הכספת!

GlitterKitten

New member
אני עדיין צוחקת!!

זאת ההופעה הכי מצחיקה שראיתי איי פעם!!!!!!!!!!!!1

Love benja

New member
אני ראיתי

רק את הה-2 שניות האחרונות ואני בשוק! למה למה למה היא עשתה את זה ?????? עכשיו אני לא אוכל לעשות תספורת כמו שלהההה

GlitterKitten

New member
אבל לטםםםם

היא בטח תחזור לתסרוקת הקודמת עוד איזה חודש או משהו כזה את עדיין יכולה לעשות כמו שלה!!! וזה ממש מתאים לה!!!

Love benja

New member
סליחה אבל

איך היא בדיוק תחזור? ואיך גדל לה השיער כל כך מהר?!

GlitterKitten

New member
היא החביאה אותו בכיס! ../images/Emo3.gif

חחחחח שזירה זה שמחברים לה כמו תוספת שיער רק במן צמות כאלה!!!!! אל תדאגי היא בטוח תחזור לתסרוקת הישנה או משהו ודמה

shelly egan

New member
ראינו, ועוד איך ראינו!

יפה לפזית ככה... אבל עזבו פזית, מה הלך שם לעזאזל?! לקראת סוף השיר, כשהן רקדו, הן ניסו לעשות שם כמה דברים... נעמה עלתה כזה על אחת מהן, יסמין ועוד אחת לידה בעטו כזה אחת בשניה... הן גם רוקדות לא כ"כ יפה... מצטערת... וגם בסוף, שמתי לב שכשהן באו לצאת מהאולפן, יסמין צלעה... מוזר...

GlitterKitten

New member
שלייי

מישהו צריך ללמד אותך את השמות!!!!! מי שקפצה על נעמה היתה אתי ומי שיצאה בצליעה הייתה גם אתי ולא יסמין החביבה וההופעה היתה מצחיקה ומדהימה!! ממש אהבתי!!

GlitterKitten

New member
השבוע אני אשיג תמונות

ואשים כאן בפורום חבל שפספסת...הייתה הופעה מהממת!! :)))

shelly egan

New member
לא נכון....

שמתי לב שמישהי עם בגדיל לבנים צלעה. חוץ מזה, אתי (-נראה לי שקוראים לה ככה, אני מתבלבלת בינה לבין כרמי), ממש חמודה! היא גם יפה... יש םה למישהו תמונה שלה, שהוא יכול לשלוח לפורום כדי שאני אראה אם באמת זו אתי ולא התבלבלתי...?

GlitterKitten

New member
אוקיי ראיתי שוב..

ואתץ צודקת...גם אתי וגם יסמין צלעו חחחחח פצועות מלחמה חחחח והנה אתי --->

shelly egan

New member
אז צדקתי...

התכוונתי אליה (-לאתי), היא יפהפיה... יש לה יופי פשוט כזה... והיא נראית מה-זה נשמה...

Love benja

New member
יא אלוהים!

אתי ויסמין די דומות אחת לשנייה, עכשיו אני שמה לב!

למעלה