הכפול של עונה 3
אני אוהבת פרקים כפולים! יש בהם פשוט הכל והם מעולים בעיני
ושני הפרקים האלה לא היו שונים מהבחינה הזאת.
אני לא אחפור עכשיו על הפרק, אבל כן אציין כמה דברים:
קאסל ובקט בחדר הקפוא ההוא, אם זה לא היה מותח לאללה, זה היה יכול להיות כ"כ רומנטי. ומבחינתי בקט התכוונה להגיד לו שהיא תמיד אהבה אותו (לא מצטטת מילה במילה, אבל לא משנה)
.
זה כמו בפרקי הטביעה בהאנטומיה, כשיודעים שהם יהיו בסדר בסופו של דבר, אבל זה עדיין מותח לגמרי, ופה המתח היה יותר גדול אפילו, כי באמת לא ידעתי איך הם ייצאו משם. מזל שיש את אלקסיס
ומזל שהיא ומרת'ה חזרו הביתה...
החיבוק שלהם בסוף |נמסה|
, אפשר שהם כבר יהיו ביחד למען השם?!
מודה שהייתי במתח לאורך כל הפרק, ולרגעים חשבתי שהם לא יצליחו כי הכל פעל לרעתם והם פעלו נגד הזמן. אני שמחה שהכל בא על מקומו בשלום, ושקאסל עושה לפעמים דברים בלי לחשוב
.
פרקים אדירים
. תגידו לי שגם בעונה 4 יהיו פרקים כפולים מעולים שכאלה.
אה, ושמתם לב שבכל כפול מביאים איזה חוקר בתפקיד אורח, שמשתלט על החקירה.
וכמובן אלו ןאבוטבול, התלהבתי לראות אותו שם...
אני אוהבת פרקים כפולים! יש בהם פשוט הכל והם מעולים בעיני
אני לא אחפור עכשיו על הפרק, אבל כן אציין כמה דברים:
קאסל ובקט בחדר הקפוא ההוא, אם זה לא היה מותח לאללה, זה היה יכול להיות כ"כ רומנטי. ומבחינתי בקט התכוונה להגיד לו שהיא תמיד אהבה אותו (לא מצטטת מילה במילה, אבל לא משנה)
זה כמו בפרקי הטביעה בהאנטומיה, כשיודעים שהם יהיו בסדר בסופו של דבר, אבל זה עדיין מותח לגמרי, ופה המתח היה יותר גדול אפילו, כי באמת לא ידעתי איך הם ייצאו משם. מזל שיש את אלקסיס
החיבוק שלהם בסוף |נמסה|
מודה שהייתי במתח לאורך כל הפרק, ולרגעים חשבתי שהם לא יצליחו כי הכל פעל לרעתם והם פעלו נגד הזמן. אני שמחה שהכל בא על מקומו בשלום, ושקאסל עושה לפעמים דברים בלי לחשוב
פרקים אדירים
אה, ושמתם לב שבכל כפול מביאים איזה חוקר בתפקיד אורח, שמשתלט על החקירה.
וכמובן אלו ןאבוטבול, התלהבתי לראות אותו שם...