הכנת הבית לקיץ

הילית111

New member
הכנת הבית לקיץ

ערב טוב לכולם עכשו אנחנו במרץ ובאקלים הישראלי עוד מעט פסח אביב קיץ ו...גוקים אז בגלל שאני די חרדה מנושא גוקים ובמיוחד שיש לי פעוט בן שנתיים בבית התחלתי מעכשו למיין דברים לנקות כל מיני מקומות בארונות שעלול להגיע לשם משהו כדי שהקיץ לא יתפוס אותי לא מוכנה מה שנקרא הועד אצלנו בבנין עושה הדברה כל שנה לקראת פסח וזה די עוזר אבל שנה שעברה היה לי כמה ארועים של גוקים באמבטיה אז אני די מפחדת ורוצה להתכונן מעכשו . הדברה בבית אני לא מוצאת לנכון לעשות כי אני מקפידה על ניקיון ולא להשאיר דברי מזון בחוץ גם בחורף בקיץ אני יותר מקפידה. ויש לי כאמור פעוט בבית אז אני לא רוצה לעשות הדברה כלשהיא. אני גרה בבנין יחסית שמור בן 30 שנה אבל ניראה לי שזה לא קשור כי בערב גרתי בדירה בבניין של חמש שנים והיו בבניין מלא גוקים לא רוצה להיזכר בזה בכלל אשמח לדעת מה אני יכולה אם בכלל לעשות בבית (דירת 3 חדרים ) לקראת הקיץ הקרב על מנת למנוע הגעה של גוקים או חרקים למיניהם . אני גרה קומה שניה בשכירות ואין לי רשתות בבית. ........ תודה וערב נעים לכולם

r i n i

New member
ג'וקים לא באים בגלל לכלוך בבית

צריך להדביר פתחי ביוב בדירה ובסביבות הבניין. כמובן שרשתות על החלונות מקילות על הבעיה אבל יכולה להגיד לך שגם לקומה שלישית הם מגיעים
אצל הורי בחצר התגלה קן ע-נ-ק-י של ג'וקים בתוך גזע של עץ זית.

טוב אז ככה,

ראשית כל תרגיעי, אין שום הגיון בחרדה. מקורם של התיקנים האמריקאים (גדולים אדמדמים ומעופפים) הינו בבורות הביוב ובמקומות חמים ולחים. הפתרון האופטימאלי למיגורם הינו, הדברת בורות הביוב והמקומות הלחים בבניין במהלך חודש אפריל. אין שום הגיון מקצועי להדברת הדירה בטרם התגלתה בעיה. לשרותך.

למעלה