הכנת בירה ביתית

  • פותח הנושא HRN7
  • פורסם בתאריך

HRN7

New member
הכנת בירה ביתית

אם אני קונה את המכונה הזאת http://www.winebar.co.il/wine_only/product.asp?productid=2241&CatCode=221 אני מחוייב לתערובות שנמכרות איתה או שאני יכול ליצור\לערבב\להכין תערובות משלי? למישהו יש ניסיון עם מכונה כזאת? ועוד שאלה יש למישהו המלצה על קורס הכנת בירה ביתית?
 

nimrodrosen

New member
תעשה לעצמך טובה ותתרחק מהמכונה הזו

יש הרבה קורסים טובים להכנת בירה בארץ: שחר הרץ מעביר קורסים מצויינים וכן גם גדי דבירי (בירדי). אתה גם יכול להתחיל בעצמך (עם קצת קריאה מקדימה) הנה שני כתבות שכתבתי שיעזרו לך להתחיל לבשל: בישול בירה תחילת הדרך , כתבת קישורים לבישול בירה
 

matroz

New member


 

HRN7

New member
תודה!

יש לך מושג כמה עולה סדנה כזאת אצל שחר? ההורים רוצים לקנות לי ליומהולדת מתנה וחלק מהאופציות שעלו זה המכונה הזאת (שאני מוותר עליה)\קורס\איזה בקבוק מיוחד מוויסקי אקצ'יינג' בלונדון בתקציב של 120-130 פאונד שכרגע אני מעדיף לוותר על האופציה הזאת בגלל שלמרות שיש לי יחסית הרבה בקבוקים טובים אני לא חושב שאני מספיק מיומן בשביל להנות מוויסקי ברמות מחירים ויחוד האלה. כרגע יושבים על המדף ג'וני ירוק, גלנפידיך 15\18, לפריוג קוורטר קאסק, ימאזקי 12, ג'ק דניאלס, וודפורד ריזרב, ווילד טרקי רייר בריד, מקאלן 12 אלגנסיה, בלוויני דאבל ווד, בלוויני 14 גולדן 'אסק, גלנליוט 18,גלנמורנג'י נקטר ד'אור והיילנד פארק 21.
 
למעלה