הכרות בין בת זוג לאחותי

anonymus4

New member
הכרות בין בת זוג לאחותי

שלום אני מאובחן בהפרעה השייכת לקטיגוריית mood disorders ואהובתי מאובחנת באבחנה המפריעה לה מבחינה תיפקודית. משפחתי הגרעינית ומשפחתה הגרעינית לוקות בבורות אודות ההתמודדות שלי ושלה. משום שתיפקודי הוא סביר משפחתה מכירה אותי ויש קשיים אובייקטיבים המפריעים לי מאוד להביא להכרות בינה לבין משפחתי הגרעינית גם משום שבמשפחתי יש חטטניים לתשובתכם אודה

ל ו ל י ת

New member
anonymus4

קשה היה לי לענות משום שחסרים היו ה בתאור שלך הרבה פרטים. לדוגמא האם שניכם גרים אצל ההורים? כמה זמן אתם יחד כזוג, ומה החשש שלך לגבי תגובות ממשפחתך, כלומר מאילו תגובות אתה בעצם חושש? אני חושבת שפחות חשובות האבחנות, אולי אני טועה. אני חושבת שגם אם אתם כבר הרבה זמן יחד כזוג ואתה ממש רוצה שהם יכירו אותה אתה תמיד יכול לנסות ולשמור על גבולות כששואלים אותך לגביה דברים. לנסות ולשמור על הפרטיות שלה. יצא לך להביא בעבר חברה הביתה? איך הגיבו אז? לאיזה חטטנות אתה מתכוון? אני מאד רוצה לענות לך אבל יקל עלי אם תהיה יותר מפורט ואז אוכל לענות לך עוד. ועצה מעשית: אולי תוכל להחליט מי מבין בני המשפחה הוא הכי מפרגן לך ותומך בך בדרך כלל, ולו לספר (לבד) על החברה החדשה. לבקש שתפגשו יחד (בשלשה) כמו בילוי משותף, בית קפה או אילו יציאה משותפת לפארק או משהו, טיול עם הכלב (אם יש) או כל תעסוקה שאינה רשמית או ארוכה מידי...כך אותו בן משפחה שלך יוכל להכיר יותר את החברה שלך ואותך יחד בזוג שלכם, ויוכל גם לעזור לך לגבי איך להביא אותה הביתה (כיוון שהוא מכיר את המשפחה כולה). אותו אדם יוכל גם לעשות גישוש או הכנה למשפחה לפני שאתה מביא אותה. אגב, אתה כזה בטוח שהם לא יפרגנו? חיטוטים מהורים יכולים להיות קיימים לא רק שיש אנשים עם "אבחנות" אלא גם עם אנשים ללא "אבחנות" פשוט כי ההורים מתעניינים ורוצים לדעת עם מי הבן שלהם מסתובב ושיהיה לו טוב. לא מכירה את הסיפור של ההורים שלך ושלך אבל יתכן וכשיראו שטוב לך איתה ושאתה שמח ומאושר הם ירדו מהחטטנות או שכן ישאלו אבל יהיו מפרגנים? מה אתה אומר?

ל ו ל י ת

New member
ומה אתה חושב על מה שהצעתי לך?

אולי אפילו קודם לספר לאותו בן משפחה על החששות שלך. רק מה? אני לא ממש מכירה את הקשר שיש לך איתם ועם אותו אדם שיכול לפרגן. אם אתה חושב שזה יכול לעזור אז זה יכול להיות כיוון. אין לי מושג כמה זמן אתם יחד וכמה אתה בטוח בקשר הזה (בזה שטוב לך איתה), אני מניחה שאתה מספיק זמן עם חברה שלך כדי לדעת שטוב לך איתה ושאתה לא מצפה שהמשפחה תהיה הגורם שיקבע אם היא טובה לך או לא. אם היא טובה לך אז אני לא ממש יורדת לסוף דעתך למה כזה מפריע אם המשפחה שלך תזרוק איזה מילה או חטטנות?

למעלה