הכרות עם החדשים

sela v

New member
הכרות עם החדשים

אני רואה שהצטרפו בשבועות האחרונים הרבה חדשים לפורום, אז למה שלא נעשה הכרות? עשינו כבר כמה שרשורים כאלה בעבר. אז מי שרוצה להציג את עצמו, ולענות על השאלות מוזמן.
מי אני ומה אני.
איפה טיילתי.
לאן הטיול הבא ומתי?
מה טיול החלומות?
שאלה פתוחה.

אמנון כ

New member
אז אני ראשון למרות שאני די וותיק...

שלום כולם! שמי אמנון כרמל, בן 30, ומגיע בכל חודש לכמה יעדים שונים בעולם בד"כ מטעם העבודה. טיילתי כבר ביותר מ- 30 מדינות על פני 5 יבשות, ברובן יותר מפעם אחת. בין היתר הייתי בכ- 10 טיסות שונות לארה"ב ומספר דומה לקנדה (כולל טיול תרמילאים של כ- 3 חודשים בצפון אמריקה), 3 טיסות לאוסטרליה, פעמיים בתאילנד, כ- 10 פעמים באנגליה, 4 טיסות להודו, ביקרתי כמעט בכל מדינה באירופה המערבית וכמה מדינות במזרחית כולל אירלנד, סקוטלנד, יוון, נורבגיה, שבדיה, גרמניה, הונגריה, סלובניה, הולנד, צרפת, צ'כיה, אוסטריה ועוד. הייתי גם בקניה ודרום אפריקה, הודו (4 פעמים), סינגפור, הונג קונג ועוד אי אלו יעדים שונים. הטיול הבא בעוד כשבוע - שבוע וחצי בבלגיה וגרמניה ובשאיפה אישתי תתלווה אלי לנסיעה זו שתכלול סופ"ש בגרמניה (הגשומה). טיול החלומות שלי כולל הרבה יעדים: * טיול אופנועים באוסטרליה. * טיול תרמילאים בנפאל, הודו וטיבט. * טיול סוסים במונגוליה. * טראקים ונופים בניו זילנד. * מסע בעקבות תרבויות עתיקות בדרום אמריקה. * איסלנד, איי הפסחא, גלפאגוס, אנטרטיקה, סין ועוד ועוד... אחח.... יש כל כך הרבה מקומות מדהימים בעולם! למרות שבשלוש השנים האחרונות אני בעיקר מבקר במקומות שונים בעולם, התאבון שלי למקומות חדשים רק הולך וגדל. אני רוצה לראות ולחוות את הכל, ומכיוון שזה לעולם לא יקרה, זה די מתסכל... אתם מוזמנים לבקר בבלוג שלי, שזכה לפופולריות הרבה ביותר בתפוז עד כה (כמעט 220,000 כניסות). באתר תמצאו סיפורי מסע בתמונות וחוויות מהעולם כמו גם כתבות שונות בנושא השפעת הטכנולוגיה על חיינו בעתיד, צילום ונושאים רבים אחרים. באתר יש מאות תמונות כמו גם טיפים וכתבות לגבי רבים מהיעדים שהזכרתי קודם. כתובת האתר: www.AmnonCarmel.com קריאה מהנה וטיול מקסים לכולם!

SPnage

New member
אז ככה

שלום לכולם, אני בן 24 ונכון להיום סטודנט (לצערי). הרקורד שלי כולל שלושה טיולים יחסית קצרים: הראשון התחיל ברוסיה דרך הרכבת הטראנס סיבירית, מונגוליה לחודש וחצי וסין לעוד חודשיים וחצי. בפעם השנייה הייתי בבורמה וקצת באיים של תאילנד (לפני הצונאמי) בחודש וחצי. ובקיץ האחרון הייתי בויאטנם ולאוס בערך ב-7 שבועות. הטיול הבא יהיה לנפאל וטיבט, או לחילופין דרום אמריקה. אולי יפן. אני עדיין לא סגור מה אני רוצה יותר אבל יש לי לפחות שנתיים לחשוב על זה... טיול חלומות? מרכז אסיה. דרך המשי. לעבור יבשתית את כל הסטאנים, מחוז שינג'יאן בסין ומשם לרדת לטיבט. חוץ מזה יש לי חולשה לרכבות וטיול יבשתי באופן כללי. הקפדתי לנסוע ברכבת לפחות פעם אחת בכל מדינה שטיילתי בה, והייתי רוצה לעשות טיול רכבות באירופה (אולי אחרי שאני אזכה בלוטו).

kogawa

New member
Regarding trains

I’m doing now your “dream trip” from Uzbekistan along the Silk Road and so far I didn’t have to use any train. Especially kyrgystan and Tajikistan are not “train countries”

natyh

New member
גנבת לי

רציתי להגיד שאתה עושה את טיול החלומות הזה עכשיו .... שמי נתי גיל ופרטים בכרטיס , די ותיק פה אוהב טיולי עומק , ארוכים . טיול החלומות שלי : לטפס לאלפא מאיו עד הסוף . לרכב באופני טורינג עם כל הציוד מקולומביה לדרום צילה . לעבור את אפריקה באותה צורה , אחרי שאתחיל להקיף את הארץ בשטח בטיולים דומים . ממזרח למערב בג'יפ באפריקה + טיולי דיונות וללמוד לעוף עם הקייטווינג . להיות מסוגל לרכב מעל 70 ק"מ רצופים בחד אופן , ומפה השמיים הם הגבול ( עד היום השיא שלי 20 ק"מ ) . לגלוש ביבשה מכושי עד אילת עם הקייטווינג ודירטסרפר ואחר כך לחזור על המבצע בואדי ראם לפטרה , ומאוחר יותר לחזור על כך במדבר הנאמיב בנמיביה . או אה הרבה חלומות . ראו חלומות גם בקומונה , שהוקמה כדי לנסות לקדם חלומות . נתי

natyh

New member
ועוד תמונה

שתסביר איך לחצות מדבריות התמונה מהפמפס בארגנטינה .

natyh

New member
סליחה טעות

התמונה הקודמת מניצנים בארץ . ומאחר ואי אפשר להעלות את התמונה מהפמפס . קבלו הר כפיצוי : מי מכיר מי יודע ? נתי

Black Star

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני מעיינת פה כבר המון זמן, ובעבר שאלתי כמה שאלות, אבל אני לא משתתפת פעילה במיוחד אז אולי כדאי שאציג את עצמי כמו שצריך...
אני יעל, בת 22 עוד מעט, השתחררתי לפני 5 חודשים מהצבא, וכיום אני עובדת בשירות לקוחות באורנג'. אחרי השחרור נסעתי לטיול של כמעט חודשיים בסקנדינביה - מתוכו כחודש בנורווגיה, עוד 3 שבועות בשוודיה וכמה ימים בפינלנד ובדנמרק... היה פשוט מדהים. זה ה"טיול תרמילאים" שלי עד עכשיו. חוץ ממנו כבר יצא לי לטייל באנגליה, צרפת, הולנד, בלגיה, יוון, פולין וצ'כיה. אה, וגם בסיני... טיול הבא? מי יודע... כרגע אני עובדת ומנסה לחסוך (סקנדינביה די חיסלה לי את הכסף שחסכתי...), יש המון מקומות שאני רוצה לנסוע אליהם.. קודם כל - אוסטרליה וניו-זילנד (מה שהיה התכנון המקורי ל"טיול אחרי צבא"). בנוסף - כל צפון אמריקה (כולל אלסקה, והרבה הרבה רוקי'ס קנדיים
). אירלנד-סקוטלנד... דרום אמריקה (כשאני אתגבר על החשש שלי ממקומות שהם פחות מפותחים ואי אפשר להסתדר שם עם אנגלית...). תאילנד (גם..). מדגסקר... חלום רחוק. טיול החלומות שלי הוא משהו שאני אצטרך לחסוך בשבילו שנים, נראה לי: לקחת כרטיס סובב עולם, להתחיל באוסטרליה, ניו-זילנד, איי שלמה, איי פיג'י, איי הוואי, ואז את כל צפון אמריקה (ואולי גם דרום אמריקה..). ו... זהו, בינתיים, נראה לי
נעים להכיר יעלי

froggirl

New member
נעים להכיר

אני גם די חדשה כאן כמה חודשים אני אורלי בת 31 ועובדת במשרד פרסום חיידק הטיולים קיים אצלי מגיל מאוד צעיר הוא התחיל מטיולים בחוגי סיור ברחבי הארץ, כשהייתי בת 13 והתפתח לטיולים בעולם הגדול :) עד היום הייתי בקרובים: מצרים, ירדן, סיני, תורכיה, קפריסין, יוון עשיתי טיול ברחבי אירופה הולנד, גרמניה, אוסטריה, שוויץ, צרפת, ליכטנשטיין, בלגיה, איטליה, שוודיה, דנמרק, צ'כיה, בולגריה, אנגליה, סקוטלנד, אירלנד, רומניה אחרי הלימודים טיילתי קצת יותר רחוק בטיול סובב עולם - ארה"ב בחלקה הגדול, הוואי, איי פיג'י, איי קוק, ניו זילנד, אוסטרליה, סינגפור וקצת תאילנד. החלום הפנטזיונרי זה להגיע לדובאי... החלום המציאותי זה ספרד ופורטוגל, נורווגיה, פינלנד ואיסלנד רוצה לבקר באפריקה, סין, דרום מזרח אסיה, ואולי יום אחד אני אגיע לדרום אמריקה. בינתיים אני כאן, מטיילת ברחבי המדינה ושומעת סיפורים מעניינים של המון אנשים שטיילו וחוו מדינות שונות ברחבי הגלובוס... הייתי שמחה אם אחרי שהכרנו במילולי נוכל לערוך איזה מפגש פורום קטן שנראה גם את הפרצופים מאחורי הכותבים:) זהו - שתהיה חזרה קלה לשגרה אחרי החגים.

natyh

New member
לא פנטזיה כבר לא

ראי כאן אפרופו דובאי : בווית לא רחוק. ואפרופו דובאי פתחו שם לא מזמן אתר סקי באולם סגור. לא רע לעשות סקי שלג במדבר . נתי

natyh

New member
מוזר הורידו את הידיעה הזו

בעיקרון נבחרת השייט הישראלית הוזמנה לכווית אבל הירידה הורדה מהכתבת אינטרנט במעריב . מענין למה ?

HelloweeN

New member
נעים מאוד, אני ליאון,

a.k.a. Shpider
לא הכי וותיק בפורום, אבל מאוד אופטימי. 'מתמחה' בעיקר בעצות בקשר לציוד/הסברים/טיפים/קומבינות וכו'. בן 21, סיימתי שנה א' של הנדסאי תעו"נ, ולא ממשיך בזה. לוקח שנה הפסקה, ושנה הבאה אני מתחיל ללמוד גאוגרפיה ופיתוח סביבתי בבן גוריון. טיילתי עד כה בעיקר באירופה (גרמניה, הולנד וצרפת - טיולי עומק וטראקים, שוויץ, אוסטריה, איטליה טורקיה, יוון, קפריסין וסיני - כתיור). טיול עתידי: ארה"ב, ממריא עוד 5 ימים. לתקופה מכובדת (ב"ה). טיול חלומות: טיול אקסטרים שמתחיל בדר' אמריקה וניגמר באוסטרליה, שכולל המון ספורט אתגרי, ומינימום 'בזבוז' זמן עירוני!

משעמם לי ואני לא נרדמת אז יאללה

למאות שאני כבר לא כותבת הרבה כי אין לי זמן אבל פתאום בא לי אני אור , בת 27 (עוד שבוע) , סטודנטית לתואר שני ונשואה טריה (מאוד) טיילתי בארהב וקנדה (הרבה - בערך 9 פעמים) , איסלנד, לפלנד (בחורף) , אנגליה (פעמיים) וסקוטלנד, דרום אפריקה, יוון, הולנד ובלגיה (קצר ) , תורכיה (פעמיים), הונגריה (פעמיים), הטיול הבא: רק חזרתי לפני שבוע מארהב וקנדה (שם גם התחתנו בעיריית ניו יורק בטקס אזרחי...המסיבה והטקס החילוני שלנו בארץ - באמצע נובמבר ) אבל יכול להיות שנקפוץ בחורף שוב לניאגרה פולס לסויטה שעשינו בה ירח דבש (עם נוף מהמם של המפלים) - ולמה בחורף? כי הם אמורים להיות קפואים ויפים אם זה לא ייצא אז כנראה שאגשים חלום נוסף ונטוס לנורווגיה בקיץ (זה נוסף כי איסלנד ולפלנד היו גם חלום עד ל2001 שבקרתי באיסלנד טיול קצר ונחמד ו2004 שהגעתי ללפלנד לשבועיים) החלומות: יש הרבה - אנטרטיקה ודובאי בקטע הפחות מציאותי (אגב יש איזה תוכנית טיולים שמשום מה חוזרת על עצמה שוב ושוב על דובאי וזה מה שגרם לי לרצות...נראה שווה ביותר). ובמציאותי - נורווגיה, ניו זילנד, צילה ורוסיה וחוצמיזה יש לי אתר עם הטיולים והתמונות מהטיולים שלי (וגם של אחרים ששולחים ) www.orke.co.nr אור

sitvaniyot

New member
../images/Emo72.gifשלום ואני הסבתא

עד היום, גם תרמילאית וגם נוסעת עם ילדים ועכשיו חזרתי מיעד לא תרמילאי אבל עם הנכדות מניו יורק, שתגדלנה להיות דור שלישי לתרמילאות. ועדיין יש חלומות להגיע למקומות חדשים, כי העולם ממש לא נגמר לי. ומי שממש סקרן, יכול להכנס לבלוג שלי.

sitvaniyot

New member
סלע יקירי,עדיין לא אבל...

אנו מתכננים ויטנאם ביחד. מה לעשות ואם הבנות (הדור השני) היא סטודנטית בינתיים. והדור השלישי ממש צעיר. אחת בת 9 חודשים והגדולה בת 3 וחודש. כך שלא היה לנו ממש מתי להתפרע.

sela v

New member
כנראה זה דורש שגם אני אכתוב על עצמי

אפילו אם כבר עשיתי את זה בעבר.
סלע - מנהל את הפורום כבר 3 שנים. כרגע מובטל, ועובד בתכנות, אבל כרגע מובטל, וגר בלונדון. לא רחוק מהיטרו, שהוא אחד משדות התעופה הגדולים בעולם. רק שחוץ מרעש המטוסים אני לא יודע הרבה על קיומו. בכלל זה משהו שלא דיברנו עליו בפורום, אבל המטוסים מזהמים את הסביבה הרבה הרבה יותר מאשר כל כלי תחבורה אחר.
טיילתי במזרח ודרום אפריקה, הודו, נפאל, בכל הארצות הגובלות בישראל, במרבית אירופה, ובצפון אמריקה.
הלואי והייתי יודע. משתדל לטייל באי הבריטי. מטייל הרבה על אופניים, הרוב באזור של לונדון, כלומר רדיוס של 100 ק"מ מהעיר.
טיול החלומות הוא לתקוע את דגל הפורום בנק' הקוטב באנטרקטיקה.

טיוליי

אני החתולה, טיילתי בהודו ונפאל 8 חודשים, ארה"ב, ועוד קטנות... אני מקווה שהטיול הבא שלי יהיה דרום ומרכז אמריקה (ולמרות שבקצב הזה לא תישאר מרכז אמריקה...) טיול חלומות... לחזור להודו,לעשות עוד מדינות במזרח, בורמה- לאוס קמבודיה-טיבט ובסוף לקנח עם איזו טיסה לחלל (חייבים קצת הומור לא?) למרות התקוות על טיול נוסף ובכלל- אני כנראה אתחיל ללמוד שנה הבאה (כרגע לא כי חזרתי מרוששת) מה אתם חושבים? טיול ואז עוד חצי שנה של עבודה או לימודים וטיול אחרי תואר?

למעלה