הכפר שלי

ע פ ר ל ה

New member
הכפר שלי

הכפר שלי בירכתי העיר אתה גולש לתוכו מבלי להכיר סבך של כאב,תענוג המגע מערבולת של קסמים מתחוללת בתוכי. ושקט של צבעים נארג לסיום אתה מסתכל בשפתיים לחות על הייאוש שאצלי קם למחולות.

../images/Emo132.gifמותר לי ??

"מתגעגע ולא מבין לאן הלב שלי נוסע ומרחף מתגעגע, זה לא חולף עוד תראי שאשתגע בגללך...."
(אייל גולן/מתגעגע) לא קשור, אבל קיצבי ומעלה חיוך מבסוט
ותקחי את זה לאן שרק בא לך

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo24.gif סופי

זה קשור,במחשבה עתידית של אולי... זה היה קייץ של חורף ואני חיבקתי אותו לרגע ואחר כך הוא ברח ממני לשמיים משחירים לעננים מתעבים עוד ועוד. אני אומרת לך-זה סיוט שלא נגמר אצלי החורף הזה,הוא עוטף אותי הוא מאבד אותי בתוכו ואני מאבדת כל שבריר של הגיון בממטרי הגשם. קר לי ואני כל כך לבד איתך בחורף. אתה איש של שמש ואני איתך הופכת לזהב טהור אבל בחורף אני אומרת לך הכל שחור. ואתה פשוט לא מבין לאן אני בורחת לך בערפל,אבל האמת שזה אתה שנעלם וגם כשיש איזה ברק של אור נראה לי שאתה כבר נעלם לעולם

לא! לא! לא!!! לא מסכימה!!!!

זה לא רק עננים שחורים ומתעבים, את "מאבדת כל שבריר של הגיון בממטרי הגשם" הגשם הזה שנופל בחוזקה מהשמים אל תוך הלב שלך ובעונה הבא תוכלי לראות גם איך כל "השדה" שבתוכך מתמלא בירוק ירוק הזה, זה שצומח אחרי נגיעה קלה של טיפת גשם, זה שמפיח חיים באדמה יבשה. בכל אדמה יבשה אפשר להפיח חיים, כלום לא "נעלם" ואם הוא נעלם בתוך השחור הזה, בטוח שגם הלבן נמצא, אבל לא אצלו אלא אצלך ואת....תתחילי לשנות את המילים ותראי שאחרי כל פס שחור יש פס לבן
הלאה לעצבות

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo6.gif סופיל'ה מתוקה

מותר לי להתעצב יקירה מותר לי לגעת בכאב הפרטי שלי אני מתחככת בו ומתחזקת ממנו... האשליה מתפוגגת אט אט... ומתממשת להוויה במקום שהוא שדה רקום כלניות
נערה של פרחים...
בחורף שלכת ואני גם כן הולכת... הנה התענוגות נארגים שוב לחלומות

לעצבות מקום חשוב בחיינו

כמו גם לחורף, בכלל החורף היא העונה היפה ביותר (לדעתי) והעיקר ש"תענוגות נארגים שוב לחלומות" (סופי שחופשי מצטטת את כולם היום
)

יכול להציע לך איש של חורף..../images/Emo186.gif

שמחמם את הלב ואת הגוף, שחומו פורץ וימיס את כפור הלילה החורפי שלך.. קראי לו מחממי..או חמי,בקיצור וזה דוקא תפקיד נשי, לחמם אנשים זקנים שקר להם - (אף שאת צעירה, אבל קר לך) כך עשתה לדוד המלך ה..שונמית..

קוסם- מקווה שלא התכוונת לאיש השלג

כי אתה יודע, לא נעים להסתובב עם מישו שגזר תקוע לו באמצע הפנים

אל יאוש יקירה.. ../images/Emo24.gif

באוירת הבפר הקסומה, המצטייר כמקום מלא אהבה.. ירכתיים של עיר ושלל צבעים, שם מממשת את, עפרלה, את החיים.. הכאב, היאוש ושדים
במחולות, יכולים לקרות בהרבה מקומות.. אך ברור לנו ולכל בן אנוש, כי זה קורה בעיקר.. אצלנו בראש..
אל יאוש, יקירה, את אינך בודדה כי כולנו כאן, בקלחת, באותה הסירה נחתור אל מול הגלים, בכוח ועוצמה והכי חשוב, עפרלה...לא נאבד התקוה..

ע פ ר ל ה

New member
תסלחו לי הא? פרידה

נשיקות פרידה שלך טווים קורים לנשמתי. חיבוק שלך עוית טובע נלפתת. יש משהו רצחני ארור בכל פרידה כהחתך חבל הטבור

ע פ ר ל ה

New member
הא הא הא...../images/Emo2.gif

אש החלציים אפדה אותי גבורות להדביר אוקינוסים,להרכין סער הרוח מפניי חשקים. רק לפניי כל זה סיפוק מיידי קצר,ואחריו- האדם נחל אכזב. המרחק אפוף שתיקה וגעגוע בשל העומד לפקוע ניצב עוד על כנו נושך בשרו

ע פ ר ל ה

New member
זהו זהו אני משחררת...

אצנית למרחקים ארוכים.... רצה,מזיעה,ומשחררת... יהיו השירים מינחה לעת עצב יחליקו תווי פנייך יפים שבר הכאב. ימלא ליבך צלילים ועונג המילה אלומה להתעטף בה ולמות מאושר. זה היה נחוץ לי,נשבעת לכם,השחרור... אין אדיר ממנו.

למעלה