הכנתי חתימה... מה דעתכם? אתם מוזמנים להגיב :]
K KlipLip New member 17/5/06 #4 אוייייי.. נחמד.. ממש יפה! אתה עושה עוד?? ד"א, רק לי זה קורה שאחרי צפייה ברצף במשך 8 שעות הרגשתי כמו מייקל כשהלכתי ברחוב? והיו לי תכנונים לבריחות וכל זה?? ד"א, חברה שלי טוענת שהפכתי למכורה..
אוייייי.. נחמד.. ממש יפה! אתה עושה עוד?? ד"א, רק לי זה קורה שאחרי צפייה ברצף במשך 8 שעות הרגשתי כמו מייקל כשהלכתי ברחוב? והיו לי תכנונים לבריחות וכל זה?? ד"א, חברה שלי טוענת שהפכתי למכורה..
L LoKa18 New member 17/5/06 #5 תודה ו... א. אני בת ב. חחחח גם אני פתאום הפכתי לחשדנאישית ולחיות כאילו אני בסרטטט. אוף, איזו מושפעת אני חח.
תודה ו... א. אני בת ב. חחחח גם אני פתאום הפכתי לחשדנאישית ולחיות כאילו אני בסרטטט. אוף, איזו מושפעת אני חח.
ס סוזי סורפרייז New member 17/5/06 #7 עלי טוענים שאני אוכלת כמו בכלא ../images/Emo6.gif מגוננת על הצלחת...חחח..אולי בהשפעת הסדרה?
O One Falling Star New member 17/5/06 #11 אווו, נחמד נחמד ../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
Y yohai14 New member 17/5/06 #12 מאוד יפה! ../images/Emo8.gif חתימה יפה! את מכינה את זה בפוטושופ? או בפיינט שופ?
ק קלמנטינה מצויה New member 18/5/06 #16 ../images/Emo214.gifגם אני הכנתי פעם.. ../images/Emo9.gif אבל היא דיי מכוערת.
Y yohai14 New member 19/5/06 #17 היא דווקא יפה! דווקא אהבתי! אבל היה יותר יפה עם היית שמה את הprison break באמצע! זאת דעתי בכול אופן חח... אבל באמת יצא יפה!
היא דווקא יפה! דווקא אהבתי! אבל היה יותר יפה עם היית שמה את הprison break באמצע! זאת דעתי בכול אופן חח... אבל באמת יצא יפה!
ק קאטי22 New member 19/5/06 #19 ../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif מ-ה-מ-ם! הלוואי ואני הייתי יודעת לעשות את זה!!
A Augustus Hill New member 19/5/06 #18 נחמד מאוד אהבתי את הרקע, יש מצב שאת מסבירה לי במסר\איסיקיו איך לעשות אותו? ואיזה פונט זה?