הכרות...

sandorap

New member
הכרות...

שלום לכולם. אני אביעד נעים להכיר. אני ביסקסואל דיי מוצהר ודווקא חזרתי בתשובה לפני שלוש שנים. כיום אני חייל. בעברי עבדתי הרבה עם שני המינים ואני יודע שאין כל כך מענה לשאלות בנושא זה בדת או בכלל להומואים. אני אולי אוכל לתת מענה מהניסיון שיש לי לאלה שרוצים לדעת יותר. עבדתי גם תוך כדי הצבא בתור סוג של סרוגייט ,יענו לא עברתי קורס אלה עזרתי מניסיוני האישי לפטרון בעיות והמשוב היה חיובי אז... (מי שלא מכיר שיחפש יש מספיק מידע על זה באינטרנט). בזמן עבודתי עבדתי בעיקר עם אנשים בני 18-25. אם אני יכול לעזור תגידו ויהיה נחמד גם סתם לדבר.

נעים להכיר ברוך הבא

sandorap

New member
שלום גם לך ושבוע טוב

הייתי רוצה לומר לך שחברים הינם וקיימים רק צריכים לדעת איפו ואיך לבחור אותם. אני עצמי חי בצבא בחדר של שש ואני לא מוצא את עצמי שם בכלל. לעומת זאת הכרתי אנשים שעזרו לי גם בזמנים הקשים ביותר.

sandorap

New member
היי

אני אשמח, רק שאני בצבא עם אינטרנט לא משהו אבל אני אשמח לעזור אם אוכל. אז `הצעות לחברות` אני לא יכול לראות כאן רק ביום חמישי.

ברוך הבא אלינו

/tapuzforum/images/Emo24.gifנשמח יותר אם תסביר את המשג שהזכרת סרוגייט?! וכן ספר על עצמך.

sandorap

New member
בשמחה...

אז ככה. סרוגייט זה בעצם "עוזר פסיכולוגי" בהעדר תאור אחר. יש טיפול, בעיקר זוגי, אצל יועצים-פסיכולוגים ויועצי מיניות. אך כשהמטופל מגיע ללא בן/בת זוג לטיפול זה יוצר בעיה. לשם כך נוצר תפקידו של הסרוגייט שהוא להיות פרטנר מחליף. אני לא טיפלתי עם פסיכולוג אלא בעזרת מגע כמו עיסוי, ובשפה נאותה התגפפות (שוב בהעדר מילה אחרת) ובשיחות כמובן, עזרתי לכמה וכמה לעבור משברים בכל מיניי תחומים. ולגבי עצמי...תשאלו ואנסה לענות
.

זהו בורח עד יום חמישי...

אתה לומד בישיבה? וספר על עצמך הכלל, איך הגעת לקטע, ממתי, מה הביא אותך לחזור התשובה וספר על פעילות סרוגייט שעשית ומה היה?

sandorap

New member
לא בדיוק...

אני יכול לענות אבל זה רשת מוגבלת של פלפון

avitano

New member
ממממ... מהה זאתתת אומרת??

התגפפות? איזה תפקיד זה? איפה ? מה?

konito

New member
סרוגייט

הוא טיפול מיני אקטיבי. מדובר במגע של ממש בין מטפל למטופל מלימוד נגיעה ועד יחסי מין מלאים. כפי שאפשר לראות בויקיפדיה, ובמיוחד לאור עדותו כי אינו עובד עם פסיכולוג, ללא בקרה מקצועית של ממש המונח סרוגייט בהחלט יכול להחשב מסווה למשהו אחר לגמרי. סרוגייט תחת פיקוח כנראה לא יהיה ילד בן 20.

sandorap

New member
טוב אז כך

סרוגייט אני מניח הסברתי אז אני התכוונתי שאני עזרתי לאנשים משני המינים להתגבר על קשיים בשיטת הסרוגייט-מגע ושיחות וכו.

sandorap

New member
סליחה תגובה קודמת לא קשורה

התגפפות זה חיכוך של גוף (של אנשים)אחד בשני, במקרה זה באופן מיני יותר. המטרה היא ליצור בטחון אחד עם השני לאחר שיחות נפש ובכך לפרוץ מחסומים שאינם נפתחים בקלות, אם בכלל, ע``י שיחות.

avitano

New member
הבנתי.

בכל אופן אקדים תרופה למכה, בנושא הזה אין אפשרות להציע / לפרסם / לשווק טיפולים על גבי הפורום...

למעלה