טובלרון תמרים לפי המתכון של מרילין איילון
מצרפת מתכון
מצרכים
חבילה של תמרים מגולענים (500 גרם)
1 כוס אגוזי מקדימה קצוצים גס
1 כפית קליפת תפוז מגורדת
2 כפות קקאו
הכנה
מכניסים לקערה בינונית את התמרים ומחממים אותם מעט במיקרוגל כדי לתת להם גמישות, בערך דקה. מוסיפים את שאר המצרכים לקערה ומערבבים תוך כדי לישה כדי ליצור תערובת הומוגנית. מחלקים את העיסה ל- 4 חלקים, מעצבים בעזרת הידיים 4 פירמידות מאורכות (זה גמיש כמו פלסטלינה) עוטפים את החטיפים ושומרים במקרר. כשרוצים להתפנק חותכים ומגישים.
הערה: מרילין איילון - כדי ליצור עניין ויזואלי קיצצתי את המקדמיה בצורות שונות. חלק חציתי לשניים, חלק פרסתי דק, חלק חתכתי לקוביות.
אני הילה- השתמשתי באגוזי מלך. גלגלתי בקוקוס. לא לוותר על קליפת התפוז.