מדריך צלילה3
New member
הכנס..עוד המשך....
כתבתי את המשך הכנס, אבל משום מה הוא לא עלה למעלה..אז אני כותב שוב..בהודעת חדשה....
מקלחת....אני לובש את מיטב הבגדים (כרגיל גינס, טי שירט ובדרך כלל יחף, הפעם איזה סנדלים) ונוסע למלון.
נתנה לי מספר חדר ואמרה לי לעלות.
הדלת קצת פתוחה ואני נכנס.
הי אני אומר....אני במקלחת..אני כבר באה.
אני נשכב על המיטה הגדולה, ידיים מתחת לעורף ועוצם את העיניים במנוחה.
אני שומע רחש ופקח את עיניי, היא כבר לידי עטופה במגבת לבנה.
לפני שאני מספיק לקום, היא מתיישבת לידי ומלטפת לי את הראש...זה נעים.
היא לוחשת לי שאשכב בלי לזוז.
היא נעמדת, משחררת את המגבת.
היא עומדת קרוב קרובל לראש שלי. המבט שלי מלטה רואה את השדיים המלאים והפטמות הזקורות.
מביט הצידה והיא עומדת כך שהכוס שלה קרוה קרוב לפנים שלי, אני רואה כל נקבובית, כל קפל עור, כל שערה מהמעט שיש, והריח.. שאני אוהב..
היא רואה שאני בוהה בכוס וזה כנראה מעורר אותה...
היא נעמדת על הברכיים על המיטה ממש ליד הראש שלי. מניחה ידיים על הקיר, ומעבירה רגל מע הראש.
אל תזוז היא מבקשת, ואני רק רואה ממש מעל עייני, כוס רטוב ובשרני.
לאט לאט היא מקרבת אותו אל שפתי, הריח והרטיבות משגעים אותי..כבר יש מגע אנחנו כבר מתנשקים ממש שפתיים לשפתיים.
היא גונחת, רגליה כושלות והיא ממש נפתחת לי על הפה כשהלשון שלי חודרת עמוקקק.
היא לא ממתינה לי יותר מדי, ומתחילה לנוע קדימה ואחורה ולכוון את עצמה על הלשון שלי..דגדן שפתיים בסיבוב..כמעט עד פי הטבעת..וחוזר חלילה....
והינה היא גומרת לי בפה בקולי קולות...
אני נטרף ומבקש שלא תפסיק..אני רוצה ככה עוד...
אבל היא כבר מתעניינת במה שקורה אצלי בג'ינס.....
כתבתי את המשך הכנס, אבל משום מה הוא לא עלה למעלה..אז אני כותב שוב..בהודעת חדשה....
מקלחת....אני לובש את מיטב הבגדים (כרגיל גינס, טי שירט ובדרך כלל יחף, הפעם איזה סנדלים) ונוסע למלון.
נתנה לי מספר חדר ואמרה לי לעלות.
הדלת קצת פתוחה ואני נכנס.
הי אני אומר....אני במקלחת..אני כבר באה.
אני נשכב על המיטה הגדולה, ידיים מתחת לעורף ועוצם את העיניים במנוחה.
אני שומע רחש ופקח את עיניי, היא כבר לידי עטופה במגבת לבנה.
לפני שאני מספיק לקום, היא מתיישבת לידי ומלטפת לי את הראש...זה נעים.
היא לוחשת לי שאשכב בלי לזוז.
היא נעמדת, משחררת את המגבת.
היא עומדת קרוב קרובל לראש שלי. המבט שלי מלטה רואה את השדיים המלאים והפטמות הזקורות.
מביט הצידה והיא עומדת כך שהכוס שלה קרוה קרוב לפנים שלי, אני רואה כל נקבובית, כל קפל עור, כל שערה מהמעט שיש, והריח.. שאני אוהב..
היא רואה שאני בוהה בכוס וזה כנראה מעורר אותה...
היא נעמדת על הברכיים על המיטה ממש ליד הראש שלי. מניחה ידיים על הקיר, ומעבירה רגל מע הראש.
אל תזוז היא מבקשת, ואני רק רואה ממש מעל עייני, כוס רטוב ובשרני.
לאט לאט היא מקרבת אותו אל שפתי, הריח והרטיבות משגעים אותי..כבר יש מגע אנחנו כבר מתנשקים ממש שפתיים לשפתיים.
היא גונחת, רגליה כושלות והיא ממש נפתחת לי על הפה כשהלשון שלי חודרת עמוקקק.
היא לא ממתינה לי יותר מדי, ומתחילה לנוע קדימה ואחורה ולכוון את עצמה על הלשון שלי..דגדן שפתיים בסיבוב..כמעט עד פי הטבעת..וחוזר חלילה....
והינה היא גומרת לי בפה בקולי קולות...
אני נטרף ומבקש שלא תפסיק..אני רוצה ככה עוד...
אבל היא כבר מתעניינת במה שקורה אצלי בג'ינס.....