זה לא יכול להיות עוגת גבינה.מישהו ניסה את טרנד עוגת הגבינה היפנית (זותי הללא אפיה)
ברור שאני, אבל זה יצא, כאילו נחמד, מה לא נחמד בעוגיות ויוגורט?. עוגת גבינה זה לא.
חוזרת לנסיון שני לדייק יותר את המתכון
אמנם נראה too good to be true אבל יש כזו התלהבות ברשת, אולי בכל זאת יצליח לי
אלי הגיע ה"מתכון" הזה:מישהו ניסה את טרנד עוגת הגבינה היפנית (זותי הללא אפיה)
ברור שאני, אבל זה יצא, כאילו נחמד, מה לא נחמד בעוגיות ויוגורט?. עוגת גבינה זה לא.
לא מדברים כאן פוליטיקה אבל אי אפשר שלא להזכיר את עוגת הביסקויטים של שרהאלי הגיע ה"מתכון" הזה:
בינינו? לא עוגה, לא גבינה.![]()
2-Ingredient Yogurt Cheesecake (Japanese Viral Dessert) - Okonomi Kitchen
2-ingredient yogurt cheesecake made with Greek yogurt and cookies. A no-bake, high-protein rare cheesecake that sets in the fridge.www.okonomikitchen.com
אני אמשיך את "טרנד" עוגת הבסקוויטים הרב-דורית שלנו.
שכבות פתי-בר (לא שומדבר אחר), בינהן גבינה או תחליף גבינה לרגישים למוצרי חלב, עם "אינסטג" וניל ולפעמים שמנת לקצפת (תלוי מצרכים קיימים במטבח). שום שוקולד מומס.
למיטב זכרוני זה הצחיק, כי נראה היה שזה מפגש ראשוני בינה לבין הפרודוקטים.לא מדברים כאן פוליטיקה אבל אי אפשר שלא להזכיר את עוגת הביסקויטים של שרה
כבר לא זוכרת למה זה הצחיק
חדשות ערוץ 13 הקדישו לזה כתבה...מישהו ניסה את טרנד עוגת הגבינה היפנית (זותי הללא אפיה)
מאחלת לכולנו שאלה יהיו החדשות ערב ערבחדשות ערוץ 13 הקדישו לזה כתבה...![]()
ובבחי"נ !מאחלת לכולנו שאלה יהיו החדשות ערב ערב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.