הכרויות

ME

1.שם, וכינוי:סתיו,סתווע 2.גיל:14 וחצי 3.איזור מגורים:יד מרדכי 4.עולה לכתה:ט' 5.להקותאהובות(חוץ מג"ש): sum41
the distillers bowling for soup slipknot blink182 the used lacuna coil my chemical romance Papa Roach a dozen furies system of a down 3doors down 6.להקות שנואות: ניראה לי בקסטריז בוייז אני לא כל כך מכירה להקות שאני ממש שונאת 7.זמר אהוב:דריק וויבלי 8.זמר שנוא:שימי טבורי(בגירסא המחומצנת) 9.זמרת אהובה:אולי כריסטינה מlacuna coil 10.זמרת שנואה:נממ האמרי הזאת, כל הזמן חורשים על שיר הטיפש הזה שלה בMTV והיא בעד פרוות!
10.סגנון מוזיקה מועדף:רוק פאנק מטאל 11.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום הראשון:קומפליקייטד 12.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השני:לייפ סטייל 13.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השלישי: 14.שיר אהוב של ג"ש בכלל:פרודיקטיבל 15.שיר אהוב לא של ג"ש:פרודיקטיבל 16.מה הכי חשוב לך בחיים:מוזיקה!!! 17.חבר להקה מועדף בג"ש:נממ כולם חביבים

המקטרג

New member
היי אני חדש

מה קורה? 1.שם, וכינוי: ט. שם בדוי, ס. כינוי בדוי (היתה לי פעם תקרית מאוד מביכה שמישהו זיהה אותי באינטרנט) 2גיל: 14 וחצי איזור מגורים: הצפון (בין ראש פינה לכרמיאל) עולה לכתה: ט .5 להקות אהובות(חוץ מג"ש): מטאליקה, נירוונה, נייטוויש, the vines, black sabbath, יוסלס איידי, סאם41, אופספרינג, אייסידיסי, דרים ת'יאתר, דפטונס, ראפסודי, אינפקציה, שייגעצ, מוניקה סקס, דר קספר, סקס פיסטולס, איב 6 (ועוד הרבה) 6.להקות שנואות: בקסטריט בויס, היי פייב, עברי לידר, ופשוט עוד מיליונים 7.זמר אהוב: קורט קוביין, כמובן (הסולן של נירוונה) 8.זמר שנוא: ריי צ'ארלס זמרת אהובה: טאריה (הסולנית של נייטוויש) זמרת שנואה:רוני סגנון מוזיקה מועדף: Pאנק-גראנג', מטאל מה הכי חשוב לך בחיים: החיים לא חשובים לי. חבר להקה מועדף בג"ש: הסולן... אגב, אני מנגן שנה על חשמלית...

thebaby

New member
הרבה זמן לא עניתי על שאלון...../images/Emo101.gif

אז....: 1.שם, וכינוי: נדב. 2.גיל: 17 3.איזור מגורים: יבנה 4.עולה לכתה: סיימתי השנה יב. 5.להקותאהובות(חוץ מג"ש): מוזיקה. 6.להקות שנואות: מוזיקה שאני לא אוהב. 7.זמר אהוב:
8.זמר שנוא:
9.זמרת אהובה:
10.זמרת שנואה:
10.סגנון מוזיקה מועדף: נעים לאוזן.
11.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום הראשון: 12.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השני: 13.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השלישי: 14.שיר אהוב של ג"ש בכלל: 15.שיר אהוב לא של ג"ש: 16.מה הכי חשוב לך בחיים: אושר אני מניח. 17.חבר להקה מועדף בג"ש: דילגתי על הרוב כי זה סתם היה חסר טעם
. שאלון קצר, לא רע

tnx

New member
לא יזיק לי גם :)

1.שם, וכינוי: תומר טוקסין טוניקס 2.גיל: 15 3 שבועות וכבר איבדתי באיזה יום אנחנו 3.איזור מגורים: פ"ת רולז 4.עולה לכתה: י' 5.להקותאהובות(חוץ מג"ש): green day,simple plan,evanescence,sum41,mcr,mest, papa roach אה ונוו דאווט 6.להקות שנואות: 7.זמר אהוב: זמר?! באמת...אם כבר מרלין מנסון..חחח רק בגלל שהוא מוזר 8.זמר שנוא: הרבה! נלי,אמינם,ליל ג'ון,פאט ג'וו וכו'.. 9.זמרת אהובה:פינק,קלי קלרקסון וגוון סטפני 10.זמרת שנואה: בריטני, זאת ששרה את 1 טינג 10.סגנון מוזיקה מועדף: פאנק-רוק-ניו גוטיק מטאל :) 11.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום הראשון: Little things & Festival song 12.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השני: TY&TH 13.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השלישי: Chronicles & IJWL 14.שיר אהוב של ג"ש בכלל: I want candy (אפחד לא רשם את זה אז הכנסתי) 15.שיר אהוב לא של ג"ש: shut up,whisper,jump,addicted 16.מה הכי חשוב לך בחיים: הכלבה ש'לי,משפוחה.. והשיער היפה שלי חחחח סתם 17.חבר להקה מועדף בג"ש: אממ.. כולם מצויינים, אבל את בילי.

forgottenangel

New member
להה

1.שם, וכינוי:רוני 2.גיל:12 וחודש 3.איזור מגורים:נס ציונה 4.עולה לכתה:ז' 5.להקותאהובות(חוץ מג"ש):דבר ראשון, לא אוהבת גוד שארלוט, והלהקה האהובה עלי זה אפיקה ועוד הרבה להקות^^ 6.להקות שנואות:גוד שארלוט? לינקין פארק,סימפאל פלאן. 7.זמר אהוב:אין 8.זמר שנוא:אממ כל זמריי המזרחית! 9.זמרת אהובה:סימון! סולנית אפיקה:) 10.זמרת שנואה:בריטני ספיכס, ושרית חדד 10.סגנון מוזיקה מועדף:גות',רוק,וכל רוק, מטאל כל מטאל,פאנק ועוד.. 11.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום הראשון:לא אוהבת גוד שארלוט 12.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השני:כנ"ל 13.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השלישי:כנ"ל 14.שיר אהוב של ג"ש בכלל:כנ"ל 15.שיר אהוב לא של ג"ש:אממ יש המון. 16.מה הכי חשוב לך בחיים:להנות להצליח ולהיות מאושרת! 17.חבר להקה מועדף בג"ש:לא אוהבת!

noa131

New member
?!?!

מה את עושה פה אם את לא אוהבת גוד שארלוט? ואיך הסגנון מוזיקה מועדף עליך זה פאנק ורוק אבל את שונאת את סימפל פלאן ולינקין פארק? ושוב.. מה את עושה פה?

forgottenangel

New member
כי אני קצת אוהבת פאנק

ואני אוהבת להקות פאנק אחרות^^ ו... אני פה בגלל האנשים:) ויש פה הרבה כאלה^^

below the bed

New member
אוקי אני..

1.שם, וכינוי:אייל והכינוי הרשמי שלי זה בסטר 2.גיל: עוד חודש 14 3.איזור מגורים:חולון 4.עולה לכתה:ט' 5.להקותאהובות(חוץ מג"ש):הו הו .. נתחיל .. saves the day.the used.letter kills.the f ups.story of the year.closet monster.mcr.blink182armor for sleep.atreyu.comeback kid.goldfinger.Lostprophets.sugarcult.the startingline.Taking Back Sunday.underoath.hed p.e.Across Five Aprils.A Perfect Circle 6.להקות שנואות:האממ...לא יודע בדיוק..האממ את באסטד! הם כל כך הומואים 7.זמר אהוב:הוא לא נקרא זמר.. אבל טום דולנג =] 8.זמר שנוא: הסולן של קורן 9.זמרת אהובה: הסולנית של פוני =] 10.זמרת שנואה: שרית חדד =] חחח 10.סגנון מוזיקה מועדף:אימו\פאנק\סקא 11.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום הראשון:lifestyle 12.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השני:the anthem 13.שיר אהוב של ג"ש מהאלבום השלישי: לא יודע 14.שיר אהוב של ג"ש בכלל:the anthem 15.שיר אהוב לא של ג"ש:i just wanna live 16.מה הכי חשוב לך בחיים:חברה שלי 17.חבר להקה מועדף בג"ש: בילי...

below the bed

New member
אוי !

זה התבלבל לי בראש.. חח קראתי את זה בתור שיר לא אהוב של גו'ש .. חחח

למעלה