הכנת קובע ושימלה

הכנת קובע ושימלה

שלום :) ראיתי קובע מאוד יפה (הוא מצורץ בקובץ) אבל הוא עולה הרבה מאוד. רציתי לשאול אם יש לכן מושג איפה אני יכולה לקנות בד דומה לזה של הקובע? וכיצה אני יכולה להכין אותו. בקובץ השני (בהודעה הריקה שלי למטה) יש שימלה שהיא נראת פשוטה להכנה אם יש לך את הרצועות עם הדברים המשתשלים מהם. הם כמו לולאות של חוט שכאלה, יש למשהי מושג איפה אפשר לקנות אותם? אני מקווה שמשהי תוכל לעזור לי :) ליאת.

פנדה 63

New member
בכל גלנטריה

גלנטריה זו חנות שקונים בה חוטים וכפתורים וסרטים זה סוג של סרט חשבי לפי היקף השמלה שלך כמה את צריכה וקני את המטרים הנחוצים לך

זה לא בד

שקונים לפי מטר זה לבד ומעצב אותו כובען או כובנית. את הלבד לכובעים קונים ממפעל ,וזה מגיע בצורה של גביע גדול. מלבישים אותו על צורה של ראש שאליה מחוברת צורה של שולי הכובע ובעזרת מגהץ אדים מיוחד מותחים את הלבד שעשוי מצמר איכותי במיוחד - כמו למשל ארנבת עד שנוצרת הצורה. נותנים לזה לנוח כ 24 שעות או עד שזה מתיבש ואז מקשטים . יש אישה בשם אילנה בצפון הארץ שמעבירה קורסים לכובענות בסיסית. היא נימצאת במצפה ליד כרמיאל על הר כמון. בהצלחה

מכינים כובעים מארנבות? :S

בבורדה שיש לי דווקא יש גיזרה לכובע דומה.. האם את אומרת בעצם שזה לא אפשרי באמת להכין כובע בתנאים ביתיים?

רות מלר

New member
צמר ארנבות הוא צמר משובח ביותר

בבורדה יש משהו שמתקרב יש שם תפר סמוי ? שמחבר בין הספל לטבעת ?

בטח שאפשר בתנאים ביתיים

רק שצריך ציוד דרוש אפשר להכין משהו דומה אבל הכותרת תצטרך להיות עם תפרים כדי לייצר צורת קערה והתיתורה גם עם תפר אחד לפחות כדי שתהיה בעלת עומק ולא שטוח לגמרי כמו כן יהיה צריך לעשות בטנה עם הקשחה ואו להכניס רצועה מקשיחה בתיתורה (זה עושים גם בכובעי לבד לעיתים) כדי להחזיק את כל העסק שלא יצנח.

נשמע מסובך במיוחד ../images/Emo122.gif

וגם לא בטוח שזה יצא כובע כל כך יפה..

למעלה