הכנרת לוהטת!

לXקי

New member
הכנרת לוהטת!

וובכן,בשבת הצלחתי להגיע לפינה שלי בשעה 16:00 ופשוט היה טירוף עם העדדים שרדפו אחרי הקטנים כל כמה דק' יצאו כמה ממש גדולים!! לקראת 18:00 הביניות התחילו להראות נוכחות בקפיצות מרשימות אבל רחוקות זריקות עם ניקל זהב ודמוי פלאפל גם כן זהב של יוזורי העלו 6 ביניות שההכי גדולה בסביבות ה600 גרם,לצערי 2 מהביניות ניתפסו כל כך חזק במשולשת שכבר לא היה טעם להחזיר אותן למים למרות שניסיתי אבל הן כבר שכבו על הגב...כל הארבעה הנוספות שוחררו,נילקחו 15 מושטים שהיו הכי גדולים השאר נישמרו חיים בתוך הסל עד ששוחררו,איזה כייף לדעת שהעונה החלה (עדיין לא בשיאה אבל המושטים נוכחים)תמונות אעלה מחר בערב עקב בעיה בפלאפון.לסיכום אני חוזר לאותו מקום גם שישי או שבת הבאה,מי שמעוניין להצטרף מוזמן!!

ישי66

New member
משום מה תמיד שהגעתי לכנרת לא הצלחתי ממש

לתפוס משהו רציני,יש לך המלצה לחוף טוב וטכניקה או שתיים בנושא.

סחטיין על היום המהנה זה כייף לא נורמלי!!!!

לXקי

New member
תנסה את החוף ליד המעגן דיג של טבריה

בתוך המעגן אסור לדוג,תחפש מקומות שבהם אין התקהלות ואין הפרעה של אופנועי ים וסירות,עדיף לבחור מקומות עם צמחיה ואם יש קצת סלעים למטה אז אדרבא,בזירזור אני משתמש בחוט 020 של שימנו,ומטרגט את המושטים בעזרת דמויי פלאפל זהב של יוזורי,או ניקל עם כפית קטן בצבע זהב שעושה רושם של חרק במים, על הבניות אני משתמש בניקלים של קסט מאסטר שקורעים את הגומברים בים,את המיקום שלי לא אוכל לחשוף כי כבר לא נותרו כמעט מקומות כמו המקום שלי,בעונה של הדייג שאותותו קרבה כמעט כל מקום בכנרת יעבוד מבחינת המושטים אז אל תהסס להגיע
בכל אופן לצערי סלקום מחקו לי את התמונות והווידאו שהיו שמורים לי באייפון ואין לי תמונות כרגע לעלות של התפיסות אלא רק של הדגים כשאפשיר אותם מהפריזה.בהצלחה

ישי66

New member
תודה על המידע אני מקווה שבפעם הבאה יהיה לי

קצת יותר מזל,בהצלחה

לXקי

New member
כן היא גם סגורה

קיבלתי בדם ויזע והרבה תחנונים מפתח למקום שלא מפסיק להפתיע אותי כל פעם מחדש...תענוג

למעלה