הכנת רמיקס

king iverson

New member
הכנת רמיקס

אני חובב היפהופ בן 17 שמת להתחיל ולנסות ליצור רמיקסים לבד של היפהופ. אני יודע שזאת נשמעת הודעה שטחית במקצת אבל אין לי מושג מאיפה לחפש קצה חוט של התחלה על מנת ליצור רמיקסים ולפי מיטב ידיעתי יש כאן מספר דיג'יים שאני אשמח אם יוכלו לתת לי עצות להתחלה או אם יוכלו לעשות לי טובה ענקית ולהסביר לי באופן אישי ומדוקדק יותר. עקרונית יש לי על המחשב כ4000 שירים, עם ביטים ואקפלות כחומרים ויש לי גם מקלדת שליטה של קורג במקרה (שאין לי ממש מושג איך משתמשים בה) אך אין לי תוכנה ליצירה. כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש

junior gong

New member
זה מאוד פשוט

בתור התחלה ( וגם לא בתור התחלה : - ) ) אני ממליץ לך על תוכנה בשם ACID PRO 6, לא מעניין אותי מה יגידו כאן, אני די וותיק ודי מקצועי ( הפקתי מלא טראקים ושירים גם לרדיו וגם לזמרים וגם לעצמי ) ומתעסק עם מוסיקה מגיל 15 בערך, ועדיין עובד עם האסיד פרו במקביל לקיובייס, ממש מרוצה ממנה ומהאיכות שלה לעשות איתה רימיקסים זה מאוד פשוט מהסיבה שהיא מתאמת את הBPM בעזרת פלאג שנמצא בתוכנה, ביטמאפר, ואז כל הפרוייקט עובר לאותו BPM, כל שיר שתזרוק לבפנים יסתנכרן לך אוטומטית עם השיר הראשון, לא אסבך אותך עם מונחים, כנס ליוטיוב, ותחפש הסברים על הביטמאפר של אסיד פרו http://youtube.com/watch?v=zvokJc-I0lE&feature=related

למעלה