חחח תודה וכן זה בפינט שופ פרו 8... אני מתה על התוכנה הזאת
ו וויזלי_גירל New member 28/7/03 #19 חחח תודה../images/Emo13.gif וכן זה בפינט שופ פרו 8... אני מתה על התוכנה הזאת
פ פ י ח ו ש י ת New member 28/7/03 #20 ואני מתה על הסוכריות האלה שברקע יאמי!!! הן כאלה טעימות... ודווקא את התוכנה אני לא אוהבת...יש בה ממש מעט פונקציות והתוצאות שלה לא יוצאות משהו בד"כ..פוטושופ הרבה יותר טובה...
ואני מתה על הסוכריות האלה שברקע יאמי!!! הן כאלה טעימות... ודווקא את התוכנה אני לא אוהבת...יש בה ממש מעט פונקציות והתוצאות שלה לא יוצאות משהו בד"כ..פוטושופ הרבה יותר טובה...
פ פ י ח ו ש י ת New member 28/7/03 #22 תודעעע..../images/Emo9.gif ד"א רציתי לכתוב בתאריך של מילה (נדמה לי שיש לה יומולדת באוגוסט) את היומולדת שלה וב31 שחוזרים לבי"ס אבל שכחתי וגם לא היה לי זמן...למתעניינים-אני בחיפה אצל סבתוש! ופה אין פוטושופ אז אני שבוע בלי פוטושופ שזה נורא ואיום אבל נחזיק מעמד!!!
תודעעע..../images/Emo9.gif ד"א רציתי לכתוב בתאריך של מילה (נדמה לי שיש לה יומולדת באוגוסט) את היומולדת שלה וב31 שחוזרים לבי"ס אבל שכחתי וגם לא היה לי זמן...למתעניינים-אני בחיפה אצל סבתוש! ופה אין פוטושופ אז אני שבוע בלי פוטושופ שזה נורא ואיום אבל נחזיק מעמד!!!
K Kryptonite New member 29/7/03 #26 ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif