הכנתי עכשיו את המוסקה של אמירה

מ צ ד ה

New member
הכנתי עכשיו את המוסקה של אמירה

וכנראה שהפיירקס היה נמוך מדיי מכיוון שמילוי הבשמל מעל טפטפ על תחתית התנור. איך מנקים זאת? יש רייח של שרוף והתנור חם מכדי שאכניס פנימה סמרטוט רטוב לנגב את זה? הצעות למישהו?
 

מ צ ד ה

New member
טוב... כנרה שאף אחד לא מנקה נזילות

בתנור שלו?... זה כבר התייבש ונהיה קשה כמו אבן!!!
(לפחות יצא טעים) אז... מה עושים? איך מורידים?
 

Rebeccan

New member
סנו תנורים

לרסס - זה גם מרטיב את מה שהתייבש ואח"כ לנגב עם מטלית לחה אם עדיין לא נוקה הכל - לחמם מעט ת'תנור (כן, דווקא חם) ואז להניח מטלית ספוגה במים - המים ימסו את הכתם פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם
 

YAFFA3

New member
מצדה, במקרים כאלה אני לוקחת מהששת

את הכף שאיתה הופכים חביתות ואיתה אני מגרדת עד כמה שאפשר את מה שנשרף, כדי להמשיך את האפייה. לא משתמשת בחוצרי ניקוי אגרסיבים בזמן האפיה, אלא רק בסיומה. בהצלחה!
 

דקלים

New member
ומאז שזה קרה לי, על התחתית יש קבוע

נייר אלומניום. אם קורה שוב, הנייר נשלף ומוחלף.
 
למעלה