הכרויות לאלהוריים

alonas5

New member
הכרויות לאלהוריים

היי לכולם, חדש כאן:)

בן 32, רווק, אוהב ספרים, בישול, אפייה, ציור כתיבה ומוזיקת רוק. ולא מעוניין בילדים, עכשיו או בעתיד (אלהורי).
וזו הבעיה הכי גדולה בלהכיר מבחינתי - כי אין פורמט הולם לאנשים כאלה, פרט לכמה קבוצות בפייסבוק, וגם שם נשים לא עונות כמעט אף פעם (וגם כנראה כי הפייסבוק מפלטר הודעות לא מוכרות). כנ"ל לגבי OKCUPID.
ואני לא יכול לצאת עם מישהי בלי לומר לה את זה מראש, אחרת זו הולכת שולל. אין לי מושג מה עוד אני יכול לעשות כדי להכיר אישה שהיא גם אלהורית. אם יש למישהו/י עצה עבורי, אהיה אסיר תודה:)

ga26

Member
יש פורום פה בתפוז - שם תוכל לשאול אלהוריים כמוך

איפה ניתן להכיר.
בגדול אין הרבה מה לעשות חוץ מלהיכנס לקבוצות ופורומים של אלהוריים. כי מי שמחפש נישה חיצונית בבן זוג - קל לו למצוא (למשל מי שרוצה רק שמנות/ נמוכות/ שחורות/ בלונדיניות - יכול לראות את זה בעין). כשמדובר בנישה נדירה מאוד בארצינו שלא נראית בעין (הרי אין קרניים לאלהוריים) לצאת לדייטים ולקוות ליפול על אלהורית ושבנוסף לזה תתאימו זה כמו לזכות בפיס.

alonas5

New member
תודה על התשובה:) אבל למרבה הצער...

ביקרתי בפורום שהצעת כבר בעבר, הוא לא פעיל במיוחד ואין שם היענות. בעצם הוא זה שהפנה אותי לקבוצה הראשונה בפייסבוק.
אני חבר בשלוש קבוצות לאלהוריים בפייסבוק, ואכן יש שם נשים לטעמי. אבל למרות כל נסיונותיי, אני מקבל רק תשובות משני סוגים - או "תודה, לא מעוניינת" או שלא עונות בכלל. זה די מייאש, כי מה עוד אני יכול לעשות?

Debushka46

New member
אני למשל לא רואה בזה בעיה..

היות ואני גרושה כשהייתי צעירה יותר מיד ציינתי שאני לא מעוניינת בעוד ילדים..
נכון להיום אני וחברות שלי דווקא מחפשות גברים שממש לא רוצים ילדים....

למעלה