הכרויות לשמנים

lolababe

New member
הכרויות לשמנים

תסלחו לי אם אני חוזרת על משהו שנידון פה בעבר
אבל אני תוהה מדוע בניגוד לארצות אחרות אין אצלנו אתרים כאלו
בתור חובבת גברים שמנים הייתי שמחה לאתר כזה
מה דעתכן?

אני מודה שלי זה מפריע...

כי אני רואה אנשים שמנים כאחד האדם ולא כקטגוריה נפרדת. בנוסף, זה שאני שמנה לא אומר שאני אמשך בהכרח לגבר שמן - או שרק גברים שמנים ימשכו אלי... לכן אתר מיוחד לא בהכרח מתאים לי - וגם לדעתי עלול לתרום לבידוד של השמנים בתחום ההיכרויות...

lolababe

New member
לא בהכרח

אני מבינה מה את אומרת אבל כמו שיש אתרי הכרויות לאקדמאים (לדוגמא) זו צריכה להיות פשוט עוד קטוגריה
אם זה סוג הגוף אליו אני נמשכת ויש מקום ספציפי בו אני יכולה "לקבל את מבוקשי" אז למה לא?

הבעיה היא הסטיגמה...

שלפיה שמנים יכולים לצאת רק עם שמנות ולהיפך, ועצם ההגדרה של מקומות מיוחדים שבהם שמנים יכולים להפגש עם שמנים אחרים רק מגביר את זה. מה רע בלחפש גברים ל]פי קריטריון של מראה באתרי היכרויות אחרים?

polegra

New member
לא שאני אוהבת את הרעיון אבל זה לאו דווקא

אומר את מה שאת אומרת
זה יכול להיות כמו הפורום...
אתרי הכרויות לשמנים ולאוהבי שמנים...כך שזה בעצם מכוסה את כל התחומים רק שהקטלוג נעשה לפי מידת גוף...

אישית לא אוהבת את זה
לו היה אתר כזה והייתי מחפשת לא הייתי נכנסת לזה
לא מאמינה בלהוציא את עצמי מהכלל

כן זה יכול להקל מצד שני זה יכול לגרום לנשים להיות טרף קל יותר...למרות שגם אתרי ההכרויות הרגילים לא חפים מזה...

בכל מקרה לא אוהבת לבדל את עצמי בשל היותי שמנה משאר האוכלוסיה אבל אם זה יעזור למישהו למצוא זוגיות ואהבה זה כבר מבורך, לא?

טלי

השאלה האם זה באמת יקל על היכרויות?

כלומר ייתכן שיהיו נשים שכך ירגישו בטוחות יותר (למרות שכפי שכתבת - זה לא בהכרח יהיה בטוח יותר) להרשם - אבל מצד שני באמת יגביל אותן (וגם אותם בעצם - הרי גם גברים ירשמו לאתר) לספירה של "שמנים/ות בלבד" שלא בהכרח מתאים לכל אחד או אחת? כלומר האם אין פה בעצם לגיטימציה של הסטיגמה ששמנים ירצו לצאת רק עם שמנות?

ושוב עולה השאלה - איך מגדירים שמן או שמנה? כי ידוע למשל שהשמנה אצל נשים נחשבת הרבה יותר חמורה - ונחשבת לכזאת ברמת השמנה נמוכה יותר מאשר של גברים. אז מה זה אומר על אתר כזה? איך קובעים מי יכול/ה להרשם?

polegra

New member
אבל למה שוב להגדיר? הרצון הזה לכמת כל דבר

בייחוד משקל הוא בלתי אפשרי
יש כל כך הרבה מדדים מלבד גובה ומשקל יש גם את פיזור השומן בגוף וכו
הרי לא כל אחת במשקל 100 קילו תראה אותו הדבר

המדד עצמו הוא בראש של הנושא זה הכל
יש מי שתגדיר את עצמה ב70 קילו שמנה ויש מי שב100 קילו
אז מה?
שתיהן שמנות

וכמו שאמרתי זה אמור להיות כמו הפורום המקום לשמנים שמנות ולאוהבי הזאנר

אני חושבת שבתכלס כל מקום שמתאים להכרויות הוא מבורך ולא משנה אם זה אתר או פורום או המציאות כמובן....רק חשוב לדעת לברור ולבחור נכון
ומה זה משנה השמנה של גברים או נשים? ואצל נשים היא חמורה יותר? מה זה משנה לאתר הכרויות?

טלי

TheSnowLady

New member
יש פלוסים ומינוסים בעניין

השאלה היא האם יותר חשוב למצוא בחור שמן או פשוט בחור שימצא חן בעינייך ובמקרה הוא שמן? בעיני הקבלה או ההימשכות לאדם שמן היא רק הרחבה של
האפשרות שלך להתאהב ולפגוש מישהו מיוחד. להקצות תחומים נפרדים להיכרויות שמנים אולי יקל על החיפוש והסינון אבל בהחלט יגביל במקומות אחרים.

destiny23

New member
מצד אחד אחד אני מסכימה

מצד שני, אנחנו מקבלות יחס שונה (ככה אני מרגישה) והרבה פעמים לא רצויות בגלל שאנחנו שמנות אז למה באמת לא לפתוח מקום לכאלה שכן נמשכים?

polegra

New member
לא ממש כי פורומים הם ייעודיים מראש

יש פורום לנשים ולגברים
להורים לתינוקות והורים למתבגרים
לנשים בהריון ולאוהבי סדרות ספציפיות

זה שונה לגמרי

טלי

destiny23

New member
לא. כי זה לא רק לשמנים

שלשמנים ומי שנמשך אליהם/ן.
ממש כמו הפורום, אני לא רואה בזה בעיה והלוואי והיה משהו כזה.

אז שניה...

אם למשל יש גבר שנמשך לנשים שמנות - האם הוא יכול להרשם בעצמו ולאפשר לנשים לפנות אליו? ומה אם יש מישהו שפחות חשובה לו הגזרה והוא פתוח להפגש גם עם רזות וגם עם שמנות? כי כבר שמעתי על מצבים שבהם גבר נדלק על מישהי שמנה יותר רק בגלל הפרופיל שלה גם אם היא לא התאימה בדיוק למבנה גוף הרצוי עליו וזה התפתח עד כדי הקמת משפחה...

destiny23

New member
נכון מאוד.

אם יש גבר שנמשך לשמנות הוא יכול להרשם.
אם יש מישהו שלא אכפת לו, אני משערת שהוא ינסה את מזלו בכל מיני אתרים ....

אז אם הוא רזה...

למה שהוא יפנה דווקא לאתר של שמנות, ולמה הוא ירצה להופיע שםאם הוא א שמן? אז בכל מקרה יצרנו אתר היכרויות מעורב...

polegra

New member
למה את יוצאת מנקודת הנחה שמי שאוהב שמנות

הוא שמן?
גם רזים יופיעו שם
מוזר אבל רוב מי שנמשך אלי אלה רזים ולא שמנים
וכן אני מודה גם אני נמשכת לרזים ולא שמנים

מי שמחפש זוגיות לרוב ינסה את מזלו בכל דרך אפשרית בייחוד שזה לא משנה לו אם היא שמנה או רזה
ואני לא חושבת שיש מי שלא משנה לו
יש מי שימשך למכלול ויהיה עם אישה למרות שהיא שמנה או למרות שהיא רזה להבדיל
ויש מי שזה יעצור אותו למרות האופי המדהים של הבחורה מולו

רוב מי שיצאתי איתם נמשכו אלי , אל המכלול ולא אהם לא חובבי שמנות ולא יצאו לפני או אחרי עם שמנות אחרות

טלי

טלי, זה ב-ד-י-ו-ק מה שאני מנסה להגיד...

לאורך כל השרשור הזה! שלא צריך לבודד שמנים ושמנות באתר נפרד - כי יכול מאוד להיות שמישהו רזה יימשך למישהי שמנה (או מישהי רזה - למישהו שמן), ולכן לא צריך להפריד בין אתרי ההיכרויות. לפעמים חיוך יפה או קליק באופי יכולים לפתוח עיניים למישהו שמעולם לא חשב לצאת דווקא עם שמנות, וכך הוא היה מפספס בחורה מדהימה רק כי היא נרשמה לאתר "לשמנים בלבד" במקום להרשם לאתר כללי...

ואני אישית מניחה שרוב מי שמחפש קשר רציני יהיה יותר פתוח למבני גוף שונים מאשר מי שמחפש סטוץ עם החתיכה הקרובה.

destiny23

New member
אבל גם פה בפורום יש משתתפים רזים

כי הם אוהבים שמנות. וזה יהיה מקובל.
אני מאוד אשמח להשתתף באתר הכרויות שבו אני יודעת שלא יפסלו אותי כי אני שמנה.

למעלה