הכרה ושאלה:

Marty McFly

New member
הכרה ושאלה:

מה המצב אנשים? אני דניאל, בן 16, אין לי רשיון ואין לי ניסיון... טוב ירדתי מהפרסומת. בכל מקרה, אני אעצור פה לפעמים. בינתיים, שאלה: איזה פרק הכי אהבתם מכל הפרקים בסיינפלד? Daniel

Marty McFly

New member
אני בטוח שכבר שאלתם את זה...

אבל לא נורא... אם כן, מצטער...

איצקיס

New member
אין לזה תשובה מוחלטת

אני חושב שזה בלתי אפשרי לקחת פרק אחד מתוך כמעט 180 פרקים ולהגיד שהוא הכי טוב. לכל אחד יש את הפרקים שהוא אוהב יותר ואלה שהוא אוהב פחות, תוכל להתרשם מכך אם תדפדף קצת בהיסטוריה של הפורום. לי אישית אין פרק מסויים שאני מעדיף, אבל יש כמה פרקים שבעיני הם "יצירות מופת" כמו The Switch , The Soup Nazi , The Marine Biologist ועוד כמה שבטח שכחתי כרגע.

Marty McFly

New member
נחמד נחמד...

אז עכשיו סתם שאלה... על מה אתם בדיוק מדברים פה? על פרקים? כי כבר אין סיינפלד... אין מה לחדש וכל מיני דברים כאלה... אז מה בדיוק הולך פה?

ברוך הבא, קודם כל!!

שנית, לא קראת קצת על מה כתבנו בעמודים הקודמים? כמעט ככל דף יש קישור אחד או שניים לארי סיינפלד שונים (לדוגמא התסריט של ה-Soup Nazi) אבל צריך לתפוח את ההודעה לפעמים כדי לבדוק. חפש את ההודעה שלי על אתר עם קבצי קול, דף או שניים אחורה. ההודעה היא ללא תגובות יש בכותרת שלה
אז אתה מוזמן להציץ בה. שלישית, התחלנו את הפורום במלא חידות, לדוגמא- למה בחרתי בכינוי הזה? אז אתה יכול להשתעשע חופשי אם אתה פריק של סיינפלד ע"י בדיקת הדפים הראשונים. וחוץ מזה, הפורום הזה הוא כמו כל פורום. כל אחד מביע דעה בנושא ומי שבא לו, מגיב. יש גם כמעט תמיד מתנדב שמודיע איזה פרק יהיה היום. באחד האתרים תוכל למצוא דף עם סיכום של כל הפרקים, לפי עונות. עניתי לך על השאלה?

למעלה