הכרות עם אשת חייל

ihalpe

New member
הכרות עם אשת חייל

שלום לכם תסלחו לי שאני מתפרץ לאתר ששייך לאלמנים ואלמנות . חשבתי שגם לי יש זכות לכתוב באתר זה למרות שאני פורמלית -גרוש. אני בן 78 ,אבל בגובה נמוך 1.62 מ', אקדמאי -תואר שני -ומתגורר בת"א. מצב הבריאות שלי מצויין (תתפלאו ? ) אני מעוניין להכיר אישה משכילה (לפחות תואר ראשון ) שאוהבת מוסיקה קלאסית , אינטרנט, טלוויזיה ובילוי ביתי. מצבי הכלכלי מצויין. מי שרוצה לחזור ולהרגיש מהם חיי זוגיות -לאחר שנכיר - מתבקשת לכתוב ל- [email protected] תשובה מובטחת י.ה.

שיהיה בהצלחה

אתה מגדיר היטב את הציפיות שלך מהגברת שאתה רוצה לצידך יודעת שיש הרבה שקוראות ולא כותבות מקפיצה אותך למעלה , ככה הם יראו את ההודעה שלך

שלום לאיש צעיר ברוחו

1.62 מה זה נמוך ???? הכל יחסית ,כמו שאינשטיין לימד אותנו אולי אתה "נמוך " אבל איש גדול ,לא חשבת על זה ??? צעיר ברוחך ומלא חיים ,אז מה קשר לנמוך ?? אני רק 1.62 ולעולם לא הרגשתי נמוך רק גדול פה האישיות קובע ולא הגובה נפולאון היה יותר נמוך ממך ,אז מה ?? שיהיה לך בהצלחה איש צעיר ואולי תמצא את מזלך פה וגברת אחת תהיה פחות בודדה בישראל אז גם עשית מצווה בברכה שוורצה חיה

אני חולקת עליך

יש כאילו שהגובה עושה להם משהו ורוצים למצוא מישהיא בגובה שלהם , לא מזלזלת בגובה של האיש ובטוחה שתמצא אחת בגובה שלו שישתלבו היטב בהשכלה בגובה ו"יבוא לציון גואל ", ככה אמרו פ]עם במערכון רבקה מיכאלי ויוסי בנאי במערכון על שידוכים

נסיכה מלכי יקיריתי

לא הגובה מפריע לי ,רק המילה "נמוך " כאילו זה עושה לו רגשי נחיתות אין שום סיבה בעולם להרגיש נחות ,אז גם לא צריך לכתוב נמוך. בזה מדובר יש אנקדוטה על נפולאון בונפרטה נמצא בקורס קצינים עם חבור בגובה של 1.95 בהפסקה הולכים במחנה ,וחברו אומר : תראה כמה אני גדול ממך ... נפולאון עונה לו : ידידי אתה לא יותר גדול ממני ,רק גבהה ממני . הבנת ברוך ????? זה הנקודה. נא לא לקחת ללב ,יש בעיות הרבה יותר רציניות קצת יותר הומור והכל יסתדר שיהיה לנו לילה טוב שוורצה חיה ( הכל בסדר אצלך ??? מזמן לא דברנו ,אני גם בריצה אחרי כל מינה דברים .... )

yamkachol

New member
כל אחד ודעתו, כל אחד ונקודת מבטו,

כל אחד ורגשותיו - אין טוב ואין רע. הוא דבר על עצמו - לא מובן לי למה מפריע לך שהרגשתו שונה משלך, עד כדי כך, שאתה כותב שמפריעה לך ההרגשה שלו. מפריעה לך? בסדר, אבל כבד את הרגשתו, ושמור את הרגשתך אצלך. כל אחד עם הרגישות שלו, ועם חוש ההומור שלו. אני לא יוכל לאמר לזולת איך להרגיש וממה לצחוק. הוא שונה ממני - אם הוא לא כזה, כנראה זה לא מתאים לו (ולא בהכרח שלא חושב כמוני, שלא חושב שאני צודק - אבל, כך הוא מרגיש!). מקווה שהסברתי את עצמי.

לא היתה כוונה ח"ח לפגוע

ממש לא הייתה כוונה לפגוע באף אחד ח"ח ההפך ,רציתי רק לפרגן ,ש "למרות נמוך " הוא יכול ילהות אישיות ענקית רואים שאת לא גבר ,וקו מחשבה לא של גבר. לעולם לא אפגע במשהו ח"ח ,לפי כל המכתבים שלי תוכלי לראות. אז אולי קרה ממבט של אישה אי הבנה אני האחרון שירצה לפגוע במשהו גם אני 1.62 ,ולא מרגיש "נמוך " שיהיה לנו טוב פשוט יש פה אי הבנה בברכה שוורצה חיה

yamkachol

New member
כן, היה לי ברור שכתבת בכוונה טובה,

אך האדם, שגילו כמעט 80 שנה, תאר את עצמו - ובין השאר שהוא נמוך. הוא לא אמר שהוא מרגיש נמוך. יתכן ויודע שזה נתון, שיתכן ויהיה משמעותי לגברת שתתענין בו, ולכן ציין זאת. שיהיה לנו כל טוב.

מה שלומך יםכחול

הצצתי לכרטיס שלך, וממש הופתעתי לטובה מבט שופע אנרגיות טובות , עיניים טובות וחיוך מקסים יש לך איש יקר איך שמחה לראות אותך פה שנית , היית חסר לי בפורום

yamkachol

New member
תודה נסיכה,

כן גם אני מתגעגע. מציץ לעיתים מזומנות, אך לא תמיד יש לי מה לאמר. כל טוב לך, הרבה בריאות, ושמרי על עצמך.

תשאיר מילה

| אפילו תשאיר חיבוק| או בוקר טוב שנדע שאתה עדיין איתנו ומאחלת לך שהטוב ימשך הלאה ונשמע שדברים השתפרו מיום ליום איש יקר

yamkachol

New member
למעשה, אני כיום בתקופה יחסית טובה .

יש לי יותר רוגע ושלוה, לעומת שנה שעברה שהייתה קשה לי מאוד. שני ילדים עם קשיי למידה, כל אחד עם הקשיים שלו , משתלבים כעת יפה בלימודים - וזה נותן לי שמחה וסיפוק. גם שאר הילדים מתקדמים יפה - כך שכעת אני בתקופה שמרגיש שמחה ונחת מכל אוצרותי. המשך יום נעים, וכל טוב.

../images/Emo140.gif שמחה עבורך

שימשיך להשתפר וימשיך לגדול הטוב עבורך אני כה שמחה עבורך איש יקר ואתה עשית המון בכדי להגיע להשגים הללו אתה תמיד הדוגמה שלי לאיש שלומד מתמודד ומצליח כי אתה רוצה לחיות טוב והחיוך המקסים שלך פשוט כובש לב ועושה טוב לנשמה שלי

omer123452

New member
ואשה שרק סיימה תיכון לא נחשבת מספיק משכילה ?

אל תתנשא סבאל'ה בכל שנה יש במדינה כ 150,000 מסיימי תואר שני - אתה לא היחיד . לא המצאת את הגלגל ובטח ובטח אחרי שתלך לעולמך לא יכתבו עלייך בדפי האינצקלופדיה . קצת צניעות .

השכלה זה לא רק תואר

יש הרבה אנשים שהם בוגרים באונברסיטה של החיים נחמדים ומתוקים תאר אקדאמי אומר שעברת בחינות והיית במוסד הקרויע אונברסיטה, זה לא מעיד על אישיות או בתנהגות אבל זה יכול להצביע על אופי התנהגות שהוא מבקש בזוגיות שהוא רוצה לבנות , שהוא יהיה בכינוס שלא יתביש בחברתו , שהיא תמצא עניין בנאמר בין החברה האונברסטאית שלו לכן הוא הוא רוצה קבלות על הידגע שיש לה , כי לצערי החברה מקבלת אותנו ע"פ התעודות שצברנו בחיים

למעלה