"הכצעקתה?"

La Gamba

New member
"הכצעקתה?"

אכן כדברי "ראש קש". פייטון עזב, ואני בצבא טוחן שמירות בחברון עיר הקוטג' ומקבל יציאות מוזרות. לא סתם פתחתי שרשור חדש (למרות שעם העומס על הפורום הזה, הקפדה על אומנות השרשור היא עניין של נימוס גרידא), אלא מתוך כוונה להעלות לדיון את שאלת קיומו של הפורום, לאור הקומונה החברתית, והפורום בMSN. עד כמה שידוע לי, זה הפורום היחיד שנתן במה לספרי הרומח מאז הפורום התמוה של בקוט (אין לי מושג מי זה עדיין ומה הסיפור שלו), ועשה זאת בצורה טובה למדי, שהתדרדרה בצורה קיצונית בשנה שנתיים האחרונות. יש הרבה מה לומר על הנושא, ואני שומר את הרוב לכם. ובנוסף דרוש מישהו עם חזון לניהול הפורום, אם נשאר לכם אמון בפורום האדיר הזה.

Wing Chan

New member
הייתי מציע את עצמי אבל צבא

ובכול מקרה - מזל טוב בני !!!!!!!! עד 120 גבר גבר

SuperGirl711

New member
כנ"ל../images/Emo3.gif

אבל בהתחשב בעובדה שרק חזרתי אחרי שנה שלא הייתי פה... וגם שאני במכללה וכל זה, ובקושי יש לי זמן לנשום...

strahd

New member
כנ"ל

הייתי מציע את עצמי, אבל קהילת רומח הדרקון תיקח את רוב הזמן שלי (מלבד התרגומים), כך שאני מציע את טליה. בכל מקרה, אשמח אם מי שיבחר לניהול הפורום יצור איתי קשר בנוגע לקהילה.

RoCKeR121

New member
כנ"ל למרות שאם אני אצליח לסדר לעצמי

יומיות אז יש מצב שאני אהיה פה הרבה, מה שבטוח אני לא אהיה פה הרבה בחודש הקרוב

חזון זה כמו חזה קטן?../images/Emo54.gif

אז אין לי. אבל אני נורא רוצה להיות מנהלת, כי אני קונטרול-פריק, וכי אני מתה על הפורום הזה ורוצה שהוא יישאר בחיים.

La Gamba

New member
אני גם צריך ללמוד ערבית

בינתיים אני רק יודע "אנה בטוחק!!!"

strahd

New member
למדתי ערבית

בחיל המודיעין. מעבר לחמש יחידות בערבית בבית ספר. אגב, יש עוד תיקון, אפילו לתיקון שלי. המשפט הנכון הוא: לא שוקרא עלא מא וואג'יב. הפירוש המדויק הוא אין צורך להודות על מה שנחוץ (או חובה) לעשות. ושוקרא לא מקבל פתחתיין, כי הוא לא מושא ישיר, לכן זה שוקרא ולא שוקראן. וואו, כמה שנים עברו, אבל זה רץ חופשי.

Gutterball

New member
אבל המשפט בלאו הכי בלי ניקוד סופי

נראה לי שזה היה שוקראן כי ככה זה במדוברת או משהו... ואיך אומרים "בבקשה" במדוברת?

strahd

New member
שוקראן נקרא כך

רק בגלל הפתחתיין. לא בגלל שום סיבה אחרת. השורש הוא אגב ש.כ.ר לא ק, אבל מי שם לב לזה. אני לא בטוח, אבל אני חושב שבמדוברת זה אחר לגמרי. תלוי כמובן באיזה ניב אתה מדבר, אני יותר מהוקצע בניב שיעי (מודיעין אמרתי?), אבל המשפט בספרותית הוא הקביל. מעבר לכך, יש המון דוגמאות שמשפטים בספרותית הופכים לפתגמים.

למעלה