מתפקדת גם , מיכל בת 28+ (אונטונטון 29) , נשואה כחודשיים + וכמובן שקומקומית גאה !!!!!
M Mikella New member 26/8/03 #14 מתפקדת גם , מיכל בת 28+ (אונטונטון 29) , נשואה כחודשיים + וכמובן שקומקומית גאה !!!!!
ש שמיצית New member 26/8/03 #16 ואני - שירה, בת 25.11, נשואה עוד חודשיים וכבר חודש וחצי מאותגרת אקוסטית.
א אורא New member 26/8/03 #17 אני אור נשואה כבר חודשיים וחצי עם הרבה עליות וירידות ... מקווה להגיע לאיזון מהר מהר מהר
T tamarp New member 27/8/03 #26 ואני - תמר בת 27 נקודה משהו - עוד כמה חודשים יומוהלדת.. נשואה מזה חודשיים. קומקומית גאה!
P pandy New member 27/8/03 #27 מתפקדת... אני בת 27 (באוקטובר) והוא בן 31 (בנובמבר) שנה וקצת ביחד נשואים שבועיים באופוריה של החיים שלנו גברברת - מאחלת לך המון הצלחה ועונג מהפורום וניהולו לפי שמות המשתמשים אני בטוחה שכך יהיה והמון תודה גם לאתי (המדהימה) שהביאה אותו לעולם
מתפקדת... אני בת 27 (באוקטובר) והוא בן 31 (בנובמבר) שנה וקצת ביחד נשואים שבועיים באופוריה של החיים שלנו גברברת - מאחלת לך המון הצלחה ועונג מהפורום וניהולו לפי שמות המשתמשים אני בטוחה שכך יהיה והמון תודה גם לאתי (המדהימה) שהביאה אותו לעולם
N night mistress New member 29/8/03 #34 מה המצב כולם נשואים כאן.. עליתי למעלה רק כדי לוודא שאני בפורום הנכון...
י יהוסף1היחיד New member 27/8/03 #28 ../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif
מ מיכלי 23 New member 29/8/03 #31 מיכל בת 23 סטודנטית בתל אביב נמצאת במערכת יחסים סבוכה, לא יודעת ולא מצליחה להבין מה עובר להם בראש אם יש לכם פתרון בבקשה להודיע עדיין לא הבנתי מה עובר להם בראש
מיכל בת 23 סטודנטית בתל אביב נמצאת במערכת יחסים סבוכה, לא יודעת ולא מצליחה להבין מה עובר להם בראש אם יש לכם פתרון בבקשה להודיע עדיין לא הבנתי מה עובר להם בראש
Z z1george Member מנהל 29/8/03 #33 זאב, 36, תל אביב גרוש ללא ילדים, גר לבד עם כלב שני חתולים ואופנוע. חברה גרה בירושלים.
N night mistress New member 29/8/03 #35 ואני...../images/Emo99.gif בת אחרי מערכת יחסים ארורה ובוגדנית.. לא מאמינה במין הגברי במיוחד (הודות למאנייק שבגד בי).. אבל חוץ מזה, אני בחורה חמודה בת 23.5,אחות מוסמכת בעלת תואר ראשון.. יש שאלות?
ואני...../images/Emo99.gif בת אחרי מערכת יחסים ארורה ובוגדנית.. לא מאמינה במין הגברי במיוחד (הודות למאנייק שבגד בי).. אבל חוץ מזה, אני בחורה חמודה בת 23.5,אחות מוסמכת בעלת תואר ראשון.. יש שאלות?
ח חיפאיתתת21 New member 29/8/03 #36 שלום, אני רויטל בקרוב בת 22 מחיפה. מתעסקת במחשבות מה באמת גברים רוצים ואת האמת עדיין לא מצליחה להבין....
שלום, אני רויטל בקרוב בת 22 מחיפה. מתעסקת במחשבות מה באמת גברים רוצים ואת האמת עדיין לא מצליחה להבין....