הכפתור - בעד/נגד/תחליפים

k-don

Well-known member
הכפתור - בעד/נגד/תחליפים

שלום.
תפס את עיני שרות הכפתור.
כמובן שהשאלה הראשונה היא המחיר.
אבל יש גם שאלות של שרות, לדוגמא - האם השרות באזור הצפון/דרום עומד בהבטחה (לדוגמא - זמן ההגעה של רכב השרות/החרום וכן המקצועיות שלהם)

enigo

New member
שירות יקר מדי, וחברה עם גישה מגעילה

חברה שמנצלת אסון כדי לפרסם את עצמה (המקרה של הרכב שהתהפך במעלה עקרבים) היא חברה שאני לא הייתי נותן לה שקל.
את שירותי התדלוק/החלפת צמיג וכו' נותנות גם איתורן, פוינטר ושות', שהן חברות הרבה יותר גדולות ומוכחות, ומותקנות במילא ברוב המכוניות.

k-don

Well-known member
במכונית שלי אין איתוראן. מה המחיר של איתוראן?

מה לגבי האסון של התינוק שנשכח ברכב? גם לזה יש להם פתרונות

WarDog

New member
גם לאיתורן יש מערכת כזאת

המחיר תלוי באיזה מערכת תבחר (רמת שירות),
אני משתמש בפוינטר (למזלי עוד לא הייתי צריך את השירות בפועל, אבל נחמד שיהיה) ומשלם כ30 שקלים בחודש תוספת על האיתור גניבות (דרישה של הביטוח, סה"כ כ80-70 שקל בחודש)

WarDog

New member
איתור גניבות, מיקום רכב, מוקד עזרה מאויש 24/7

פחות או יותר כל מה ש"הכפתור" עושה רק שלא דורש התקנות נוספות פרט למה שהתקין היבואן של הרכב בזמן המסירה (ניתן לבקש תוספות/ בתקנה בסיסית).
&nbsp
פחות מערכות שמותקנות שלא דרך היבואן של הרכב זה יותר טוב (איכות המתקינים בשוק היא לא ברמה גבוהה במיוחד) ומה שהיבואן מתקין (רובם עובדים גם אם איתורן וגם עם פוינטר) מקבל אחריות כמו כל הרכב.

enigo

New member
איזה פתרון בדיוק?

אני די בטוח שאני מכיר את כל החברות בשוק שמציעות פתרונות אמיתיים לשכחת ילדים, ולא שמעתי על הכפתור בהקשר הזה.
מה הם טוענים שמערכת שלהם יודעת לעשות?

enigo

New member
הם לא אומרים איך הם אמורים לעשות את

מה שהם מצהירים. אבל מהעובדה שהם אומרים שהם גם מאפשרים מבט אחורה בעזרת מצלמה אפשר לנחש. טכנולוגיה בעייתית מאוד שדורשת קו ראיה אל הילד, מה שלא תמיד מתקיים. יותר מזה, מתעוררת שאלה כמה מוגנת המצלמה הזו מפני פריצות סייבר.
וה"עדות" שמובאת בהמשך פשוט משעשעת - הרכב פוגע בו, כרית האוויר נפתחת, הוא מספיק לדבר עם המוקד, ואז הרכב פוגע בו שוב כי הוא הסתחרר...

enigo

New member
באופן כללי כן - כי חברות נוטות

לא פעם להבטיח שירותים שהן יכולות לספק באופן חלקי בלבד.
במקרה שלהם - בריבוע, לאור צורת ההתנהלות שלהם בה חזיתי בעבר (כולל שיווק טלפוני לאנשים מבוגרים שמבוסס על טקטיקות הפחדה שמאוד לא מקובלות עלי).
מה גם, כמו שאמרתי, אני כרגע מעורב מאוד בתחום הספציפי הזה של שכחת ילדים (שעומד להפוך לדרישת חובה למיון מרבי ביורו-ncap) ולכן מכיר את הבעיות והמגבלות של כל טכנולוגיה.

k-don

Well-known member
הילדים כרגע לא מעניין אותי. אני מתעניין בשני דברים עיקריים

1. טיפול במצבי חירום (תאונה או חרום רפואי)
2. אפשרות להנחייה בכביש

כרגע אני הזמנתי לנסות אותם ב 45 ש"ח לחודש למשך שנה. התקנה חינם בבית הלקוח. הסרה חינם במוסך בתל אביב או ב 150 ש"ח בבית הלקוח (במקום 300 ש"ח)

enigo

New member
הנחיה בכביש? מה זאת אומרת?

מצבי חירום בכביש:
תאונה חמורה לא בעיה לזהות, ומאמין שיוכלו לספק את זה בצורה סבירה. כמו שיודעות לעשות אפליקציות חינמיות.
מצב חירום רפואי - איך בדיוק המערכת שלהם תדע לזהות מצב חירום רפואי? או שאתה פשוט מתכוון לללחוץ על לחצן מצוקה?
בכל מקרה, ביחס לשירות זה מחיר מוגזם (אם כי פחות מוגזם מבעבר).
אין להם צורך במוקד גדול, סיירי שטח או העברת דאטה רציפה (מה שעולה כסף). בהתחשב בהסתברות לתאונה או מקרה חירום רפואי, מספיק מוקדן אחד לאלפי מנויים. אם לא עשרות אלפים.
האם השירות כולל אלמנטים נוספים שלא הזכרת כמו החלפת גלגל, התנעה וכו' (שאת רובם אפשר לקבל דרך הביטוח היום. בדרך כלל בחינם או בעלות זניחה).

k-don

Well-known member
תאונה חמורה לא בעיה לזהות למי שיש סמארטפון!! (לא זה המקרה)

הכפתור הוא לחצן מצוקה שכולל גם דיבורית (ברכב יש להם דיבורית BT אבל טלפונים ללא BT)
השרותים הנוספים עולים כ 20 ש"ח לחודש.(אבל לא בשנה הראשונה)
את השרותים הנוספים שהזכרת מקבלים בביטוח אבל הם עולים כסף גם שם (החלפת גלגל , התנעה ...)

enigo

New member
למי אין סמרטפון היום?!

ובפעם האחרונה שעשיתי ביטוח, שירותי הדרך בחינם.

k-don

Well-known member
אצלי שרותי הדרך מופיעים כסעיפים נוספים עם עלויות

(זה לא אומר שלא נתנו לי הנחה על כל העלות שלהם)

למי אין סמארטפון? למי שלא צריך סמארטפון ולא עוניין במכשיר גדול ושביר

enigo

New member
גם מכוניות הן גדולות ושבירות...

אבל כל אחד ומה שמתאים לו. רק שקח בחשבון שסמארטפונים לא כאלו שבירים. ותמיד אפשר לקנות אחד מוקשח אם אתה ממש לא עדין.

k-don

Well-known member
מעולה. ואיך אבא שלי (העיוור) ואמא שלי (הטכנופובית) יסתדרו

איתו או עם סמארטפון אחר (לאו דווקא בדיבור עם המכשיר)

selalerer

New member
אני מניח שאבא עיוור לא נוהג

אמא טכנופובית תתקשה גם בהפעלת רכב מודרני

למעלה