הכנת עץ דמיוני

קישוט עציץ לכיתה

שלום , חדשה כאן , נעים מאוד על בני כיתתו של בני , הוא לומד בכיתה א' הטילו להביא ענפי עץ פרי בתוך עציץ, את העציץ אקנה במשתלה , ריק כמובן . איך אפשר לקשט אותו בדרך מקורית לפני שנכניס את הענפים שביקשה במורה ? תודה

yeshla

New member
הנה כמה רעיונונות להכנת עצים

הכי נחמד להכין עצים דמיוניים מענפים אמיתיים עליהם תולים את הפרי שהילדים אוהבים: למשל, עץ מרשמלו, עץ פיות (הכנתי עם מדבקיות תלת מימדיות של פיות), עץ פרפרים, עץ מסטיק, עץ שוקולד .....עוד לא אכלתי , כנראה בגלל זה הרעיונות שאני נזכרת בהם קשורים לאוכל הנה עוד רעיונות הכוללים הדגמה איך להכין עצים

את העציץ צבענו בצבעים עליזים

ואל הענפים אפשר להצמיד כל מה שתרצו (כמו שהציעה יש'לה:)

הייתי נותנת לילד/ה עצמו/ה להחליט קודם על נושא

אין משהו שהוא/היא אוהבים במיוחד, רוצים במיוחד, מדמיינים במיוחד?... למשל: עץ לגו, עץ חלומות, עץ ממתקים, עץ חברים, עץ דינוזאורים... אחרי שיהיה נושא, יהיה אפשר להעלות רעיונות יותר מעניינים!

בני רוצה

בני רוצה עץ של חרוזים ושנתלה מילים בחרוזים , אפשר לשלב גם חרוזים אמיתיים ? יש למישהו את הטקסט , מנוקד של עץ של חרוזים של סמדר שיר שגם אפשר יהיה לצרף ? אנחנו נשים את ענפי העץ בעציץ שקונים במשתלה .

נשמע כמו רעיון מקסים! ../images/Emo140.gif

וודאי, למה לא לצרף גם חרוזים אמיתיים?
אולי אפילו אפשר לחשוב על כמה זוגות של חרוזים (מילים), שאפשר לתלות את הדברים עצמם, למשל - חרוז ותפוז (סיני קטן, "קומקוואט"), או כפתור אפור (או חמור - בובה קטנה, או ציפור)...

אגל ט ל

New member
אני, כפולנייה מוצהרת, לא זורקת את העציצים

מהמשתלה (אלו שמוכרים לי עם השתילים הרכים).. צברתי ואגרתי ואספתי... החבר'ה ציפו בקרעי נייר טבולים בדבק+מים, השארנו לייבוש ולאחר שבוע צבענו בצבעי אקריליק + תוספות של פרחים ממשטחי סול. כרגע לא יכולה להעביר תמונות מהטלפון הנייד למחשב. כשאוכל - מבטיחה לשים דוגמיות. יצא יופי.

למעלה