הכרות נוספת...

משיייי

New member
הכרות נוספת...

מצאתי באחד הפורומים שאלון היכרות נחמד במיוחד והנה אני מביאה אותו אליכן: מכיוון שהפורום מורכב מחברים חדשים וישנים, מכיוון שהרבה הודעות שמספרות על המצטרפים לפורום נעלמות בתהום הנשייה, להלן שאלון שמופנה לכל חברי הפורום, ובו כמה שאלות כלליות, וכמה קצת אישיות, כדי שיקל עלינו לדעת עם מי אנחנו מדברים (נכון, אינטרנט היא מדיה אנונימית, אבל מי שרוצה להחשף מוזמן): כינויים כל אחד מאיתנו בחר כינוי בתפוז, אז אם בא לכם קצת לחלוק איתנו את מקור הכינוי וגילגוליו (או בכלל גילגולכם בתפוז על שלל אפשרויותיו) זה המקום. טריוויה שאלה פתוחה, בה כל אחד יכול לספר על עצמו מה שהוא רוצה (זואת אומרת לחלוק כל פריט מידע מבוסס מציאות שירצה), לצרף תמונה (מכל גיל שהוא) ועוד, ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם. |שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב ארבעה מקומות בהם גרתי ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי ארבעה מאכלים ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו נחמד נכון ?

רעיון מעולה ../images/Emo26.gif

מקור הכינוי שלי: יש מדינה באירופה בשם בוסניה הרצגובינה. ובכל פעם כשאומרים לי את צמד המילים "בוא שניה", אני ישר נזכר במדינה הזאת. חוץ מזה זה כינוי שונה ומיוחד. קצת על עצמי: קוראים לי ירון, בן 24 מהמרכז, ואני רווק לא מבוקש במיוחד. אני סטודנט בבר אילן, ואני מתכוון להתחיל לעבוד איפשהו אחרי שאני אסיים את תקופת המבחנים שלי, שמשום מה מסרבת להיגמר...
. חוץ מזה אני אוהב ספורט (לעשות, לא לראות), ואני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה. ארבעה דברים שאינכם יודעים עליי: 1. אני מתעניין בשפות (והייתה תקופה קצרה שלמדתי שוודית) 2. אחד החלומות שלי הוא לגרום ליהודי לעלות לארץ. 3. אני מאוד אוהב לשיר, למרות שאני ממש גרוע בזה. 4. אני יודע לסרוג ארבעה מקצועות שעסקתי בהם: 1. עבדתי בתור סבל 2. עבדתי במקדונלדס 3. עבדתי בסופר פארם 4. נתתי בחיי כמה שיעורים פרטיים. ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב: אני חייב לציין שאני ממש לא פריק של סרטים. 1. ספיד 2. סיכון מחושב 3. הקיץ של אביה (תמיד מרגש אותי הסרט הזה) 4. היומן סרטים קצת ישנים, אבל הם תמיד עושים לי את זה. ארבעה מקומות שגרתי בהם: יש רק שלושה: 1. ארגנטינה (בתור ביצית לא מופרית) 2. בת ים 3. חולון ארבעה סדרות טלוויזיה שאני רואה: אני כמעט לא רואה טלוויזיה, ואם כן זה רק תוכניות ריאליטי ארבעה מקומות שהייתי בהם בחופשה: 1. אילת 2. כנרת 3. ברצלונה 4. פראג ארבעה מאכלים: 1. לחם 2. פסטה 3. מקרוני 4. איטריות צירפתי גם תמונה

לא מדויק...

אישה נולדת עם כל הביציות שלה. זו כמות קבועה, שאינה מתחדשת. גבר לעומת זאת, מחדש כל הזמן את מלאי הזרע שלו.

נעים מאוד..

כינויים יש לי הרבה ניקים בתפוז, זה אחד מהם, אין לי מושג למה בחרתי בו. |שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי אתם לא יודעים בעצם כלוב, אז אני מנגן בקלידים, אני מגניב ואני משוגע :) ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי חילקתי עיתונים בגיל 15 (האמת שזרקתי אותם לפח הקרוב אבל אל תגלו לאף אחד) ניקיתי שירותים ראש צוות שירות לקוחות ב-yes בשנים האחרונות עובד בהיי-טק ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב יש לי בעית זכרון קשה עם שמות של סרטים, אבל ננסה... אפקט הפרפר ספרות זולה ארבעה מקומות בהם גרתי בארץ ובפלורידה.. ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה אבודים כשהיא משודרת וזהו בערך, לא ממש מדליק טלויזיה ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה סיני, טורקיה, ארה"ב, יפן ותאילנד (במסגרת עבודה אבל מכ'פת'לי) ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי ynet, tapuz ואתרים מקצועיים ארבעה מאכלים ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו כנרת (אם לא היו קטיושות) או בכלל בצפון אמסטרדם (אני מת לנסוע, מי בא?) מתחת לשמיכה בבית (אני עייף והעבודה מתישה) נחמד נכון ? סביר

משיייי

New member
הנני כאן

כינויים הכינוי שלי כבר 6 שנים מאז שניכנסתי לתפוז על שם
ז"ל שהיתה החברה הכי טובה שלי שומרת סודות מתוקה וניפטרה חודשיים לפני שהיא ניפטרה החלטתי לקרוא לי על שמה- ולא אני ממש לא כלבה טריוויה טוב אז אני בת 27 עובדת בתור פקידה במשרד אמרגנות ויש לי עסק קטן של עיצוב תכשיטים שהחלום שהוא יהיה גדול בקרוב אני חולת חיות ואין לי אפילו אחד אני למדתי חינוך מיוחד אבל כשסיימתי נפלתי לאיזה עבודה ששברה אותי מאוד ומאז אני די שבורה אבל מקווה שיעבור לי כשהמצא עבודה חדשה בתחום אני חולה על מוסיקה ישראליתתתתתתת |שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי
אני חולת קריוקי
יש לי בעיית שפה שנייה
בחיים אל הייתי בחו"ל
אני באה מבית מוסיקלי ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי
מנהלת משמרת בפארק של ילדים בארנה
סייעת בגן
מוקדנית בשירות לקוחות של בריאות כללית
מאבטחת בגן ילדים ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב
סוף העולם שמאלה
ריקוד מושחת
היום שאחרי מחר
ואמממממממממממממממממ...... ארבעה מקומות בהם גרתי
הרצליה
רעננה
חודש עם מישהו בנהריה ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה
אבודים
השיר שלנו
האלופה
לפעמים חברים ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה
אילת
ים המלח
צימר בצפון ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי
תפוז
מקושרים
וואלה
והאתר שלי ארבעה מאכלים
אורז
שוקולד
פסטה ברוטב עגבניות שמנת/פטריות שמנת
אבטיח ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו
כל מה שכתבתי למעלה חוץ מהצימר בצפון אבל כמובן שעם המילואמניק

העכביש2

New member
../images/Emo12.gif

**מחשבות זימה עוברות בראש** **מחשבות על הגבר הממוצע עוברות בראש** **מחשבות עוברות בראש** **
**

bali

New member
מנהל
עונה...

כינויים - פעם היה לי כינוי SUKARYA אבל לא בתפוז. זה היה כי היה לי חבר שקרא לי ככה, והיינו יחד שלוש שנים אז זה נטמע בי. היום - bali כי קוראים לי ענבל, ואיכשהו כל החברים קוראים לי באלי או ענבלי... טריוויה אין לי משהו מיוחד לספר על עצמי חוץ מזה שאני בת 27, ירושלמית, אוהבת חתולים ומוסיקה ובישול וסרטים... שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי: 1. יש לי משפחה מאד מסובכת, הרבה "חורגים". 2. אמא שלי עתונאית בעיתון של המדינה. 3. החלום שלי הוא לפתוח קונדיטוריה. 4. אני מתנדגבת במרכז לחרשים וכבדי שמיעה. ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: 1. מפעילת מרכז עסקים בבית מלון 2. מזכירת עמותה ומזכירה בכלל. 3. מתאמת מכירות ויצוא בחברת היי טק 4. עוזרת למנהלת בכירה בסוכנות היהודית, וגם בקרן היסוד. ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: 1. הנסיכה הקסומה 2. דבר אליה 3. 21 גרם 4. הכל אודות אמא ארבעה מקומות בהם גרתי: אין ארבעה, תמיד גרתי בירושלים - אבל גרתי בארבע שכונות שונות (קרית יובל, בית הכרם, גילה, רמת שרת) ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה 1. סקס והעיר הגדולה 2. ניפ טאק 3. האלופה 4. מתחילות מחדש ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה 1. לונדון 2. איטליה 3. שוויץ 4. צרפת ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי 1. תפוז 2. הוטמייל 3. G מייל 4. וואלה/Yנט בשביל חדשות. ארבעה מאכלים 1. סטייקים 2. שוקולד 3. גבינות ומוצרי חלב 4. גלידה ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו - אפשר להיות בכל מקום.

חיוכית2

New member
גם אני רוצה (מתאפקת מהבוקר)

טוב,אז הכינוי שלי בגלל שכזו אני,תמיד שומרת על חיוך,לא מזייפת אותו כי אני לא יודעת לזייף חיוך. האמת שאני ב"תפוז" שנים,והכינוי הוא שמי האמיתי (שוב עניין הזיוף בעייתי אצלי) אין לי מה להסתיר. על עצמי:שמי מיכל,בת 31 בסוף החודש.רווקה טריה אחרי קשר של כחמש שנים עם חתונה ממש במחשבות מתקדמות.נפרדתי ממנו לפני כארבעה חודשים,ומאז התמכרתי לא פחות ולא יותר לספורט. הולכת כל יום הליכות,מכון כושר וכ"ו,פריקית של ספורט ונהנת גם כשקשה מאוד. מטרה בכל זה להרזות ולשמור על חיים בריאים ומאושרים. אני כן רוצה בן זוג וכן חתונה,אבל לא בלחץ. אני עוסקת ברפואה משלימה,בעלת קליניקה בבית. ארבעה דברים שאינכם יודעים עליי: 1.אני אוהבת חיות (יש לי כלבה). 2.אוהבת מוסיקה (ניגנתי בעבר על חשמלית וקלאסית). 3.גדלתי באיטליה (בילדותי) 4 שנים. 4.אוהבת ילדים. ארבעה מקצועות שעסקתי בהם: 1.מטפלת מוסמכת בגני ילדים 7 שנים+אחראית כיתת תינוקות. 2.רפלקסולוגית (כיום). זהו למעשה. ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב: 1.הקיץ של אביה,קראתי את הספר בגיל 12,מתנה לבת מצווה ואחרי זה ראיתי את הסרט שכל פעם נותן לי יותר ויותר מחשבות ותובנות. 2.ריקוד מושחת,שוב גיל 12 בערך הסרט שריגש אותי ועדיין מרגש. 3.אלכס חולה אהבה,סרט ראשון שראיתי בקולנוע,ונראה לי שאני התאהבתי באלכס בזמנו חחח. 4.בעל זבוב,הספר שנבחנו עליו בתיכון קראתי את הספר ואת הסרט אהבתי פחות,אבל עדיין..המסרים שם חזקים. ארבעה מקומות שגרתי בהם: 1.איטליה מגיל שנה עד גיל חמש. 2.ת"א עד היום. ארבעה סדרות טלוויזיה שאני רואה: 1.סיינפלד הניצחי. 2.השיר שלנו,התמכרות. זהו בערך,לא ממש רואה טלוויזיה לאחרונה. ארבעה מקומות שהייתי בהם בחופשה: 1.פראג. 2.בודפשט. 3.פלמה. 4.תורכיה (ובקרוב שוב לשם כי זכיתי בזוג כרטיסי טיסה לשם). ארבעה מאכלים: יש בעיה,אלו מאכלים אהובים שכרגע לא אוכלת אותם בגלל הפיגורה. 1.פסטה הכי הכי. 2.מאכלי ים יאאאאאאמי. 3.פיצה,נו איך לא? 4.שוב פסטה חחח. לגבי תמונה,תנו לי זמן אני עוד ירזה,בנתיים נסתפק וירטואלי או במפגש אם יהיה.

מותר לי

New member
4 מי יודע ../images/Emo163.gif

4 דברים שאתם לא יודעים עלי
מעולם לא הייתי בחו"ל
למדתי באותו ישוב 18 שנים (מהפעוטון עד סוף התיכון)
היה לי פטור מהצבא והצלחתי לבטל אותו
בפסח פגשתי את הבן של הגננת שהיתה לי בגיל 3 (וזיהיתי אותו!
)
4 מקצועות בהם עסקתי בעבר
בייביסיטר
תפירה (תיקונים קלים ואוברלוק)
קייטנות (גם כגננת וגם כסייעת)
לא זוכרת מה עוד
(להרכיב ארונות וספריות זה נחשב?)
4 סרטים שהייתי רואה שוב ושוב
גבעת חלפון
מבצע סבתא
אין כמו אלבמה
(לא זוכרת איך קוראים לו, משהו כמו- פורסט או פירסט... בסוף השחקן הראשי הולך ומלא אנשים הולכים אחריו...)
4 מקומות בהם גרתי
זיכרון יעקב
תל אביב (בית החייל
)
ירושלים
בקעת הירדן
4 סדרות טלויזיה שאני רואה
השיר שלנו (פעם בשבוע לפחות
)
זהו... למי יש זמן (וכח) לראות טלויזיה??
4 מקומות בהם הייתי בחופשה
אילת
אכזיב
חיספין
קצרין
4 אתרי אינטרנט יומיומיים שלי
תפוז
וואלה
זהו
4 מאכלים
מנגו
פילפל ממולא
סלט ירקות/פירות
תנו לי רעיונות טעימים
4 מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו נחמד
בחוף ים איפשהו (חוץ מת"א)
בפארק שקט על פיסת דשא רעננה
בצפון אצל חברה שלי (שאנחנו רק מחכות לסיום המלחמה המעצבנת, בינתיים במסנ', בפורום ובטלפון שלא תמיד זמין
)
באמצע הלילה באמצע שום מקום, בלי כבישים ובלי אנשים

nimrod232

New member
אני חדש וזו הזדמנות להציג עצמי

שלום אני נמרוד ואני בעל סטודיו לעיצוב גרפי בת"א, אז ככה, קודם כל נעים להכיר, אני בן 29, רווק, ונכון לעכשיו רק ההורים שלי אוהבים אותי, מקווה שתתווסף אהבה חדשה. כינויים: נימי (כמובן), נח, דיב (מימיי בבצלאל). 4 דברים שאינכם יודעים עלי: יצאתם בזול, אני לא יודע על עצמי הרבה יותר. 4 מקצועות שבהם עסקתי בעבר: חזאי, גרפיקאי, שומר (סטודנט צריך לעבוד)... 4 סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: הכי טוב שיש, גבעת חלפון, שתיקת הכבשים, הסנדק 4 מקומות בהם גרתי: נהריה, נוה מונוסון, אילת, ירושלים, ת"א (עכשיו) 4 סדרות טלויזיה שאני רואה: השיר שלנו, אבודים, קרובים קרובים (אם יש ב-ערוץ 23), וכל דבר שקשור לטלויזיה, כן, כן, אני חולה... 4 מקומות בהם הייתי בחופשה: אמסטרדם, ניו-יורק, אילת וכשאני חולם בהקיץ 4 אתרי אינטרנט יומיומיים: The Marker, וואלה, תפוז, one 4 מאכלים: קודם כל חומוס!, כרובית מטוגנת, ספגטי בולונז, שניצל עם פירה 4 מקומות בהם היה אפשר להיות עכשיו: במיטה שלי עם מישהי, בצימר בצפון, בלאס-וגאס, בניו-יורק היה נעים להכיר :) נימי

למעלה