעבודה.....

yamkachol

New member
את באמת בתקופה קשה. הרגשתך

כל כך מובנת. כולנו היינו שם. כשקשה אז קשה - ולבנו איתך. מאחל לך שינה טובה ומוצלחת
כל הכבוד על ההתמודדות.

את לא לבד

גם אני הייתי עירנית , התקשתי מאד להרדם חבל שלא באת לחפש אותי בצט הינו מדברים פעם הבאה שאת ככה שלחי לי מסר נפגש בצט של הפורום

../images/Emo24.gif

יקירתי , מבינה אוותך ואת שאת עוברת ... הכאב הנורא, הבדידות ...תני לזמן לעשות את שלו ,אומנם הכאב ,החוסר ,נשאר לעולם אבל לומדים לחיות אייתו ולצידו .

איך את היום ?

יש לך תוכניות מה לעשות בשבת שלך עם ה+2 שלך ? האם ההתארגנות של הילדים להרשמה מערכת החינוך באו לקראתך ?

שבת שלום

בוקר טוב השבת החלטתי שלא ניסע ונלך לסרט מאוחר יותר. אנחנו בשלושה שבועות האחרונים בהרה טיולים ונסיעות. שבת מנוחה היא, זהו גם צורך אצל הילדים לגבי הרישום לגן ובית הספר רשמתי אותם לקיבוץ וכן קיבלתי סיוע מלא מהמערכת

למעלה