הכרויות

מורmor90

New member
מחפשת פרטנרית לשלישיה

היי בנות! אני ביסקסואלית, אולם אף פעם לא התנסיתי בשום דבר מיני עם בת, ויש לי חבר כבר 4 וחצי שנים, והוא בעד הרעיון לצרף אלינו למיטה עוד בת(איזה גבר לא ירצה?!) אני בחורה נעימה ואיכותית וגם בן זוגי, שנינו יפים וחטובים מבלי להשוויץ חח... לעוד פרטים אשמח אם תצרי עימי קשר

zhlove

New member
מחפשת פרטנרית!

היי, אני ובן זוגי מחפשים פרטנרית לשלישיה. שנינו נראים מעולה, מחפשים מישהי מדליקה לחוויה יוצאת דופן... אם מישהי פה בעניין, שלחי לי הודעה פרטית.

מורmor90

New member
מחפשת פרטנרית לשלישיה

היי בנות! אני ביסקסואלית, אולם אף פעם לא התנסיתי בשום דבר מיני עם בת, ויש לי חבר כבר 4 וחצי שנים, והוא בעד הרעיון לצרף אלינו למיטה עוד בת(איזה גבר לא ירצה?!) אני בחורה נעימה ואיכותית וגם בן זוגי, שנינו יפים וחטובים מבלי להשוויץ חח... לעוד פרטים אשמח אם תצרי עימי קשר

B O N B O N Y

New member
מחפש גבר מצוייד וממוקם לאוננות מול סרטים כחול

אזור רג ת"א , אני אוהב לאונן לגבר מצוייד ללקק לו ועוד אני לא נחדר ודיסקרטי מאוד , אני גברי בן 38 180 , 100

Unrelated

New member
כן, מה קורה עם זוהמה?

נראה לי שהיא עסוקה מדי בשבילנו... באמת לא נעים פה עם כל המסחרה.

PurpleFilth

New member
סורי חברים/ות...

אני בטיול עד ראשון-שני, אין לי ממש גישה רציפה לאינטרנט עד אז... סליחה על ההזנחה, ואשתדל להתחבר קצת יותר...

CameronLine

New member
שנייה אני...

קופץ רגע להקיא את הקפה של הבוקר ואז חוזר ><""""

סנינית1

New member
לסבית דתיה מחפשת גבר למטרת נישואין

שלום אני לסבית דתיה בת 34 שמחפשת הומו או ביקסואל להורות משותפת עם הסכם ולפי ההלכה לרציניים בלבד נא לפנות למייל זה [email protected]

realnowhereman

New member
אשה, כרגע עדיין בגוף של גבר, מעוניינת להכיר

כל אדם בעל לב וחכם ומבין בלי קשר למגדר שלו. בת 49 היכרות לצורך קשר רציני או ידידות או התכתבות לפרטים הסברים ותמונות אנא הכנסו לעולם המשתמש שלי.

בן 30, גרוש טרי, בהיר, גובה, וחתיך, ומפנטז...

סטרייט כמעט כל חיי, ובכול זאת ברקע לא מפסיקות לי אף פעם להסתובב פנטזיות שבהם אני עם גבר/בחור, שום סצנות של רומנטיקה או נשיקות אלא אך ורק סצנות של סקס מלא, שמזיינים אותי. או ההפך. אני משתוקק כבר להרגיש את זה ... ולא יודע אם זה רק שגעון/פנטזיה שתתנפץ ברגע שאטעם וארגיש.. או שאגלה עולמות חדשים ואתחיל להתמכר.... נראה באמת מצוין, שחיין, ורוכב אופני הרים לשעבר... בייבי פייס... שמחפש לטעום את התחושה שחודרים אלייך ומפרקים אותך.. איפה להשיג את זה, בלי להתקל בחייזרים לא שפויים, האם ניתן למצוא את זה כשזה מצורף לאדם שהוא אפילו שפוי לגמרי, ואפילו נחמד ואיש שיחה מן הישוב ?

PurpleFilth

New member
אהלן

האמת היא שאני לא בטוחה בעצמי אם זאת מודעת היכרות או שאלה כנה... איפה מוצאים פרטנרים שפויים? אם הכל נעשה בהסכמה, למה להכניס איתנו למיטה את כל ההגדרות הנוקשות של מה 'שפוי' ומה לא?

כשאני מתכוון לשפוי...

כל מה שאני רוצה זה לא להתקל ברוצח סדרתי, או סתם באיזה מאנייק שלא יודע להתנהג... חס וחלילה שלא התכוונתי לאחד "שגרתי"... אין בר כזה שגרתי או "נורמאלי" במובן השלילי של המילה. יונה וולך נחשבה כל חייה ללא נורמאלית ולא לגמרי שפויה, אבל תמיד הערצתי אותה וגדלתי על השירים שלה.. וגם כתבתי הרבה מאוד דברים בהשראתה...

PurpleFilth

New member
בגדול,

רב הא/נשים שאנחנו פוגשות/ים בחיים הם/ן לא רוצחות/ים סדרתיים/ות, אז בקשר לזה הייתי אומרת שאין לך כל כך מה לדאוג =] מניאקים זה קצת יותר נפוץ, אבל לפחות מגלים את זה עליהם בקלות יחסית. אתה יכול לנסות את הקבוצה הביסקסואלית של המרכז הגאה בת"א, קופי-בי, מסיבי ואירועים נוספים שמתפרסמים גם פה בפורום מדי פעם. חוצמזה יש אינטרנט: אטרף זה אתר ביפובי בטירוף, אבל יש בו די הרבה ישראלים/ות. OkCupid קצת פחות ביפוביים אבל עדיין. גם שם המאגר די גדול, ובאופן אישי אני יכולה להעיד שיצא לי משם הרבה דברים מעניינים, גם חברים/ות טובות/ים. ברוך הבא ובהצלחה בהתנסויות
אם תרצה לשתף במה שכתבת, נשמח לשמוע.

למעלה