הכרות

מירית52

New member
הכרות

שלום, אני מירית , בחודש הבא בת 41. יש לי שתי בנות בת 7 ובת 4 (נישואים שניים).עוקבת אחר הפורום הזה, כי לא פוגשת הרבה אמהות מבוגרות. לכן מעניין לקרוא איך החיים מתנהלים אצלכם, במחיוד בקטע של מראה מבוגר. קרה לי לא פעם ששאלו אותי אם אני הסבתא, ומצד שני אמרו בלי ששאלתי שאני נראית צעירה לגילי, אפילו בת 32. כמו כן, יש לי אחות בת 56 והרבה פעמים שואלים, אם היא אמא שלי, היא כמבון בכלל לא נעלבת. אני, בגלל הרגישות לנושא כן נעלבת, ולא יודעת איך להתגבר על העלבון. אשמח לשמוע על דעתכן בנושא.

מירית52

New member
../images/Emo191.gifהמשך הכרות

אתמול כתבתי הודעה וכנראה שאין הרבה מבקרים בפורום. זה חבל, כי קראתי כאן הודעות מלפני שנה (קראתי כמה דפים) והדיונים מאד מעניינים, כאלה שנוגעים לקבוצת ההתייחסות שלנו. רציתי לשאול, מה דעתכן על החפת מקום עבודה בגיל 41. במקצוע יאני פקידה עם הנהלת חשבונות ועכשיו עובדת בשרות לקחות טלפוני. כבר כמעט שניתיים ולא מתקדמת לשום מקום, להפך, מקדמים רק אנשים חדשים שבאים. קשה לי לדרוש משהו מיוזמתי, כי אני פוחדת שיסרבו או יגידו שאני לא מספיק טובה. דיי נמאס לי מהמהקום הזה, המשכרות לא גבוהה וגם קשה ליצורחברויות, כי לרוב מדברים עם לקחוחות בטלפון. מהגם ,שרוב האנשים במחלקה שלי הם אחרי צבא, גג 25 - בשבילם זו עבודהזמנית, עד סיום הלימודים. אתם חושבים בעניין הגיל מהווה הגבלה במציאת עבודה טובה? או אלו סתם ג'וקים שיש לי בראש. מצפה לתשובות של אנשים, אתם נשמעים מה זה נחמדים.

טילי2

New member
מירית, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

בבעית האיך נראית ומה אומרים, דנו כמה פעמים בפורום. השורה התחתונה היא שאנחנו בחרנו או נאלצנו ללדת בגיל מאוחר, אבל זאת היתה בחירה שלנו ואנחנו אחראיות לה. מה היתה הלטרנטיבה להיות ללא ילדים ולהראות צעירה או מבוגרת תלוי מי אומר מה. באשר לעבודה, את הרי אומרת שנמאס לך מהמקום הזה והמשכורת לא גבוהה. מה יכול להיות, תדרשי משהו א יענו לך יהיה לך סיבה טובה ללכת ולחפש משהו שיענין אותך יותר ובינתים תוכלי לקבל דמי אבטלה ולחפש בנחת. השאלה כמה את זקוקה לכסף הזה?

מירית52

New member
תשובה

אני מאד זקוקה לכסף, יש לי מינוס בבנק. אבל נכון, צריך לפעמים לקחת סיכונים.

דבורי

New member
תתחילי לחפש בלי להגיד כלום

יש הרבה מקומות שמפלים אנשים "מבוגרים" כמונו, אבל אני למשל דוקא מצאתי עבודה חדשה לפני חצי שנה (בגיל 44). אז לא כדאי לעזוב לפני שיש לך משהו חדש ביד, אבל בהחלט כדאי לחפש ולא להתיאש מראש.

מירית52

New member
שאלה לדבורי

תוכלי דבורי לשרום איזו עבודה חדשה מצאת הואם את מרוצה?

למעלה