הכנת אלבום

הכנת אלבום

אני מכין אלבום מתנה למישהו ויש לי כמה שאלות בצורת ההדפסה. הכריכה שלו עשויה מעץ בלזה נראה לי וחשבתי להדפיס את השער על דף להדבקה על חולצות ולהדביק את זה עליו. אני רוצה לדעת עם דבר כזה יעבוד וכמו כן איזה סוג של דף/חברה מומלץ וכמה זה עולה. בדפים האמצעיים חשבתי להדפיס על דף מבריק ולהדביק אותם (הדף של האלבום זה דף עבה מאוד ושחור כמו באלבומים של פעם) המדפסת שאני משתמש בה היא HP 815c ואם יש לכם עוד רעיונות או עיצות הם יתקבלו בברכה.

yonabarak

New member
יש גם דפי מדבקות רגילים

נראה לי שהם יותר מתאימים. בכל אופיס דיפו ודומיו תמצא חבילות של דפי מדבקות מסוגים וגדלים שונים, בד"כ גם לפי התאמה לסוג המדפסת (לייזר\דיו) בחנויות לציוד אומנות וצילום כמו ארטא תוכל למצוא גם מדבקות שקופות, כך שאם אזור ההדפסה לא מכסה את כל הדף, ברקע עדיין יראו את הטקסטורה של העץ. לגבי הדבקת דף לחולצות על עץ: אתה יכול לנסות, אני לא יודע אם זה יעבוד כמו שצריך.

noa_f

New member
דף לחולצות לא מדביקים - אלא מגהצים

לא נראה לי שילך.

אני יודע שמגהצים

אבל אם זה נדבק לבגד שעובר כביסות וחיי יום יום קשים אז למה שזה לא ישרוד על עץ? וגם חשבתי בשביל שזה לא יתקלף למרוח על זה לק שקוף (של צפורניים)

noa_f

New member
../images/Emo45.gif יופי! עכשיו אתגר חדש ...

איפה אני משיגה נייר שאפשר להעביר איתו תמונה לספל? ואיך הפרוצדורה?

נראה לי שזה אותו נייר

כי בעקרון הנייר הזה מיועד לחולצות ונראה לי שהוא אמור לשרוד כביסות כי אחרת זה לא שווה אז זה גם אמור לשרוד את השטיפה של הספל פשוט קונים אותו מדפיסים עליו ומגהצים לספל

למעלה