הכרויות לשמנים

הפכים נמשכים בד"כ

ואני מדברת על משיכה פיזית.

מעולם לא אהבתי גברים שמנים, מבחינת משיכה פר - סה. כמובן שתכונות אופי יצלחו גם מראה שלא הכי מושך אותי. משיכה בין אנשים היא כל כך הרבה מעבר למראה חיצוני וכאן דווקא עולם רוחני משותף, ערכים, דעות, רגישויות, התנהגות וכו' - צריכים להיות תואמים ככל האפשר.

תמיד נמשכו אליי הגברים הכי יפים והכי חתיכים. לא הולך לי עם מכוערים ולא עם לוזרים (פחח - ממש אסון...) בכל מקרה, אני מעדיפה מבחינת משיכה, שהוא יהיה הכלונסון ואני השופעת ולא להיפך.

ממני שמעורבת עם גבר אחד שהוא כל כך יפה, חכם, מתוק וחתיך טילים - שאתן הייתן מוכנות להרוג בשבילו, אבל לא תקבלו

supersonic777

New member
חבל שאת מקטלגת,כי את חוסמת אפשרות להיכרות

לשאר הגברים...
ואגב,לא תמיד יש קשר בין משקל לבין מערכות יחסים...

lolababe

New member
צלמת טבע אני מכבדת את דעתך

אך אני חושבת שחבל שאין מקום כזה
איש איש באמונתו ...

supersonic777

New member
לא יודע,תשאלי את אלה שמייצרים את הפורומים.

חוצמזה,פה,בפורום הזה,זה לא מעין היכרויות?

לא, הפורום הוא לא פורום היכרויות

אלא פורום שנועד לחזק נשים שמנות ויפות.

זה לא הטייטל...

זו באמת המשמעות של הפורום. זה שיש כמה גברברים שמחליטים להתחיל כאן עם הבנות לא הופך את הפורום לפורום שידוכים.

polegra

New member
לא יודעת למה המשפט שלך נשמע לי ביקורתי

כמו בכל מקום ברשת אגב שמסתובבים בו נשים וגברים אז כן יש ציפייה להכרות וגם יצאו מכאן כל מיני זוגות

הפורום בטייטל שלו הוא לשמנות ולאוהבים אותן...זה לא דיי מזמין להכרויות?

אני לא רואה שום רע, להיפך בכרויות מכאן וגם בהודעות יעודיות כל עוד זה לא 24 פעם ביום רק כי ככה מתחשק לכותב הזוי התורן

טלי

זו לא שאלה של ביקורת...

אני רואה בפורום משהו שהוא "חברתי" - במובן הזה שאנחנו פוגשים אחד את השני ומשוחחים (בין אם זה מעל דפי הפורום או במפגשים השונים). ברור שבאווירה חברתית יהיו גם היכרויות כאלו בין זוגות וזה הכי נהדר בעולם. אבל בסופו של דבר אני חושבת שאנחנו לא צריכים להתרכז רק בהיכרויות - אלא פשוט לטפח את האווירה החברתית פה שתהיה פתוחה לכולם. אני מקווה שהבהרתי את עצמי.

אני קצת מכירה משהו כזה

לא ממש מניסיון אישי, אבל מניסיון של אנשים שאני מכירה בחו"ל. זה לא היה עובד בארץ. עדיין לא בכל אופן. אולי מתישהו בעתיד.

solee

New member
היה פורום כזה בעבר,

לא יודעת בדיוק מה הסיבה אבל הוא נסגר, כנראה לא הצליח במיוחד.
בכל אופן, אני עם צלמת, לא הייתי רוצה להבדיל עצמי משאר האוכלוסיה, ובכלל לא הייתי רוצה שבחור שיתחיל איתי, יעשה את רק בגלל שאני שמנה.
אני סוגרת פה את האפשרות שסתם בחור (לאו דווקא חובב שמנות) יראה את התמונה שלי ומשהו יזוז לו בלב :) .לעיתים רבות אנחנו נדלקים על מה שהוא לאו דווקא הטייפ שלנו ברגיל.

שיהיה בהצלחה לכל הרווקות שבינינו ושיבוא כבר ! ;)

Blue Rose

New member
יש באתרי הכרויות אופציה להגדיר עצמך כשמן/ה...

ואז אם את רוצה להכיר שמנים...תכירי...אם הם רוצים להכיר שמנות...הם יכירו...
הכל כחלק מהכלל.

עם זאת, אם היה אתר להכרויות של שמנים (ואלו האוהבים אותם) ... אני מאמינה שהייתי נרשמת בו...סתם, כי נרשמתי להרבה אתרים- אז למה לא זה...

הכרתי את בעלי דרך אתר הכרויות לפני כ- 12 שנה..וואוו...חחחח עד שרושמים את זה לא ממש קולטים....

חזרה לנושא, אני נגד אפליה- אז הייתי נרשמת בכל אתר היכרות שיש. כל עוד יודעים שאני שמנה- שהם יחליטו אם הם רוצים קשר (בין אם אני יזמתי או הם) אם יחליטו שרוצים יתחיל תהליך האלימנציה...אם לא- ממשיכים הלאה....ההפסד כולו שלהם.

רוזי! שבעלה היה האדם הראשון שפגשה אחרי שנרשמה לאתרים ודיברה בטלפון עם גברים ועשתה סלקציות ואלימנציות טובות מאוד ככל הנראה...

היה יכול להיות מעניין

כמו שבאתרי היכרויות יש קטגוריות שונות
אני ל רואה את זה כאתר מבדיל, אלא כאתר ממוקצע. את נכנסת למקום בידיעה שיקבלו אותך שם בלי צרות עין או משהו בסגנון
אתר לנשים שמנות שמחפשות בן זוג (או כל הווריאציות של שמנה-שמן, שמנה-רזה, רזה-שמנה, שמן-שמנה) יכול להיות ממש נחמד ואני חושבת שהייתי נכנסת אליו=)

למעלה