הכנתי שאלון נחמדד

הכנתי שאלון נחמדד

עד כמה היית מתרגש לו היית פוגש את מאיה? עד כמה אתה מתרגש כשאתה שומע שיר של מאיה? כמה אתה מאזין למוסיקה של מאיה? : האם השירים של מאיה גורמים לך לאושר? האם אתם צופים בטלוויזיה במאיה/שומעים ברדיו את מאיה? שאלה מס' 6: האם השירים של מאיה, מעלים לכם את המצב רוח כאשר הוא במצב ירוד? האם אתם אוספים קטעי עיתונות של מאיה, ושומרים? האם אתם חשים הרגשה מיוחדת כאשר אתם שומעים את השירים של מאיה? האם מאיה יפה בעיניך? עד כמה אתה באמת אוהב את מאיה? איך השאלון?

תשובות שלי

עד כמה היית מתרגש לו היית פוגש את מאיה? ואי ואייייייי כמה הייתי מיתרגשת ואי ואי עד כמה אתה מתרגש כשאתה שומע שיר של מאיה? אני שרה אותו וצועקת אותו חחח כמה אתה מאזין למוסיקה של מאיה?כול יום וגם עכשיוו האם השירים של מאיה גורמים לך לאושר?כןן במיוחד "הדלקת כוכב" האם אתם צופים בטלוויזיה במאיה/שומעים ברדיו את מאיה? אם יש אז ברוררר האם השירים של מאיה, מעלים לכם את המצב רוח כאשר הוא במצב ירוד? כןןן האם אתם אוספים קטעי עיתונות של מאיה, ושומרי? כןןןן האם אתם חשים הרגשה מיוחדת כאשר אתם שומעים את השירים של מאיה? כןן האם מאיה יפה בעיניך? לא רק יפה מושלמת!! עד כמה אתה באמת אוהב את מאיה?1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 איך השאלון? אני לא יכולה לענות עליו כי זה השאלון שלי חחח

התשובו לשאלון

עד כמה היית מתרגש לו היית פוגש את מאיה?אין מצב שלא אני הייתי מתה עד כמה אתה מתרגש כשאתה שומע שיר של מאיה? אין מצב שאני לא יתרגש אני עכשיו שומעת שירים של מאיוש כמה אתה מאזין למוסיקה של מאיה?אין סוף כל יום שאני במחשב ואם אני לא במחשב ברוקמן : האם השירים של מאיה גורמים לך לאושר?אין מצב שלא האם אתם צופים בטלוויזיה במאיה/שומעים ברדיו את מאיה?ברדיו לפעמים בערב יוצא לי לשמוע את מאיוש בטלוויזיה שאלה מס' 6: האם השירים של מאיה, מעלים לכם את המצב רוח כאשר הוא במצב ירוד?אני שמחה ואם מעציבים אותי שוב ובדיוק אני שומעת אין מצב שאני עצובה פעם אחת שבכיתי בצופים וחברה שלי מהשכונה של אחותי הביאה לי לשמוע את מאיה והיתרגשתי מאודים האם אתם אוספים קטעי עיתונות של מאיה, ושומרים?ברור אני שומרת בארון הסודות שלי ויש כאלה שאני תולה האם אתם חשים הרגשה מיוחדת כאשר אתם שומעים את השירים של מאיה?כן מאוד ברור האם מאיה יפה בעיניך?מושלמת מהממת מדהימה יפה זה לא מילה עד כמה אתה באמת אוהב את מאיה?אין סוףףףףף איך השאלון?לא משעמם כי אני שומעת שירים של מאיה עכשיו שמילאתי
קבל תמונה של המושלמת

למעלה