הכסף הלך.האימא גם.

הכסף הלך.האימא גם.

בשנת 2001 אמא שלי התקשרה אלי:תלך לבנק שברתי לך תוכנית חיסכון של 17000 ש"ח.שמחתי מאוד קניתי את כל מה שהייתי צריך והייתי בשמיים.אחרי חודש(המשך בתגובות)

המשך

אחרי חודש אמא שלי מתקשרת:אני באה לקחת את הכסף.הייתי בהלם.אמרתי לה שכבר קניתי בכסף דברים והיא השתוללה מכעס.מתברר שהיא לא רצתה שאני אשתמש בכסף(המשך2)

המשך 2

ופשוט שכחה להודיע לי.היא שאלה אותי כמה אני יכול למשוך.הייתי ביתרה של 3000 שקל והיתה לי מיסגרת אשראי של 2000.משכתי את המקסימום 5000 שקל ונתתי לה.(המשך3

המשך 3

ניכנסתי למינוס ובדיוק אחרי חודש פיטרו אותי מהעבודה.נכנסתי לחובות וחיפשתי עבודה כמו משוגע.לא יכולתי אפילו להתקשר למודעות בעיתון כי לא היה לי שיחות.המשך

המשך 4

זה היה קיץ לוהט וחזרתי הביתה מותש אחרי שחיפשתי עבודה ברגל מחנות לחנות בחום הנורא.התחלתי לגנוב אוכל מסופרמרקטים.הפכתי למקצוען.(המשך 5)

המשך 5

המצב הכלכלי שלי היה גרוע כמה שנים ורק עכשיו יצאתי מהבוץ ומצבי חזר להיות טוב.מאז אותו יום ארור בשנת 2001 לא דיברתי עם אמא...

Swing On A Star

New member
משהו מיוחד אמא שלך

לא יכלת למכור את הדברים שקנית? תשמע, זה בהחלט סיפור קשה ואני מבינה למה אתה לא מדבר עם אמא שלך יותר. שמחה שהצלחת לצאת מזה.

fossil1

New member
שאלה

בי קשר לאמא שלך, זה לא חוסר אחריות לבזבז כל כך הרבה כסף בפרק זמן קצר כל כך? לדעתי אל תאשים את אמא שלך אני בטוח שהיה לה סיבה מוצדקת לבקש את הכסף בחזרה! תחזרו לבר אחד עם השני כי זה לא שווה את זה, והחיים קצרים מידי להתעסק עם דברים כאלה

למעלה