הכנתי לי חתימה =] מישו רוצה שאני אכין גם לו? בא לי נורא =]]
A A Lovato New member 30/12/04 #5 את מכירה במקרה את מסט? כי אותם אני רוצה.. אם את לא מכירה אז הם חברים של גוד שארלוט והסולן הוא החבר הכי טוב של בנג' והוא התנשק עם בילי:]
את מכירה במקרה את מסט? כי אותם אני רוצה.. אם את לא מכירה אז הם חברים של גוד שארלוט והסולן הוא החבר הכי טוב של בנג' והוא התנשק עם בילי:]
R riotgirl28 New member 30/12/04 #6 ממממ נראה לי שראיתי תמונה כזו.. את יכולה להביא לי תמונה שלו?ואז אני אעשה לך ותגידי לי מה לכתוב
A A Lovato New member 30/12/04 #11 תיקון קטן מסט זו להקה:] ממליצה .. לכולם! אפילו ליז(2) מתחיל לשמוע אותם:]
T thebaby New member 30/12/04 #12 הם נחמדים מאוד ../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif מכיר אותם מזמן... (כי אני כזה מגניב )
K Knotted String New member 30/12/04 #14 אימו-בוי.../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif
R riotgirl28 New member 30/12/04 #10 חחח =] מסנג'ר?? כן =] ומה לכתוב על החתימה? יש לך תמונה מועדפת של בילי? יש לי פרנויית אי אהבת חתימותיי
חחח =] מסנג'ר?? כן =] ומה לכתוב על החתימה? יש לך תמונה מועדפת של בילי? יש לי פרנויית אי אהבת חתימותיי