הכנת משחק - דרוש רעיון

הכנת משחק - דרוש רעיון

אני מחפשת רעיון למשחק שאפשר להכין ליומולדת של חברה על החיים שלה... המשחק צריך להיות מותאם ללפחות 4 אנשים, ושיהיה אפשר להכניס בו תוכן על נקודות (מקומות, אנשים, תכונות, חויות) מהחיים שלה. לדוגמא: מונופול, רבעיות, קלפים, זכרון. משחק אחר...

דוריק30

New member
מונופול זה אחלה

את יכולה להכין אותו בגודל אנושי על הרצפה- עם דבק מסקינטייפ- וזו חוויה כייפית
סולמות וחבלים
חבילה עוברת
תן קו או איש תלוי
אחד נגד מאה או אחד נגד שלושה
משחקי ילדות:
לאכול שוקולד עם סכין ןמזלג- עם תחפושות ושאלות תוך כדי אכילה או לפני שניגשים לשוקולד
למצוא סוכריה בקמח, לאכול תפוח תלוי, להכניס נר לבקבוק, מרוצי שליחים
ברביעיות ובזיכרון את יכולה לבקש מראש מההורים ומהמשפחה שיספרו לך עליה דברים. בזיכרון חלק מהקלפים יכולים להיות תמונות, ציורים מהילדות, תמונות ילדות, לכל משחק את יכולה להוסיף משימות וחידות. למשל בחבילה עוברת או באיש תלוי- כשמישהו רוצה להציע אות הוא צריך לענות לפני כן על שאלה או לעשות משימה מקווה שיהיה לכם כיף, נשמח אם תשתפי
בהצלחה ומקווה שעזרתי לך, אני פה אם יש לך שאלות

עוד לא מצאתי.

פרט שולי אבל חשוב: היומולדת בשבת, כך שאי אפשר לנסוע, לכתוב וכו'. אז אני מחפשת משחק (יכול להיות משחק קופסא, אבל תסבירו את הכללים), שאפשר להפוך את התוכן שלו שיהיה על החיים שלה. וכשכתבתי "משחק אחר" התכוונתי שאני מחפשת רעיון אחר מלבד הנ"ל (שהם טובים, אבל לא להפעם).

g and n

New member
מנסה לעזור

משחק קופסא בשפ ג'ונגל ספיד, במקום צורות אפשר לשים תמונות מצ"ב קישור להסבר המשחק http://www.foxmind.co.il/game-h.php?n=58 ועוד משחק מגניב סוג של משחק הזיכרון כמובן לשנות את התמונות מצ"ב קישור: http://www.foxmind.co.il/game-h.php?n=69 ויש משחק מגניב שנקרא נחש מי אבל לא מצאתי קישור עם הסבר

g and n

New member
וכמובן שכחתי

יש את המשחק- ארץ עיר ואני מתכוונת למשחק הקופסא בו לא צריך לכתוב כלום במקום ארץ עיר תשני את זה לקטגוריות הרלוונטיות לכן.

אולי מישהו מכיר

את המשחק טרינגו? (אני יודעת שיש הוראות ברשת, אני מחפשת משהו שחיפש, ויספר על החוויה).

g and n

New member
אני לא מכירה את המשחק אבל

צפיתי בהסברים. מהניסיון שלי עם משחקים מהסוג הזה אני יכולה לומר שזה בהחלט נראה משחק מלהיב, מלחיץ,מאתגר ואולי אפילו רעשני. מכיוון שאני עובדת עם ילדים אני יודעת שמשחק כזה יצור אצל הילדים בלאגן וצעקות בגלל שכל המהלכים במשחק נעשים ע"י כולם באותו זמן. לעומת זאת אצל מבוגרים זה יכול להיות מאוד מצחיק. אבל מעניין אותי איך חשבת לקשר את המשחק הזה לנקודות בחייה של חברתך?

משחק

במשחק יש ארבעה צבעים- וחשבתי להחליף כל צבע בתמונה של משהו שקשור אליה (תמונה שלה, תמונה של הבית, של התחביב שלה, ועוד משהו - > עוד לא ממש חשבתי על זה), ובהתאם לעצב גם את החיילים. אני יודעת שבניגוד למשחקים שרשמתי קודם : מונופול, רבעיות, זכרון וקלפים שיכולים להקיף הרבה הרבה יותר נקודות בחיים שלה, המשחק הזה קצת מנימלי (מתייחס רק ל4 דברים), אבל בגלל שהיומולדת בשבת - יש משחק לערב ולבוקר, והמשחק השני הוא זכרון, אז אני מרשה לעצמי... חשבתי גם על "הרמז" - אז איזה מאורע אפשר לעשות במקום הרצח?

KarinDi

New member
נשמע מגניב!

את יכולה להוסיף כל מיני פרטי מידע על 4 הנושאים האלו, או לבקש מכל אחד לבקש סיפור שקשור אליהם... (התמונה הרביעית יכולה להיות של המשפחה). "הרמז" זה משחק ממש מורכב להכנה נראה לי....אבל את הרצח אפשר להחליף בתכנון מסיבת הפתעה...

g and n

New member
הרמז

זה משחק אדיר! באחת מהפיעוליות שעשיתי הכנתי הרמז אנושי, כאשר זירות הרצח הם מקומות בבית הילדים, כלי הרצח הם כל מיני דברים מהמרחב והחשודים כמובן היו המדריכים והמדצ"ים. הבאתי קוביות גדולות ובעצם השתמשנו בכל בית הילדים כלוח המשחק. יצא מצויין.

למעלה