זה לא שני מימין טוב נו מה זה משנה
E EleVaTioN New member 31/12/04 #21 אע ואללה../images/Emo129.gif ועוד חשבתי על זה שעה בבוקר מה עייפות עושה לאנשים
X xxgatxx New member 1/1/05 #23 ../images/Emo142.gif... למה לעשות חתימה אין איך להשתמש בה?... ואם ככה אז יש לי הרבה אייקונים שהכנתי לבלוג הישן בblurty לא לגנוב. אני הכנתי.
../images/Emo142.gif... למה לעשות חתימה אין איך להשתמש בה?... ואם ככה אז יש לי הרבה אייקונים שהכנתי לבלוג הישן בblurty לא לגנוב. אני הכנתי.
K Knotted String New member 1/1/05 #24 וואו.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif זה ממש ממש יפה! את יכולה לשים עוד? מוכשריה
X xxgatxx New member 1/1/05 #29 ../images/Emo142.gifאני צריכה עוד לחפש... האייקון שלי בפורום של הצופים
X xxgatxx New member 1/1/05 #32 ../images/Emo142.gifטוב אחרון להיום. ואם לא הבנתם אז זה זז... תלחצו על כל אחד מהם. ואל תגנבו. זה לא נחמד.
../images/Emo142.gifטוב אחרון להיום. ואם לא הבנתם אז זה זז... תלחצו על כל אחד מהם. ואל תגנבו. זה לא נחמד.
X xxgatxx New member 1/1/05 #33 ../images/Emo142.gifאייקונים שהכנתי... אממ למה? והם זזים אם לוחצים עליהם.
X xxgatxx New member 1/1/05 #35 ../images/Emo142.gifהיה לי בלוג באתר blurty www.blurty.com היה לי שם בלוג כי בתקופה ההיא לא רציתי שאנשים ישראלים יזהו אותי.
../images/Emo142.gifהיה לי בלוג באתר blurty www.blurty.com היה לי שם בלוג כי בתקופה ההיא לא רציתי שאנשים ישראלים יזהו אותי.