הכרויות והצעות.

המארגן1

New member
שלום אנשים אני חדש, אפשר להצטרף?

אז ככה אני חדש פה, ובזמן האחרון מאוד מעניין אותי בדסמ אז ככה שאני מקוה שאני ימצא פה את מקומי נ.ב. אם יש איזה מישהי מהצד הנשלט שהיא חדשה בזה כמוני ורוצה ללמוד יותר ביחד, או שותיקה ורוצה לעזור אני ישמח בתודה מראש

היי חברים יש לי שאלה >>>>>>>>>>>>>>

יש לי פנטזיה קטנה לראות זוג בסשן שולטת ונישלטת או שולט ונישלטת במצלמה השאלה עם יש זוג שמוכן כמובן בתנאים ברורים להגשים לי אותה אשמח לקבל תגובות תודה מראש על כל תשובה

שרדוג

New member
שלום לבנות הפורום

היי לכולן ! אז ראשית כמה מילים עליי, אני "חולה" על משחקי שליטה וסקס משפיל(אני שולט). לפניי כשנתיים התנסתי באופן חד פעמי בסשן שבו שימשתי אמצעי בידי דומיננטית להענשת הצייתנית שלה. כלומר אני השפלתי ו"הספנקתי" את הצייתנית בהתאם להוראת השולטת שלה בנוכחותה. לדיבריהן זה העצים מאוד את הסשן(מבחינתן). אני כשלעצמי לא "השתגעתי" מזה. באופן מוזר בחודשים האחרונים אני אחוז "דיבוק" בנושא ומת לבצע שוב אקט דומה. לצערי הזוג המאושר איתו התנסיתי נמצא רחוק ביפן... קודם כל רציתי לדעת אם משהי התנסתה בשסן דומה בעבר, דעתה וכמובן אני לא אכחיש ("דיבוק") שאני מחפש היתנסות דומה, רעיונות? הצעות?

Master Stav

New member
ברוך הבא ....

ספר לנו קצת עליך .... מה מדליק מה מכבה ...מי אתה באופן כללי שיהיה בהצלפה

שרדוג

New member
תודה אבל...

ייש לי בעיה, אני דיי סולד מכל המשחק הזה של "הקהילה" עם החוקים וההגדרות המדוייקות שמוציאים את כל הספונטניות והתשוקה החייתית והמקורית מהמשחק. בכל אופן אני אנסה...

יוגב52

New member
קשר

ממש לא אני מבאר שבע ומחפש דומיננטית לקשר קבוע לכן גם היא אמורה להיות מהדרום!!!

Dan_Kap_

Active member
../images/Emo140.gifברוך הבא

כולנו התחלנו כמוך - עם סקרנות ורצון לממש. תוכל למצוא בפורום מקום לקרוא בו דיעות, לשאול שאלות, להתבטא, להתיעץ ולספר. [ הטאגליינס של הפורום, בשורה הכחולה למעלה מכילים מאמרים, דיונים ושרשורים במגוון נושאים, כולל הצעות, המלצות ושאלות של אנשים העושים את צעדיהם הראשונים בתחום ]

GermenG

New member
מחפש....

מחפש מלכה/נסיכה/גבירה למפגש חד פעמי בהתחלה שיתבצע ללא מילים רק עם מבטים שכל הפרטים יסגרו במיילים

למעלה