הכנס היה מצויין !

נועם@בת

New member
היה נהדר

בהחלט היה שווה לצאת מהבית ב6 לפנות בוקר
. הארגון היה מושלם, האוירה נעימה וביתית וההרצאות בהחלט מענינות. (עם יד על הלב, כשדר' מדג'אר תאר איך גברים עוברים בדיקת US פנימית, לא עבר לכן בראש ש...הנה רגע הנקמה המתוקה של הנשים
.) כל כך נהניתי לפגוש מכרים ומכרות ישנים, ולהכיר אנשים חדשים. חבל רק שלא הצלחתי לזהות את כולן, ולכן לא חילקתי מספיק חמסות
. שבת שלום נועם ~שמחכה לכנס שעיסוק כולו בהורות~

רחל5

New member
בדעתי דווקא עלה

שזוהי בדיקת חובה בלימודי גניקולוגיה, והסטודנטיות צריכות לבצע אותה על הסטודנטים. מה יש? רק סטודנטים לפסיכולוגיה חייבים לעבור פסיכותרפיה בעצמם?

d a n a 2 7

New member
הכנס היה מעולה!

תודה רבה לכל המארגנים, היה מעניין ומרתק ואני שמחה מאוד שבאנו (אני והבעלול) כל הכבוד!

baby4me

New member
תודה רבה רבה רבה!!!;

היה כנס מעניין (מכל הבחינות...) ומרתק. היה כייף מאד סוף סוף לפגוש חלק מהפנים היפות שמאחורי הכינויים שמלווים אותי כמעט שנתיים. תודה על הרצאות מעניינות ועל ארגון למופת. חוזרת על דברי מהפורום השכן: מי ייתן וזה יהיה הראשון מבין הכנסים השנתיים (כפי שאמר ד"ר הררי) ולא הכנס היחיד. תודה לכל המרצים הנהדרים, למארגנים על העבודה הנפלאה ולנועם@בת ושושה שהחזיקו לי את היד... מבייבי4מי (שאולי צריכה להחליף את הכינוי שלה ל"המתעלפת"
)
ענק לכולכן

elad04

New member
לכל הבנות שהיו בכנס אני יותר מאודה

לכן אם כל אחת תכתוב משהו על תוכן הכנס האם היו חידושים מקצועים בתחום ההפריות וכולי (לא באנו אבל החזרנו 3 ...

poli4

New member
סיכום

זיידמן יעלה מצגת לאתר שלו על כל מה שהוא דיבר בכנס בשבוע הבא.

LunaLi

New member
היה מאד מעניין !!

היה מעניין ומלמד, נהניתי לראות את הרצינות שבה התייחסו המרצים לקהל ואת הנסיון של זיידמן לכסות כמה מהנושאים היותר חמים ! אמנם לא הזדהיתי ולא זיהיתי אבל בכל זאת ראיתי שותפות למאבק, ואומנם זו לא קבוצה שהייתי בוחרת להשתייך אליה אבל בכל זאת נראתן לי מקסימות ולוחמות !! ודרך אגב, פעם הייתי BABY4U ושמחתי לראות שגם זיידמן אהב את השם ובחר בו לאתר שלו ...

רחל5

New member
ח.ח. לכל מי שעבד וקידם ../images/Emo45.gif

לזוהרה שלקחה יוזמה וריכזה את העניינים. לאוסנת שהנחתה את הכנס ותיקתקה עניינים. לרוני שנתנה נאום שלא היה מבייש גם את גורג' בוש, וחסכה לי התעלפויות על הבמה... וגם יצרה קשר עם כתבים, שלא יודעים מה שהם הפסידו... לליאור, גיזברנו הנאמן, שעסק באיסוף תרומות שיעזרו במימון המשך הפעילות שלנו והכנס הבא. לבאפי, שהכינה את ההזמנות, המודעות והשלט "ברוכים הבאים" (תודו שהיא גרפיקאית בחסד!) לכל מי שעזר בהפצת המודעות, ולכל שאר חברי העמותה שהגיעו לישיבות בהן גובש הרעיון של הכנס, ולשאר המתנדבים, שלא שמתי לב מה עשו, אבל אני בטוחה שעבדו ללא לאות. וגם למרצים, כמובן, ולחברת סרונו שהיתה הגב הכלכלי של הכנס. רוצה לספר למי שלא היה, על דבר אחד קטן שקרה בסוף ההרצאה של ד"ר מדג'ר. מישהי בקהל הרימה יד וביקשה שיחזור על דברים שאמר לגבי פגיעה של תרופה מסויימת נגד התקרחות בספירת הזרע. מתברר שבעלה נוטל את התרופה וסובל מבעיות פריון, אלא שעד היום איש לא העלה על דעתו שיש קשר. אם בזכות הכנס יהיה לזוג הזה ילד ללא התערבות רפואית - נכון שזה דבר נפלא? כמה עוד זוגות ישבו שם ואולי שמעו את הפתרון לבעיה שלהם, אבל לא הרימו יד לשאול? (פשוט רצו הביתה ליישם...)

elad04

New member
סליחה על פתיחת הודעה אבל פספסנו את

הכנס ושמענו שהיה שם פורה ומעניין האם מישי צילמה את הכנס בוידיאו האם יש תקציר של כל מה שנאמר ? מישהו כתב ? אני מאוד אשמח אם כל אחת שהייתה תכתוב משהו בינתיים על הכנס מה הוא חידש לכוווולכן הרבה אהבה ופריון אנחנו שהחזרנו באותו שישי ומחכים...

למעלה