הכפלת בטא

יעל326

New member
הכפלת בטא

בנות, הייתי הבוקר בבדיקה והבטא עלתה מ220 ביום חמישי ל1346 היום. האחות אומרת שהכל נראה בסדר גמור.
אני הייתי ככ בלחץ מיום חמישי אני לא יודעת לתאר לכן.
ואני מבינה שעכשיו עד הפגישה הבאה יום שני גם אני אהיה בלחץ היסטרי.
איך מעבירים שבוע עכשיו עם המחשבות האלה??

יעל326

New member
קשה להסביר

מיליון חששות בראש- מה אם לא יהיה שק, מה אם לא יהיה דופק? מה אם מה אם.. חשבתי שברגע שיגידו לי כן אשמח- וזה התחלף ככ מהר בחששות. אולי אני לא מצליחה להפנים. אני רואה את המספרים ומבינה שזה טוב, ויש לי עדיין קול לא שקט בראש.

טוליתי

New member
החששות מאוד טבעיים.

לפעמים לוקח זמן לשמוח. לא קל להחליף את הדאגות מהטיפולים לדאגות מהריון, ועדיין, האופציה השנייה עדיפה בהרבה...
יש נשים שצריכות בטא חיובית בשביל לשמוח,
יש שמראה דופק משרה עליהן ביטחון,
ויש שכמעט עד הלידה חוששות מאוד.
הכול מוכר כאן
.
בהצלחה
.

PAND76

New member
תשתדלי שהן יהיו חיוביות, כי יש בעד מה. ההכפלה מהממת ב"ה חמסה

וגם האחות אמרה, נכון? המשחק של ההמתנה מחרפן, אבל עוזר להיות עסוקים. תאכלי טוב, שתי הרבה. קצת הליכות גם עוזרות. תשמיעי לעצמך מדיטציות מרגיעות. זה לא יעזור לגמרי, אבל יותר טוב מכלום.

וכאן פורום שלם מתפלל עלייך, וימשיך להתפלל ובע"ה תחשבי טוב ויהיה טוב.

JOLY32

New member
כייף לשמוע

שיהיה המון בהצלחה בידיים מלאות הכי חשוב!

a morph

New member
אני לא יודעת אם זה יעודד אותך

אבל החששות והפחדים לא מפסיקים עד חודש תשיעי, ויש שמספרים שאחרי הלידה הם רק מחמירים

וברצינות, כמובן שאי אפשר לחסום את המחשבות לגמרי, אבל מניסיוני - אם תתמקדי כל פעם בבדיקה המוצלחת האחרונה שעברת, ותזכירי לעצמך שאין לך שום שליטה והשפעה אמיתית על מה שיקרה בהמשך - יהיה לך קצת יותר קל.
התחלת מבטא יפהפייה והמשכת להכפלה יפהפייה - זה מה שחשוב כרגע! בשבוע הבא תדעי יותר, ולא לפני כן, גם אם נורא נורא תדאגי כל הזמן הזה... הדבר היחיד שהדאגה הזאת תעשה זה למרר את חייך.
בשעה טובה!

טוליתי

New member
נראה לי שמי שהחששות מחמירים לה לאחר הלידה

לא הייתה בטיפולים, לא?
החרדות לפני הלידה הן של הישרדות, לא דומה, אצלי בכל אופן, למה שקורה אחרי.

תלתלית20

New member
אני זוכרת את הפוסט הקודם שלך על הדימום

וזה הזכיר לי את השלילי שהיה לי לפני שבועיים
ולגמרי הבנתי באיזה לחץ את, אבל עכשיו כל כך משמח לשמוע על הבטא המהממת שלך!
זה תהליך שכל שלב בו מלחיץ...עד שכבר מקבלים תשובה חיובית ומרגיעה לשלב נוכחי אז מתחיל הלחץ והפחד מהתשובות של השלב הבא...
אז פשוט לחשוב חיובי! ושימשיך הריון תקין ובריא ומהמם!!!

יעל326

New member
אתן צודקות

אני מנסה להתמקד בחיובי ובטוב. באמת אין לי יד במה שקורה עד יום שני בכל מקרה אז מצאתי תרפיה בחוברות צביעה למבוגרים:) זה כיפי ומעביר את הזמן, ובקצב הזה שאני צריכה להעסיק את עצמי אני אסיים את החוברת עד יום שני!
תודה על התמיכה!

WaitingForIt

New member
אני בול באותו המצב

ביום רביעי לפני שבועיים עשיתי בטא שיצאה יפה וגבוהה (367), עבר בערך יום אחד והתחילו לי חרדות שהכל לא בסדר ושהיא יורדת.. ביום רביעי לפני שבוע עשיתי בטא חוזרת(הרופא ביקש רק אחרי שבוע.. שיצאה מאוד טובה של 4870.. שזאת הכפלה אפילו באלפים) ואז הבטחתי לבעלי שזהו, אני אהיה הריונית מאושרת ונטולת תסביכים.. זה החזיק עד אתמול!! חח.. מחר יש לי אולטרסאונד ראשון ואני שוב בחרדות
אין לי שום טיפים.. אני גם כזאת..

יעל326

New member
מבינה את החרדות

לגמרי- יחד עם זאת - אולטרסאונד ראשון איזה מרגש זה! מחזיקה לך אצבעות שהכל יילך תקין. טפו טפו יש לך בטא מהממת!
אתמול אמרתי לבן זוג שלי שאולי עדיף לא להיות מודעת בכלל וכל מה שיכול להשתבש כדי לשמור על רוגע נפשי- אנחנו יודעות יותר מדי!
וגם לא מצליחות שלא לחפש עוד מידע ולקרוא עוד ועוד (הפסקתי לספור כמה פעמים קראתי בכל האתרים האפשריים מה קורה בשבוע חמש להריון).
תנסי למצוא משהו שיעסיק אותך ומלא מלא בהצלחה למחר!

קשת 5

New member
המון המון בהצלחה!

מחזיקה אצבעות לכולן. פשוט כל מי שעוברת את התהליך הזה גיבורה!!!!!!! בשורות טובות. תהני מההריון:)

למעלה