הכפול של עונה 3

עדושית

New member
אה

ספציפית בפרק הזה..

חוץ מאלון אבוטבול?

יש את אדריאן ששיחק בגיבורים את ניית'ן פטרליי AKA פליניג מן!
ואת ג'וש ששיחק במכושפות את הבעל של פיבי.

לגבי ליאו הוא שיחק את הכומר ב - Under the Gun) 3X03)

מנצל"שת
הכפול של עונה 5

ווואווווווווווו אמאל'ה איזה פרקים מצויינים!!!!!!
מתחיל כפרק רגיל, ערבי שפוגעת בו מסחרית, ואני חושבת לעצמי זה בטח קשור לפעולת טרור ומחבלים, פתאום משום מקום זה הופך לפרק חטיפה עם הבחורה המצרית ואני חושבת לעצמי שיווו הפרק ממש משתפר והופך לבלתי צפוי, ואז פתאום רגע!!!!! זו אלכסיס

ויווו מסכנה היא בסה"כ הייתה איתה ונקלעה לסיטאציה הזו.
והן מצליחות לצאת מהחדר ואני על קצה הספה
והיא מתקשרת אליו והוא אמר לה "תברחי תברחי" ואני לא עומדת בזה יותר
ואני בוכה בחוסר אונים ואז!!!!!!! מה
היא בצרפת בכלל???? איך זה בכלל הגיוני?? ואז אנחנו מגלים שהיא, אלכסיס הייתה המטרה, וההוא שעזר לו בכלל משתף פעולה עם הרעים!!! ואני כבר מתפללת שיהיה לזה המשך נורמלי, כי איך לעזאזל יצליחו לתת הסבר הגיוני לכל זה, איך אלכסיס היא המטרה? היא החשובה? ואני כ"כ מפחדת להתאכזב.
ואז........זה אבא שלו!!!!!!!!!ההקלה, השמחה, ההסבר הכ"כ הגיוני הזה שלא חשבתי עליו בכלל (טוב, אולי שתי שניות לפני הבנתי את זה, אבל עדיין
).
בקיצור, איזה פרקים מצויינים, מעולים, מורטי עצבים ושיערות, ממש ממש מאסטר פיס של כפול!!

עדושית

New member

מסכימה עם כל מילה
.

אני באמת חושבת שזה הכפול האהוב עליי של קאסל (אחרי תחרות קשה עם הכפול של 2).

ניית'ן מעולה מעולה מעולה בפרקים האלה
.

כשהוא שאל את לייני אם הדם הוא של אלכסיס, נשבר לי הלב ובאמת שהייתי עם דמעות כבר

הפרקים האלה .. פשוט מעולים, אין לי הרבה מה להוסיף מעבר לזה.

מגיע לכולם שם

למרות שעל העניין עם אבא של קאסל עליתי ממש מהשניה הראשונה, אבל לא נורא, זה לא מנע ממני לחשוב שזה מושלם

לגמרי!

ניית'ן היה מעולה בכפול ואני עדיין לא מבינה איך אין לו ולסטנה מועמדות לאמי זה כזה מעצבן!
וגם נורא אהבתי את כל הרגעים של קייט וקאסל שהיא ממש דאגה ותמכה
ואלכסיס הייתה אדירה בפרק עם כל הבריחה ושמרה על קור רוח יחסית וגם זכינו לראות את הצד הרגיש יותר של גייטס. במבט לאחור אני די בטוחה שמשמה היא הבינה שיש משהו ביניהם.

Sharon MD

New member
לגמרי כפול מעולה

את הקטע עם אבא של קאסל הבנתי כמה דקות לפני אבל זה עדיין היה גאוני, וגם הקטע שההוא שעזר לו בעצם רע, וזה מבאס לדעת מראש שאלכסיס תיחטף אבל לא נורא זה עדיין היה ממש טוב.
ממש אהבתי את המשחק של ניית'ן בפרק הזה וזה היה ממש עצוב כשהוא חשב שזה הדם של אלכסיס

אחד הכפולים הטובים אבל אהבתי יותר את של 3.

מסכימה עם כולכן

המשחק של ניית'ן היה מעולה, הוא תמיד גופי כזה, על תקן המצחיקן, הליצן, לא רציני,ופתאום נופל עליו פרק כפול רציני וקשה,
קצת חששתי להתאכזב (למרות שמהכרותי איתו בבאפי, הוא עשה את זה מעולה!!!) אבל הוא היה ממש ממש טוב.

הכפול מעולה!

ואני דווקא מאוד אוהבת את הכפול של 4 יש שמה הרבה רגעים טובים של קייט וקאסל
ואני אישית הופתעתי מכמה חלקים שמה

הקטע במקפיא הוא לחלוטין אחד האהובים!
ואני משוכנעת שהיא רצתה להגיד לו שהיא אוהבת אותו וזהו

אני זוכרת איך התלהבתי שקלטתי את אלון אבוטבול ובמיוחד את זה שהוא לא משחק את הטרוריסט. לראות את הכפולים זה תמיד מרגיש כמעט כמו לראות סרט בקולנוע פשוט מותח וכייפי
עונה 3 פשוט מעולה אז תמשיכי לראות!

למעלה