הכרות מחודשת?

נעל

New member
הכרות מחודשת?

טוב, אז שלום, אני נעל (בדרך כלל אני כותב בגוף שלישי, אבל זה נעשה די מוזר אחרי שחלק גדול מהפורום עבר לכתיבה בגוף שלישי, אז אפשר לנסות לפרסם הודעה אחת בלי), ואני כבר לא מכור לאינטרנט. בכלל לא. יכול להיות שככה איבדתי את המאפיין הבסיסי ביותר שמאחד את כל הגולשים באינטרנט, אפילו את המורה להיסטוריה שלי, שלא הייתם מאמינים עליה שהיא כזו (אגב, קוראים לה ``פינקי``, ותמיד צריך להתלבט כמה שניות לפני שאני מבטא את השם שלה - ``פינקי``?? ``פינקווסר``? .... ``מיכל``! (לוקח זמן להזכר. היא קרוב לוודאי היחידה שמשתמשת בשם הזה)). ומצד שני, אולי הרווחתי ככה יחוד. יש מעט מאוד משתמשים שלא מכורים לאינטרנט. בשבועיים האחרונים המחשב לא הסכים להתחבר. היו כל מיני בעיות, ולא היה זמן לסדר אותן. לפני כמה ימים נפל עלי פטיש 20 קילו של אחריות כשנזכרתי שתכננתי לעשות מתמטיקה בין המתכונת הקודמת לזו שהייתה היום, וגיליתי שנשארו לי רק כמה ימים להחל בביצוע התוכנית. החדשות הטובות הן, שאחרי המתכונת מצאתי קצת זמן לפרמט את המחשב ולחזור לכאן. אבל עכשיו האינטרנט כבר לא נראה כל כך מפתה. עושה רושם ששום דבר לא השתנה. הביטוי ``אני שונא/ת את תפוז`` חוזר כמעט בכל הודעה (המעטות שמצליחות להתפרסם), מדי פעם יש תזכורת לכך שהצ`אט שלנו כבר לא כל כך פורום, או משהו כזה, ולסיום, לאנשים יש גם קצת על מה להתלונן (אבל אין להם איך, כי הפורום לא עובד - עוד סיבה לתלונות). מה שהיה קצת מוזר היה להתחבר ל-ICQ ול-Outlook ולגלות שהכל ריק מהודעות. מוזר איך לא הפסקתי להתמכר מוקדם יותר. נעל, שחושבת שתחביר בגוף ראשון הפך למסובך מאוד בשנה וחצי האחרונה ;-)

Levinzone

New member
נעל!!!!!!!

התגעגענו אליך!!!! באמת חסרת לנו.... מה השטויות האלה על זה שאתה לא מכור יותר? אין דבר כזה!! חכה יום יומיים ואח``כ נראה- אתה לא יכול לפרוש לנו ככה!! אולי זה רק נדמה לך ככה בגלל כל הבגרויות וכל הלחץ. עוד נראה- בחופש הגדול אתה תחזור אלינו בזחילה :) מפחדת שההודעה לא תתפרסם -יעל-

למעלה