הכנס בת"א

ofirgaon

New member
הכנס בת"א

היה נחמד, קצת משעמם, והחלק השני מיותר לגמרי. מה שכן הפתיע אותי זה אחד שסיפר לי שהתקבל לחשמל-פיזיקה עם ציון 693.. וזה פשוט מרגיז, כי אני עם 699 התקבלתי רק לחשמל.. אבל חפיף.. סה"כ אנשים נחמדים (חלק אני כבר מכיר מהבי"ס).. ולמרות שהיו 30% נשים לא ראיתי יותר מדי.. ואני גם די בטוח שהן לא בהנדסת חשמל אלא בהנדסת תעשייה או ביו-אינפורמטיקה אבל חפיף.. טוב אז סה"כ היה נחמד.. ונראה לי שאני אחתום ויתור על עתודה בסוף.. אבל נראה מי עוד היה?

NetMaster

New member
גם אני הייתי בכנס

באמת היה כנס חביב, לפחות ההתחלה, והיה נחמד לראות הרבה פרצופים מוכרים. אנשים נחמדים. חשבתי דווקא שיסבירו לנו יותר על כל הקטע עם ההרכבה של המערכת שעות, אבל שלחו אותנו להסתדר לבד עם המצגת באינטרנט.... טוב נו, נראה מה יצא עם זה בסוף....

ofirgaon

New member
אני לא מבין מה כ"כ מסובך..

אתה סה"כ צריך לבחור איזה מנה אתה הכי רוצה .. זה הכל.. ולדרג את השאר מההכי רצוייה להכי פחות רצוייה.. זה לא כזה מסובך..

NetMaster

New member
וואלה, צודק

כן, עכשיו בדקתי וראיתי שזה בעצם לא כל כך מסובך.... הם פשוט ממש מסבכים את זה במצגת הזאת שלהם על ה"בידינג"....

ofirgaon

New member
זהו גם אני חשבתי שזה אחרת

בכל מקרה, בהצלחה בבידינג איזה מגמה אתה?

ofirgaon

New member
הנדסת חשמל.. כן..

בעצם אני לא יודע מה איתך, אבל במעטפה החומה שקיבלנו בכניסה היו כל המנות ועוד כמה דפים (כמו הוראות איך לפתוח חשבון אי-מייל).. אז צריך לדרג את המנות, ולתת לדירוג הראשון בכל סמסטר כמה נקודות שאתה רוצה מתוך 100 שיש לך..

NetMaster

New member
באמת מוזר

מוזר, אבל אני קיבלתי רק את הדפים של המנות, בלי ההוראות של הבידינג.... שכחו לספק לי את האינפורמציה!
טוב, חפיף, כבר הסתדרתי עם זה.... שיהיה בהצלחה, וניפגש בקמפוס!

dorrn

New member
שתי שאלות קטנות...

1.ראיתי שזה נותן לי להיכנס לרישום למרות שעדיין לא שילמתי,זה בגלל שאני עתודאי? 2.באחד הדפים שחילקו לנו כתוב שהמנות עם אנגלית מיועדות רק למי שאין לו פטור,זה באמת ככה? אם אני זוכר נכון,בכנס הם אמרו שמי שיש לו פטור,פשוט לא צריך להיכנס לשיעורים הללו.

dorrn

New member
מה נכון?

אני זוכר נכון,או שמה שכתוב בדף נכון??

TenDeR BoY

New member
אני הייתי בכנס

היה נחמד, למרות שהקטע על הבטיחות היה מצחיק. איך הוא לא התבייש לדבר שכל האנשים או שפינו את דרכם החוצה או דיברו בינם לבין עצמם? ואופיר, בקשר לזה שלא התקבלת לחשמל - פיסיקה, יכול להיות שיש קשר לקינן שפי?

ofirgaon

New member
הכי קורע היתה זאת

שמחאה כפיים כשהוא החליף שקף כי היא חשבה שהוא סיים חחחחחח =)) ולא.. אין קשר לקינן-שפי, לא עשיתי קינן-שפי, עשיתי מבד"ק במסגרת פסגות (הגעתי עד השלב האחרון) =/.

TenDeR BoY

New member
אה וואלה?

לא שמתי לב בכלל שזה קרה, הייתי עסוק בלדבר עם השכנים :)

TenDeR BoY

New member
ישבתי בצד שמאל

הייתי כמה שורות מאחורי כל המזכירות האלו ויו"ר ועד ההנדסה.

ofirgaon

New member
גם אני,

אתה ההוא משב"צ? שאמרתי לו שאני מכיר את ג´בנוז? או שאתה אחד מההנדסאים?

למעלה