הכנת קופסא למצלמה

בובי

New member
הכנת קופסא למצלמה

אז כמו שהמליצו לי קניתי בהום סנטר ארגז כלים מפלסטיק של כתר כדי שישמש לי למארז של המצלמה הדיגיטלית הוא כולל למעלה מקום לשמירת דברים קטנים כמו בטריות גריז וכו מצורפת תמונה למישהו יש הצעות ? צד ימין שמור לגילוף המטען

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
שאלה בנושא המארז

כפי שהבחנתי מהתמונות של המארז יש איזו חסימה במארז מעל הפלאש הפנימי של המצלמה. האם ניתן לצלם עם הפלאש מתחת למים והאם הכיסוי הזה בר הסרה ? ו ב ב ח י " נ

בובי

New member
האמת שאחרי שצילמתי איתו

אני תוהה למה אין את זה במצלמה. זו מין זכוכית או פלסטיק מיוחד שמרכך את הפלש ומפזר אותו בצורה שווה . אם צילמתה פעם איזה ספר מט עם הפלש רואים שם נקודה של אור מהפלש. עם המארז הזה זה לא קורה.

bennysnuba

New member
עד כמה שאני זוכר מאיזה תערוכה

למצלמות האלה אפשר לחבר גם פלש חיצוני שמחובר למצלמה רק בזרוע ולא בחוטים או סיב אופטי. לפלש יש התקן SLAVE - זאת אומרת שהוא מבזיק ברגע שהוא מזהה הבזק של פלש אחר. מטרת הפלסטיק הוא לכוון את אור הפלש הפנימי כלפי מעלה כדי שהפלש החיצוני יזהה אותו. חוץ מזה, לפלסטיק שניתן לשים על פלש קוראים DIFFUSER והוא תוספת די סטנדרטית לפלשים התת מימיים (חיצוניים) של ניקונוס למשל.

בובי

New member
אתה מתכוון לפלש הזה ?

שנמצא בלינק הבא . הוא נראה טוב רק מעט יקר רק אחרי שאני אצלול מעט אני יבין כמה הפלש הפנימי חזק ואם צריך פלש חיצוני.

bennysnuba

New member
אם המצלמה שלך היא REEFMASTER

אז מדובר למשל בפלש מהלינק הבא. (ודרך אגב שים לב איך מצרפים לינקים).

בובי

New member
תודה בכל מקרה

יש לי כמובן ריפמאסטר שאני לא מתכוון להשקיע בה אולי אני אמכור אותה בקרוב. יש לי מצלמה דיגיטלית 3030 של אולימפוס שלה קניתי מארז לאחרונה. ואם כבר פלש חיצוני אז אני חושב שצריך לקנות לו את הפלש.

למעלה