הכפלה של העובר

arava1111

New member
הכפלה של העובר

שלום לכן, יום חמישי הוציאו לי 5 בציות בלבד, האינדו' הרס הכול, מתוכן רק אחת הצליחה להפרות לעובר, מצבן של 3 היה פשוט גרוע. הכניסו לי את העובר היחידי לגופי ביום ראשון. הרופא אמר שזה הכפיל את עצמו, והגיע ביום ראשון ל6. מה זה אומר? האם זה טוב? הוא אומר שהעובר במצב טוב. האם אתן חושבות שיש לי סיכוי? כול הרופאים אומרים שהרחם שלי במצב טוב מאוד - מה אתן אומרות , אולי יש לי סיכוי לנס ? למתנת חסד? מאוד אודה לכן אם תכתבו לי את דעתכן על הנושא.

../images/Emo42.gifבוקר טוב

שלום לך ובוקר נפלא מה שזה אומר שברגע שמתחילה חלוקה של התא העוברי זה אומר שהוא מתפתח. מה שגורם לי להחזיק לקטן המון ומיליון אצבעות כדי שימשיך לגדול
הדרך אומנם ארוכה אבל מהיום אנחנו חושבות רק חיובי ושולחות לקטנטן מסרים חיוביים וטובים שירצה לבוא לעולם היפה שלנו ולגרום אושר רב לפורום האנדו. שולחת לך מיליון חיבוקים ונישוקים

arava1111

New member
לזק המקורית

מודה לך מאוד אני באמת זקוקה שתשלחי לי אנרגיות חיוביות, משום שאחרי מבחנה זו אם חס וחלילה אני לא אצליח אני אצטרך תרומת בציות. ואני באמת מקווה. האם גם את לא עשית כלום בזמן הזה? לא לצאת מהבית , לשבת הרבה לא להרים כלום? אני ממש בפחדים בגלל בעלי , שלפי דעתי ממש מגזים. מה את אומרת?

../images/Emo42.gif היי

העיקר לא להילחץ ולשמור על עצמך. אני עדיין לא ניסיתי הפריות משום שיש לי ניסיון אחד בלבד שמותר לי לעשות ואני עדיין בשלב ההחלטה אם כן לעשות או לא משום שהמצב אצלי קצת יותר מסובך ואני צריכה להחליט אם לקחת את הצאנס או לא. לא חושבת שאת לא צריכה לעשות כלום אבל אני חושבת שכדאי ורצוי לא להרים דברים כבדים ולא להתאמץ יותר מידי. בעלך לא מגזים הוא פשוט מאוד רוצה את ההריון הזה אז אפשר להבין אותו אני חושבת שביחד תנסו להירגע קצת ולחשוב חיובי לבטוח בעובר הזה ולדעת שהנס שלכם התרחש. אמונה והמון אמונה תחזק אותך ואת העובר - אני מאוד מאמינה בזה. שוב מחזיקה את כל האצבעות שלי ושל אוהביי שהקטן יאחז חזק חזק ברירית ו... נשיקות.

panda321

New member
את לוקחת פרדניזון מתחילת הטיפול?

זה אמור לשפר את איכות הביציות.

lee E

New member
פרדניזון מחליש

את המע' החיסונית של הגוף במטרה לחזק אולי את הסיכוי להקלטות . אין לו השפעה על איכות הביציות.

panda321

New member
לא מדויק

לפרדניזון יש שתי מטרות: שיפור איכות הביציות (לפני השאיבה) והחלשת המערכת החיסונית (אחרי השאיבה).

arava יקרה ../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif

שולחת אלייך עוד אנרגיות חיוביות ממני.....מאחלת לך הרבה
כנראה שמה שהתכוון הרופא הוא שהעובר התפתח והגיע ל- 6 תאים. מבחינת מה צריך לעשות או לא לעשות....פשוט לחיות כרגיל (עד כמה שניתן
, עם טיפוס הקירות הזה) אל תרימי כבד, לא להתאמץ יותר מידי... אבל כמובן שאת לא אמורה להיות בחוסר תזוזה לחלוטין......ותמיד, תמיד הכל יחסי.... מאחלת לך גם ממני נס
מחזיקה לך אצבעות

ר ו מ י ה

New member
איכות עוברים

עובר עם חלוקה של שישה תאים הוא יופי של עובר
מכירה עוברים שביום השלישי התחלקו לארבעה תאים בלבד והיום הם ילדים מקסימים
מצרפת לך את המדריך לאיכות העוברים מפורום פוריות. מצטרפת לדבריה של panda בנוגע לפרדינזון ( נכון גם לגבי דקסמטזון) בתקווה שלא תצטרכי. מחזיקה אצבעות ומאחלת הצלחה

arava1111

New member
תודה רבה

לכולכן, על כול המידע , מאוד עזר לי גם המדריך לאיכות העובר. מיצטערת על אתמול, אני מקווה שהפעם אני יצליח להכניס את הודעתי מתחת ולא אפתח הודעה חדשה, ואם זה יקרה שוב , בבקשה לא לכעוס. אני אודיע לכם ביום חמישי הבא בלי נדר על התוצאה. {לפי שעון ישראל אולי ביום שישי} ודרך אגב הרופא לא נותן לי שום תמיכה חוץ מזריקות פרוז'סטרון, ומחר אני מסיימת את המדרול והדוקסלין. אני לא יודעת מה זה פרדינזון ודקמטזון

למעלה