הכנס היה מצויין !

שרון991

New member
הכנס היה מצויין !

מתוכנן,מגוון מקצועי, מאורגן למופת ועמד בזמנים בצורה מעוררת הערכה. ההרצאות היו מרתקות ואני נהניתי מכל רגע. מי שלא בא הפסיד...ובגדול כל הכבוד למארגני הכנס ויישר כח
שרון

sab sab

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif היה גדול!!

ונוכחות הקהל מכובדת ביותר...היה כמובן כיף לראות אותכן שוב
! המרצים ותוכן ההרצאות היו מעולים
וכל הכבוד למארגני הכנס ולעמותה היקרה "הזכות להיות הורים"!

anatc

New member
שאפו למארגני הכנס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

ההרצאות היו מרתקות, האווירה היתה טובה ומעודדת, וכפי שסיכם הפסיכולוג דור הררי: בסוף התהליך - ברוב המקרים - מגיע תינוק, צריך לשמור על האנרגיות גם לשלב הזה, הילד צריך הורים נורמאליים...
תודה למארגנים

נולומו

New member
מצטרפת.

הכנס היה ממש מעניין, המרצים היו מרתקים. שמתם לב איזו פרסומת טובה קיבל הפורום מאורית לוריה ודור? שניהם הזכירו לא פעם את החשיבות העצומה שיש לפורום כזה להתמודדות עם המצב. בכל אופן, כל הכבוד למארגנים. וכיף שיצא לי להכיר לפחות חלק מכן.

רומי 007

New member
תודה למארגנים

הכנס היה מעניין - במיוחד נהניתי מהחלק השני - ההרצאות של הרב דוד מפוע"ה - איש מקסים רציני ומשעשע כאחד ומהרצאותיהם של הפסיכולוגים אורית לוריא ודור הררי שהשלימו זו את זו. המון תודה לכולם

פּוֹנְג

New member
../images/Emo45.gif ותודה. ראיתי שהיו כאלו שכתבו

וזה יהיה נחמד אם יעלו לכאן סיכומים.

i p e r e t z

New member
היה כנס ממש נחמד -תודה../images/Emo45.gif

"חזק ואמץ" בהחלט כנס מאורגן היטב מכל הבחינות ענבל

אלה 2

New member
היה מצוין! . ../images/Emo51.gifלמארגנים

נהנתי מכל רגע. היה מסודר, מכובד ומאוד מעניין. תודה לכם- העמלים מאחורי הקלעים!

שווערצה

New member
../images/Emo51.gif לכל המשתתפים ../images/Emo24.gif

תודה לעשרות המשתתפים (קרוב ל- 200!!) שהגיעו בהמוניהם לכנס מכל רחבי הארץ. איזה כייף לראות את כולכם
ותודה גם למרצים שטרחו ועמלו על מצגות רציניות שילבו בהן קריקטורות והומור לרוב והפכו את יום העיון למרתק!!!

כל הכבוד ... יישר כוח ../images/Emo45.gif

התלבטתי אם להגיע ואני שמחה שהצד החיובי הוא שהכריע כל הכבוד על המאבק... הארגון...והיוזמה !!! עשיתם עבודה נפלאה...כנס מלא תוכן,מאורגן למופת עם תחושת אווירה חיובית מלאת פירגון באויר. יישר כוח ואני מסירה את הכובע ואומרת תודה רבה לכל מי שלקח חלק בעשייה וארגון הכנס. שבת שלום... שבת שלום

תודה שבאתם ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

תודה לכל מי שהגיע. מאוד מאוד מאוד נהניתי (מותר לפולניה הסטרית להגיד דבר כזה?
) ומשהו חשוב, היום קבל עם ועדה (רופאים, רב ופסיכולוגים וכל המשתתפים) קיבלתי אישור מקצועי שמותר לי לפעמים להיות פסיכית!!! היה כייף, ואני כל כך שמחה שהיה.

מריםXX

New member
מה, בחורה דעתנית כמוך

מחכה לאישורים מאחרים?
יישר כוחך חברה, וכוח כל המארגנים - היה מוצלח ומקצועי ביותר.

sigal78

New member
מצטרפת למברכות/ים ../images/Emo48.gif

אני לא אחזור על הדברים שנאמרו - כל מילה מיותרת. יישר כוח!!! סיגל

hyb

New member
אכן היה נפלא

ישר כוח למארגנים, הכנס באמת היה נהדר, במיוחד החלק השני שלו. כל הכבוד!!!!!

neta2

New member
היה מעולה.../images/Emo45.gif

בשמי ובשם דור שהרצה בחלקו השני, היה כנס פורה (
) וחשוב וכמובן נפלא! היו מספר יפה של אנשים, אם כי, חשבתי שיהיו יותר, וההרצאות היו מרתקות. תודה רבה לכל מי שעמל במלאכה שתוצאותיו היו בהחלט ניכרות: זוהרה, שווערצה, רחל5, ליאור של חנה, רוני של איתי, אסנת ועוד ועוד. אתם נהדרים!

היה עשר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל כך נהנתי וגם בעלי . היה מרתק והיה מרגש . היה מאורגן להפליא וברמה גבוהה, כל הכבוד ! וזה אומר שמאחורי זה עומדים אנשים נפלאים טובים ומוכשרים ,אז תודה תודה תודה לכם על הארגון והזמן וההשקעה . לדעתנו היה מאוד מוצלח , היתה נוכחות מכובדת מאוד של משתתפים רבים ומגוונים שהגיעו, היו הרצאות ברמה גבוהה ביותר ובתחומי עניין שהקיפו ממש הכל , מפוריות האשה ועד פריון הגבר , מנקודת מבט רפואית להלכתית ופסיכולוגית , מחידושים ועד לאתיקה . בקיצור כמו שכתבתי בכותרת , היה עשר !!! והיה כיף לראות פרצופים מוכרים וגם פרצופים חדשים לשמות מוכרים. מחכים כבר ל"כנס השנתי השני של העמותה -הזכות להיות הורים"

למעלה