עוד כמה שיטות לקישוט נרות...
ראשית, ניתן לטבול את הנר בשעווה מומסת מספר טבילות (ואפילו לשלב טבילות במים פושרים), ומיד אח"כ לחרוץ עם מזלג. ניתן לחרוץ לאורך, לרוחב, או באלכסון (מה שיוצר אפקט ספירלי). ניתן להשאיר את הנר כך, או לעבור עליו עם משחת זהב, שאני לא זוכר את שמה. זו משחה שסמים על האצבע, ומורחים על התבליט שנוצר. אני חושב שיש גם בצבע כסף. אפשרות נוספת לקישוט נרות היא גירוד שאריות של נר ישן על פומפיה. את השעווה ה"מגורדת" ניתן להוסיף לנר בשלבי הקירור (כשה"נר" חם מספיק כדי להדביק אליו את השעווה, אבל לא חם עד כדי כך שימיס אותה} ניתן גם לטבול את הנר בשעווה מומסת ולגלגל את הנר על משטח של השעווה המגורדת כדי שתידבק. עקרונית, השיטה של טבילת הנר היא די יעילה להרבה מטרות. את יכולה לטבול את הנרר, להדביק מהר עלי כותרת של וורדים, למשל, ואז לטבול שוב כדי לסגור את הכל. יש אינסוף אפשרויות בקטע הזה. ניתן אפילו לעשות טבילה של כמה צבעים ואז לחתוך חתיכות, וכשרואים את השכבות התחתונות, הנר מתגלה כצבעוני ויפה. שיטה נוספת היא טפטוף או זליגה של שעווה צבעונית על הנר, מה שיכול לתת לנר אספקט יותר צבעוני. אני אחשוב על עוד כמה שיטות, אם את מעוניינת... דורון