הכנתי בובה !!

שיRלי

New member
הכנתי בובה !!

היי בנות, אני לא יודעת אם הייתה לכם פעם הרגשה של אחרי בובה ראשונה ואם אתם זוכרות אותה ! אבל לי, זה קרה עכשיו ואני ממש מתרגשת ! אז הנה מה שאכנתי ותגידו אם זה יפ או לא !

Mooa-Numi

New member
ענת... תעשי טובה...

תפתחי אתר דוליז, באנגלית (עם את רוצה אז גם מהדורה עברית), תתפרסמי ושגדולי האתרים (ג´וזי/מוניקוז) יתלהבו ממך. ואז יום אחד תגידי שאת מישראל, וכולם יהיו בשוק ויראו שלא כולנו נאצים. ואז תשפרי את המצב של העולם אלינו. או שפשוט פתחי אתר דוליז (באנגלית!!!) ותגרמי לנו להגאות.

NasTy GirL

New member
זה לא מוניקוז...../images/Emo108.gif

זה מוניק, MONIQUE והS´ אחרי זה זה של השייכות...נראה לי!

Mooa-Numi

New member
אף פעםלא הייתי באמת בטוחה..

אם זה מוניקה/מוניקוז/מוניק.

motib4

New member
זה מוניקאס. ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יכול להיות לזה שתי פירושים: 1. כינוי שייכות. בעלת האתר היא כנראה מויקה וכיונוי השייכות הוא מוניקאס. 2. אולי המקור הוא בספרדית. בובה בספרדית= מונייקה.

motib4

New member
או ש...

לבעלת האתר קוראים מוניק (ונראה לי שזה מוניק) ויש כינוי שייכות... תיקון להודעה הקודמת: סעיף מספר 1, מויקה= מוניקה

מה את רומזת...?../images/Emo123.gif

שאת רוצה שאני אלך?
נפגעתי עד עמקי נשמתי! *מניפה את היד על המצח בדרמתיות* ההההההההווווו!! רומיאו! רומיאו!
well...thank you anyway...i guess

Mooa-Numi

New member
את יכולה לראות את זה ככה...

אבל אני רואה את זה כאילו את שמה את השם שלי בקרדיטס כזאתי שבזכותה (ובזכות הפורום שלה) היא הגיעה למה שהיא הגיעה ובלעדיי היית חצי בנאדם (חצי פיקסל).

שיRלי

New member
../images/Emo6.gif תשמעו,

הכל פה ממש מדליק וטוב וכולם נורא נורא חמודות ! הייתי רוצה לעזור לכל משביקש, אם הייתי יודעת איך. אולי שכל אחת תגיד איך קוראים לה ובת כמה הי? ככה יהיה לנו יותר קל !

mgirl

New member
ניצול קטן...

בזמן האחרון אני מזכירה הרבה פעמים מונחים של הביצפר שלי והכל, וכולם שואלים אותי ´מה??? מה זה???´. אז בגלל שבחופש אני אדבר הרבה עליו, כי אני כבר מתגעגעת לחברות שלי
ולביצפר עצמו בכלל, הנה לכם מילונית קטנה בצירוף דוליז מיוחדות.

mgirl

New member
יש לי ביצפר ממש מדליק

ואני לא מתגעגעת לשיעורים ולא למורים ולא להרצאות. אלא לביצפר עצמו. להפסקות, לחברות, לבנות שמשתגעות במסדרון... זה הביצפר הכי כיפי בעולם!

mgirl

New member
ועוד משהו..

ריכזתי את כל הצ´אנקיז שעשיתי אי פעם... אלו עם הפס הצהוב למטה הם האלו שאני הכי אוהבת.

mgirl

New member
חסרות שם שלוש

אבל אין לי מקום וכוח להכניס אותן עכשיו.

למעלה