הכרות ראשונית

צורית5

New member
הכרות ראשונית

שלום רציתי לדעת איך יודעים יותר על טוראט וכן על סוגי הטיפול המוצעים איזה ספרים ממש מומלצים ומתארים היטב את התיסמונת? עם מי ניתן לדבר?האם יש מקום שמגדיר בצורה ברורה יותר את התסמונת היות וקראתיח את ההגדרה באתר והיא לא ענתה לי על כלום כמעט...

שביק

New member
לצורית ברוכה הבאה.

אנא פרטי יותר מה הצרכים ולגבי איזה גיל את מעונינת במידע. יש לך אפשרות דרך האתר שלנו. ויש אפשרות לקרוא א הספר של מיקי אברמוביץ. יש קישור. ויש אפשרות ליצור קשר במסרים או קשר טלפוני 09-7408478 לשביק. יו"ר א.ס.ט.י.

צורית5

New member
פירוט

אני מטפלת בילדה בת שבע שכעת אובחנה ומצאו שיש לה תסמונת טוראט רציתי לדעת יותר על דרכי הטיפול היות ובשאלות ותשובות שקראתי כתוב שעם טיפול הולם אזי התופעות מתעדנות וניתן ליצור חיים קלים יותר. הילדה עליה מדובר סובלת ממש מהתנהגות אובססיבית וכן מטיקים בפנים כולל מיממוצי עינים עויתות של האף וכן של הפה היא מאוד איטלגנטית ולכן לפי ההורים שלה ניכר שהיא סובלת מהטיקים האלו בחברה. לא הבנתי מה הטיפול שכן מוצע קראתי על התרופות אולם מהכרות שלי עם אנשים אחרים שלקחו תרופות אלו יש להן תופעות לוואי קשות אני מחפשת דרכים יותר התנהגותיות לעבודה וכן איך ניתן לרכוש את החוברת קווי הנחיה למורה הורה וכן מאמרים קודמים שיש חוץ ממה זשמפורסם כאן כמו כן אני אנסה ליצור קשר לטלפון שכתכת. תודה על התשובה המהירה צורית5

לא לשכוח את הספר של ד"ר מיקי

אברמוביץ שאני אישית לאחר 22 שנים עם טוראט לא ידעתי המון דברים כמו כן יש שני ספרים של אוליבר סאקס "אנתרפולוג על המאדים" עמוד 85 על רופא מנתח בעל ת.טוראט, ואת "האיש שחשב שאשתו היא כובע.בסיפור"ריי המפרס השנון". ויש את האתר שלנו . שיש שם המון מה ללמוד יש את עלוני העמותה שלנו אחת לחודשיים בערך. באם תרצי לדבר איתי על הנושא ואוכל לעזור אשמח מאוד אחות יקרה. יום נעים

צורית5

New member
שאלות נוספות......

שלום אלין של הים איך ניתן ליצור איתך קשר? איפה ניתן לקנות את הספר? בחנות רגילה או דרך העמותה. וכן איך מקבלים את עלוני העמותה? תודה רבה ויום נעים גם לך צורית5

שביק

New member
צורית שלום רב, את הספר של ד"ר מיקי

אברמוביץ ניתן להשיג ישירות אצלה. בטל'0506993950. את עלוני העמותה ומידע נוסף ניתן לרכוש רק בעמותה. ואגב, החוברות יוצאות בערך אחת לשנה ולא אחת לחודשיים. (חסר תקציב). אגב, כ ל חברי הועד המנהל של העמותה הינם מתנדבים בלבד. אני מברכת אותך על התענינותך ורצונך לעזור נכון לילדה המדוברת. בהצלחה. שביק

mazy

New member
מידע על טוראט...../images/Emo27.gif

לדעתי, דווקא ניתן לשאוב מאתר העמותה (א.ס.ט.י) שפע של מידע. ברור שצריך לקרוא מעבר להגדרה של התסמונת כדי לקבל מושג על כך. יש שם שאלות ותשובות, מאמרים, סיפורים אישיים ועוד, שיכולים בהחלט לשפוך אור על כל מה שתומנת בתוכה תסמונת טוראט. וכפי שציינו כאן קודמיי, הספר של דר' אברמוביץ' מצויין וממצה מאד. יישר כח על הרצון לתרום ולסייע לאותה ילדה.

למעלה