הכנס בניו יורק

eyholla

Member
הכנס בניו יורק

כנראה ש"נפלה" עלי נסיעת עבודה לארה"ב בדיוק בשבוע הכנס. באם הנסיעה אכן תצא לפועל אוכל להגיע יום קודם ולהצטרף לכנס ליום הראשון ואולי גם לשני. מצד שני עלות לילה במלון הכנס כ- 200$ ללילה (מחיר מבצע שכבר נגמר) וזה קצת גדול עלי, אפילו אם ניקח בחשבון את המסעדה המסתובבת בקומה ה- 51 במלון. כל זאת בנוסף למחיר הכנס שהוא 75$ ליום. א. האם מישהו מחברי הפורום מתעתד להגיע לכנס ? ב. האם ניתן למצא בעזרתכם פיתרון זול יותר מהמלון הנ"ל ? באם ניתן, אשמח להצטרף לחיסכון משותף. איל

bilen

New member
לא תכננתי להגיע כי את נ"י בקיץ, אני

תורמת בכיף גדול למזוכיסטים בלבד.... סיוט מכל כיוון שהוא. אבל מכיוון שאני מצויה קצת המחירים של 2006, יכולה לומר לך שהמחירים במשך כל חודשי השנה עולים כבר על המחירים הגבוהים שהיו לפני 9.11 והם כבר לא סבירים עבור ישראלים רגילים. התפוסה מלאה ואם יש מקום, אפילו בזולים, זה מגיע לשמיים. יש פטנט שיכול להתאים למי שמתמצא קצת בתחבורה באזור. במשך שנים נרתעתי מזה, אבל עכשיו כבר אין מנוס - יש בתי מלון זולים מאוד בניו-ג'רסי, ממש מעבר לנהר. אם תופסים הזדמנות, יש כאלה שעולים 120-150 דולאר, אפילו מלונות ברמה גבוהה. רובם נמצאים ממש בסמוך לתחנות רכבת ולוקח כ-20 דקות להגיע למקום הכנס. בקיצור, אם מזמינים הרבה זמן מראש אפשר לתפוס דילים הגיוניים, אבל תוך זמן קצר כזה צריך נס גדול... מקווה שתמצאי משהו.

אהיה בכנס ואתן הרצאה

אני אהיה בכנס מסוף היום הראשון ועד היום האחרון. אני נותן הרצאה בכנס ביום ג', 15.8 בשעה 09:30. נסה להשיג מלון באמצעות רשת הולידיי אין...לפעמים יש פתאום חדר פנוי והם מתחייבים שאם המחיר ירד עד להגיעך למלון, אתה תהנה מהמחיר הנמוך. רוני

bilen

New member
לפני שנכנסים, כדאי להרשם למועדון

שלהם. זה נותן קצת עדיפות במציאת מקום וגם טיפה הנחה לפעמים. בכל מקרה, לשים לב בעת ההזמנה שלפעמים הם מחייבים ביום אחד, כדמי ביטול. אין להם שום סנטימנטים בעניין ושום סיבה לא מספיק טובה להם... מנסיון.

ok45

New member
מלון בניו יורק

מלון זול 119 $ ללילה כולל קפה ומאפה בבוקר (נכון למאי 06) - madison hotel , המלון נמצא במדיסון 62 פינת רחוב 27, מלון קטן ידידותי, נקי ונוח מאד , אין אפשרות הזמנה באינטרנט רק בטלפון, לצערי אין לי את המספר חפש באתר שלהם לפי שם המלון. הגענו למלון בשעה 08.00 ומייד קיבלנו חדר, שווה לנסות, לדעתי אין זול ממנו בעיר.

כוכה

New member
עוד הצעה - בגריניץ'

צ'לסמור - מלון דירות. משוכנעת שתמצא עוד מישהו/הי לחלוק. הבעלים ישראלי - מיקי רהב.

ok45

New member
צ'לסמור

מינימום 6 לילות, מלון דירות שנמצא בתפוסה מלאה אבל שווה לנסות המיקום שלו מצויין - ככר יוניון

eyholla

Member
../images/Emo51.gifתודה

היום בוטלה נסיעתי, לכן לא אצטרך לבחור בין ההצעות הטובות שקיבלתי. תודה לעוזרים, אשמור את המידע לפעם הבאה בניו יורק. איל

למעלה